Idei meșteșugărești

Cum puteți face un decor frumos din sticle

decorare din sticle sticle de vin vase lămpi colorate idei

Poate că nu ați observat înainte, dar în viața noastră de zi cu zi grăbită aruncăm obiecte pe care le-am putea folosi din nou. Astăzi vă vom arăta câteva idei grozave despre cum să faceți un frumos Decor din sticle proiectați-vă și decorați-vă casa într-un mod original.

1. Decor din sticle – Vaze frumoase din sticle de vin

decor din sticle de fire colorate pastel vaze colorate

Aceasta este poate cea mai banală idee pentru refolosirea sticlelor de sticlă. Este interesant pe de o parte și ușor de implementat pe de altă parte. Pentru aceasta Decor din sticle tot ce trebuie să faceți este să tăiați gâtul sticlei acolo unde credeți că este cel mai bine și bineînțeles să clătiți bine sticla. Există multe tehnici pentru tăierea sticlelor de sticlă. Puteți găsi diverse sfaturi despre acest lucru pe Internet. Cel mai bine este să folosiți un cuțit special și un cordon de diamant dedicat.

Ideea sticlelor de aur

decor din sticle diy idee aur spray dungi vaze

Bineînțeles că puteți folosi și sticlele în mărime completă pentru ideea de vază. În acest caz, le puteți decora cu fir, vopsea sau alte lucruri.

Sticle cu vopsea pentru tablă

decor din sticle tablă vopsea idee negru cadou original

De asemenea, puteți folosi vopsea pentru tablă pentru a vopsi sticlele. Apoi le puteți eticheta individual și oricând doriți. O floare viu colorată se va remarca, de asemenea, deosebit de bine datorită culorii sale negre.

2. Candelabre din sticle

decorare din sticle candelabru lumanari design romantism

Nu aruncați vechiul candelabru! În schimb, folosiți raftul pentru a construi un astfel de model pe care îl puteți folosi pentru aprinderea cu lumânări. O atmosferă romantică este garantată!

Vaza ca decor pentru perete

vază-perete-fă-o-singur-idee-floare

3. Decor din sticle – pahare elegante

ochelari-colorate-colorate-idei-din-sticle

De asemenea, această idee pentru Decor din sticle este ușor de implementat. Puteți obține pahare interesante și de dimensiuni diferite prin tăierea sticlei la dimensiunea dorită și decorarea părții inferioare. Sticla mată este, de asemenea, o idee minunată. Există mai multe tehnici pentru a face acest lucru, dar cel mai simplu mod ar fi să folosești folie. De asemenea, puteți căuta o pastă de mat sau un spray în magazine. De asemenea, este important să șlefuiți neted marginile ascuțite și tăietoare. Pentru a face acest lucru, utilizați o piatră grea pentru a ascuți un cuțit și șmirghel.

4. O farfurie pentru servirea aperitivelor

sticle-plate-de-vin-brânză-servire-idee

Această idee pentru un Decor din sticle trebuie să-ți fi atras imediat atenția pentru că este cu adevărat originală. Singura problemă aici este că această idee este dificil de implementat dacă nu aveți un cuptor adecvat. O altă întrebare este dacă merită efortul, având în vedere că există plăci similare pe piață la prețuri normale.

5. Sticle luminoase

sticle strălucitoare-face-it-yourself-tinker-idee-colorate

Sticlele de sticlă sunt deosebit de potrivite ca decor pentru casă de Crăciun. Depinde în totalitate de dvs. cum folosiți luminile pentru acest lucru Decor din sticle aranjați și ce culori alegeți. Dacă intenționați să străpungeți sticla, atunci ar trebui să știți că puteți face acest lucru cu un burghiu și un burghiu special din diamante cu viraje lente.

6. O făclie originală

perete-grădină-făclii-te-faci-albastru

Această făclie ca Decor din sticle este original și practic. Ideea este potrivită atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare ale casei. De asemenea, nu este atât de dificil de imitat.

7. Un candelabru făcut din sticle

DIY-candelabre-din-sticle-de-vin

Ai fost vreodată atent la cât costă un candelabru în ultima vreme? Chiar și cel mai obișnuit candelabru poate costa destul de mulți bani în multe cazuri. Având în vedere acest lucru, este o idee practică și ieftină pentru unul Decor din sticle, să-ți faci unul singur din sticle de sticlă.

Și și mai multe idei pentru un decor din sticle:

idee-frumoasa-pentru-tinere-cu-sticle-uzate

Cupe pentru ouă

port-ou-face-tu-sticle-taiate

Frumoase sfeșnice

Lumanari-din-sticle-tinere-idei-decoratiuni-de-masa

Sfeșnice cu decor

suport lumânare-din-sticle-vin-idee

lampa-cu-ulei-sticle-de-vin-face-propria-ta-idee

sticle-tăiate-vin-bere-clătit

idei-de-jucărie-sticle-de-vin-folosesc-strălucitoare

bibelouri-vin-plajă-idee-amuzant