Idei meșteșugărești

Creați-vă propria carte de rețete – idei grozave pentru o carte de bucate personală

faceți-vă cartea de rețete categorii-ring-book-design

Oricine colectează în mod regulat rețete noi poate fi familiarizat cu haosul care apare din toate bucățile de hârtie. Inițial, hârtiile de hârtie ar trebui să fie doar o soluție temporară, dar cumva nu găsești niciodată timpul să scrii toate rețetele în propria ta carte de bucate. Sau poate aveți o astfel de carte de rețete, dar nu vi se pare deosebit de atractivă? Luați o după-amiază sau mai mult pentru a face o schimbare. Există multe variante diferite pe care le puteți utiliza pentru a vă crea propria dvs. Fă-ți singur cartea de rețete poate sa. Am dori să vă prezentăm astăzi astfel de idei și sugestii.

Faceți-vă cartea de rețete – idei de proiectat

Creați-vă propria carte de rețete forma-șorț-arc-nasturi

Noua carte de bucate ar trebui să arate atractivă la prima vedere. Puteți face acest lucru făcând frumoasa prima pagină. În timp ce nu ar trebui să schimbați nimic cu rețeta, aici aveți ocazia să vă lăsați imaginația să se elibereze dacă creați singur cartea de rețete. Formați cartea într-un șorț sau alt motiv sau lăsați-o la forma dreptunghiulară.

Realizați și decorați propria dvs. carte de rețete

Faceți-vă propria carte de rețete

Puteți folosi orice pentru decorare. Etichetați cartea cu mâna sau lipiți-o pe litere. Dantela, hârtie de scrapbooking, nasturi, diferite țesături, strasuri și orice altceva vă puteți gândi sunt perfecte. De asemenea, puteți decupa imagini din reviste și le puteți folosi pentru a proiecta subiectul potrivit dacă creați singur cartea de rețete.

Proiectează-ți propria carte de bucate în stil vintage

Creați-vă propria carte de rețete de dantelă de dantelă-retro-imagine-scrapbooking-stamp-up

Puteți face singur o carte de rețete de epocă, de exemplu, folosind ziare vechi, tăieturi și imagini din cărți de bucate vechi sau tapițerie din dantelă. Apoi puteți proteja decorațiunile de pe pagina de titlu cu folie transparentă autoadezivă de umezeală și contact, astfel încât totul să dureze mult timp.

Creați-vă propria carte de bucate – inspirație DIY

Fă-ți singur cartea de rețete decorare-idee-hârtie-ceașcă-ceașcă de ceai

Puteți face singuri o carte de bucate ca cadou, oferindu-i nu numai rețete, ci și proiectându-l personal. Puteți face acest lucru cu anumite subiecte, dar și cu fotografii amuzante. Persoana pentru care creați singuri cartea de rețete are întotdeauna un motiv să râdă sau să zâmbească atunci când pregătește rețetele.

Îmbracă-te cu o carte de rețete

Fă-ți singur cartea de rețete-deco-lenjerie-de-legătură-pansament-motive-coacere

Cartea de bucate poate fi disimulată de minune cu țesături, oferindu-i un aspect unic. Pentru exemplul de mai sus, s-au folosit țesături de in și dantelă. Țesătura servește, de asemenea, pentru a lega cartea atunci când nu este utilizată. Poate că și tu ai un material drăguț cu care poți face tu o carte de rețete?

Creați-vă propria carte de bucate cu un dosar

carte-de-rețete-face-te-singur-fructe-de-top-idei-motive

Panglici, cordon sau, așa cum se arată aici, benzi de dantelă pot fi folosite pentru a lega. Acestea sunt atașate pur și simplu la interiorul cărții de bucate și sunt apoi pur și simplu legate într-un arc când cartea este închisă. Nu uitați să lăsați banda suficient de mult. La urma urmei, cartea de rețete ar trebui să fie și mai groasă.

Creați o carte de bucate

carte-de-rețete-face-it-yourself-pungi-tinker-scrapbooking-hârtie

Această carte de rețete constă din pungi de hârtie auto-făcute în care este pusă rețeta respectivă. Dacă faceți singuri această carte de rețete, puteți folosi hârtie de scrapbooking de minune. Pe de altă parte, puteți, de exemplu, să reprezentați pentru ce este destinată rețeta. Deci, dacă rețeta este pentru un tort de caise, faceți un tort de caise pe partea opusă folosind hârtie, ciuperci sau alte lucruri.

Creați-vă propria carte de bucate cu o lingură de lemn

carte-de-rețete-fă-o-singură-lingură-de-lemn-decor-roșu-alb-verde

Această carte de rețete este simplă, dar extrem de originală. Și este rapid de creat, mai ales dacă folosiți un notebook sau notebook care are deja o primă pagină. În orice moment, găsești două găuri în carte. Prin aceasta treceți firul pe care îl folosiți pentru a lega lingura de lemn. De asemenea, puteți proiecta lingura dacă faceți singur cartea de rețete. Puteți obține benzi mascându-le cu bandă și pictându-le.

