Idei meșteșugărești

Decorațiuni de Crăciun Tinker singur – câteva idei magice

tinere decoratiuni de Craciun tine tesatura coase craciun mingea dantela

Cea mai bună perioadă a anului se apropie încet și ne oferă inspirații minunate despre cum să o facem Poate face singur decorațiuni de Crăciun. În articolul de astăzi vă vom oferi câteva sugestii pentru obiecte de artizanat și instrucțiuni scurte care vă vor ghida pas cu pas. Va fi distractiv pentru tine și copiii tăi.

Decorațiuni de Crăciun Tinker personal – bile de copac din spumă de poliester

Spuma de poliester-spumă-copac-decorează

Bilele de Crăciun ne încântă în fiecare Crăciun. Există multe modele grozave și poți găsi bile cu copaci cu adevărat magice pe piața de Crăciun. Piese unice ca Decorațiuni de Crăciun Tinker singur o poți face și tu. Cumpărați o minge din spumă de poliester din magazinul de hardware sau comandați-o online, pentru că o puteți folosi pentru a crea mingi de copac cu adevărat frumoase. Tăiați țesături dreptunghiulare sau țesături de aproximativ 2-3 cm. De asemenea, aveți nevoie de un instrument de ștanțare pentru piercing, fir, foarfece, țesături de decor și un ac de broderie.

Al 2-lea-bal-decorați

Pătrundeți bila din poliester cu țesături textile

Pașii 

Introduceți bila cu acul de brodat și ghidați firul legându-l pe partea inferioară și tăind capetele libere. Cu ajutorul unui instrument de ștanțare, veți lipi centrul țesăturii decupate în bila de poliester. Repetați acest proces până când ați decorat întreaga bilă cu piesele din țesătură.

bile-decorate-pentru-brad

Decorațiuni de Crăciun Tinker singur

o-coroană-cu-o-panglică-portocale-din-con-pin-baston-scorțișoară

Realizați singuri o coroană de ușă sau de perete din conuri de pin. Decorațiuni de Crăciun Tinker singur este distractiv mai ales atunci când poți împărtăși timpul cu cineva. În timp ce vă plimbați în parc, ați colectat recent conuri de pin frumoase și doriți să le găsiți o utilizare. Luați un pistol bun de lipit și o panglică strălucitoare. Aplicați suficient adeziv la capătul conurilor de pin și împingeți-le împreună până când sunt lipite ferm. Panglica cadou este legată în jurul coroanei finite pentru a ascunde rămășițele adezivului. Și, în cele din urmă, puneți feliile de portocală pregătite, pe care le-ați uscat peste noapte la cuptor la cea mai scăzută temperatură, în 4 sau 5 locuri pe coroană. Coroana festivă este gata!

 Tinker un brad din material textil

Pin-Triangle-Tree-for-Christmas

 În două tonuri și din 17 triunghiuri din material textil veți avea un decor minunat pentru perete de Crăciun. Veți prelucra triunghiurile tăiate manual sau cu o mașină de tăiat și lăsați partea inferioară deschisă. Asigurați-vă că forma se potrivește într-adevăr și a fost cusută drept, astfel încât decorul dvs. de Crăciun să fie frumos și drept. O panglică scurtă este cusută la colțul coroanei dintre cele două părți, ca un sandviș, iar o parte din ea este lăsată atârnată. Vă rugăm să faceți asta cu un singur triunghi. Completați triunghiurile cu vată cu ajutorul unui creion. Tricotați triunghiurile umplute și atașați colțurile unele de altele străpungându-le cu ace. Faceți din el un pom de Crăciun cu aceleași particule din triunghiuri.

Pom de Crăciun triunghiular din material textil

Copac-făcut-din-piese-într-una

Fulgi de zăpadă cu șabloane

Vopsiți-apoi tăiați materialul din pâslă

Cei mai mulți oameni vor iubi această idee frumoasă. Pentru fulgii de zăpadă destul de colorați, veți folosi chiar și șabloane gata făcute sau vopsite. Cumpărați 3-4 tipuri de țesături colorate din pâslă și decupați ornamentele și formele florilor și frunzelor pe care le-ați decis pe șablon. Cu un pumn de carte perforată, veți face o gaură mică în mijlocul discului. Aranjați particulele mici, cum ar fi frunzele și straturile din fulgul de zăpadă și lipiți-le pe partea rotundă. Apăsați-le ferm până când se lipesc corect. Pentru a face acest lucru, puteți pune cărți grele deasupra presei peste noapte. La final puteți străpunge un pandantiv cu fir sau bijuterii și să-l atașați la pomul de Crăciun. Voilá!

Piesele-din-fetru

cu-adeziv-lichid

fulgul-de-zăpadă-terminat

Faceți-vă propriul fulg de zăpadă

Decor de Crăciun pentru gheață Star Wreath

Tinker scoică-pentru-îngeri

decor-manual-de-Craciun

Fă-ți alte idei pentru tine

Tinker-angel-out-of-mids-shell

Copii-care-fac-obiecte-manuale-piese-puzzle

Pomi de Crăciun din hârtie

copaci-de-Crăciun-manual-cu-plăci-de-înmatriculare

Faceți-vă propriile decorațiuni pentru pomul de Crăciun

Craft-for-Christmas

Folosiți lână pentru lucrări

tinker decoratiuni de Craciun tei fleece copac decoratiuni ren sosete pasare cadou

 Decorațiuni de Crăciun Tinker – un om de turtă dulce

tinker decoratiuni de Craciun te simti pandantive turta dulce maro

 Tinker cu spărgătoare de nuci

tinker decoratiuni de Craciun te mason borcan spargator de nuci idee glob de zapada

 Faceți o coroană de Crăciun din clopote de argint

tinker decorare de Crăciun tu însuți coroană de argint clopote panglică de Crăciun