Proiectează o carte de bucate utilă

carte-de-rețete-fă-te-rețete-colectează-tacâmuri-design

Această variantă este, de asemenea, o idee excelentă pentru proiectarea dvs. personală a unei cărți de bucate. Așa cum s-a folosit o lingură de lemn deasupra, aici o furculiță mică, o lingură și un cuțit mic servesc drept decor. După cum puteți vedea, există multe idei diferite pentru a vă crea propria carte de rețete personale. Țesătura de in este, de asemenea, un accent excelent în partea de sus.

Proiectați din nou agenda

carte-de-rețete-face-tu-singur-alfabet-carte-de-adrese-idee-ușoară

Puteți împărți cartea de rețete în categorii. De obicei, astfel de categorii sunt „salate”, „feluri principale”, „deserturi” și altele. Dacă aveți în continuare o agendă, puteți folosi și o altă variantă. Sortează numele rețetelor în funcție de alfabet. Apoi, rețeta necesară se va găsi cu siguranță rapid.

Remodelați cărțile de bucate vechi

Faceți-vă-cartea-de-rețete-veche-carte-de-bucate-note-lipitoare

Dacă aveți o carte de bucate veche din care puteți pregăti doar câteva rețete, puteți rearanja cu ușurință toate celelalte pagini și vă puteți crea singuri cartea de rețete. Luați note și cărți lipicioase și lipiți-le doar pe paginile inutilizabile. În plus, puteți picta imagini sau puteți face alte decorațiuni pe margini.

Proiectează-ți propria carte de bucate cu folie alimentară

carte-de-rețete-fă-o-tu-singură-bricolaj-gătește-gătește-coace

Dacă faceți singur cartea de bucate, puteți imprima rețetele sau le puteți introduce manual în cartea de rețete. Paginile sau cardurile tipărite sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru foldere, deoarece pot fi depozitate într-un film transparent și sunt astfel protejate de murdărire. Un alt avantaj este că puteți extinde oricând rețetele dacă transformați singur un dosar într-o carte de rețete.

Proiectează-ți propria carte de rețete cu carduri

Fă-ți-singur-cartea-de-rețete-idei-carte-de-bucate-folder-folie

Există, de asemenea, folii transparente practice care sunt împărțite în mai multe zone. Le puteți folosi pentru a combina rețete și imagini. Acest lucru vă permite să creați singur o carte de rețete organizată, dar o puteți proiecta în continuare personal. Acest lucru se aplică și folderului în sine. Decorați pagina de titlu după cum doriți.

Folosiți albumul foto ca carte de bucate

carte-de-rețete-fă-o-singură-album-foto-sugestii-de-inspirație

Este posibil să aveți câteva albume foto în jurul valorii de care nu mai aveți nevoie pentru moment. Deoarece acestea nu oferă prea mult spațiu, este recomandabil să utilizați un album foto separat pentru fiecare categorie. Deci, folosiți un album pentru salata, altul pentru feluri de mâncare principale și unul separat pentru deserturi. Deci, dacă creați singur o carte de rețete, este un avantaj că planificați conținutul cu mult timp în avans.

Rețete într-o cutie

Faceți-vă-propria-cutie-de-cărți-de-rețete-cu-cărți-din-lemn-tipărite

Cardurile de rețetă sunt, de asemenea, bine organizate într-o cutie de lemn. Astfel de cărți sunt convenabile, deoarece nu ocupă mult spațiu. Aici este recomandată o bună împărțire pe categorii, astfel încât să puteți găsi rapid rețeta de care aveți nevoie. Dacă doriți să creați singur o astfel de carte de rețete, puteți folosi exemplul de mai sus ca model sau inspirație.

Carte de rețete pentru a închide

carte-de-rețete-fă-o-singură-agățată-pe-lenjerie-de-stand-rustică

Brelocurile se pot dovedi foarte practice pentru realizarea propriei cărți de rețete. De asemenea, puteți înlocui un folder. Paginile individuale ale cărții de bucate sunt pur și simplu perforate pe lateral și apoi filetate pe un inel. Un suport ca această imagine de mai sus poate fi apoi folosit pentru agățat. Paginile individuale sunt pliate pur și simplu prin inele.

Carte de rețete din lemn

carte-de-rețete-fă-o-singură-cărți-din-lemn-colectează-rețete-vintage

Puteți face chiar și o carte de rețete din lemn. Ce-i drept, este o variantă mai elaborată, dar în acest fel veți obține nu numai o carte de bucate, ci și un suport practic pentru cărți de bucate, care arată și foarte bine ca decor în bucătărie. Principiul este același ca și pentru versiunea suspendată. Paginile cărții de rețete sunt ținute împreună de inele.