Idei meșteșugărești

Coșuri de Paște Tinker cu șablon – 4 idei simple de artizanat pentru copii și adulți

Luna viitoare este din nou Paște, așa că este timpul să începeți pregătirea, decorarea, lucrările de artizanat și planificarea mesei de Paște. Un lucru care nu trebuie să lipsească, mai ales pentru copii, este desigur coșul de Paște, în care ouăle de Paște vopsite și decorate sunt afișate într-un mod frumos. Dacă sunteți în căutarea unor idei de artizanat rapide și ușoare pentru coșurile de Paște, atunci șabloanele tipărite sunt cel mai bun asistent al dvs. Dacă doriți să faceți coșuri de Paște cu un șablon, este posibil să găsiți lucrul potrivit pentru dvs. în următoarele idei. Fie sub formă de iepurași, alte motive de Paște sau foarte neobișnuit cu alpaca – creați o frumoasă decorație de Paște pentru masă, făcând coșuri de Paște cu șabloane pentru imprimare gratuită!

Coșuri de Paște Tinker cu șablon de hârtie

Realizați un coș de Paște cu un șablon pentru un model din hârtie de scrapbooking și cu o cusătură greșită

Doriți să creați singur acest coș original de Paște cu o cusătură greșită? Nu ne miră, pentru că tocmai această cusătură greșită face ca coșul de Paște din hârtie simplă să fie atât de special. Folosiți hârtie mai puternică, cum ar fi hârtie de scrapbooking sau carton, dacă faceți un coș de Paște cu un șablon. Este ușor de lucrat. Mai târziu, însă, este mai stabil decât hârtia normală.

Odată ce ai toate materialele poți face coșul de Paște cu un șablon. Imprimați șablonul de artizanat pe hârtia pregătită și decupați elementele. Apoi pliați-le de-a lungul liniilor punctate și împingeți (sau perforați) găurile în spațiile prevăzute. Aplicați lipici pe file și lipiți elementele împreună. În cele din urmă, se adaugă mânerul, după care puteți fileta o panglică prin găuri pentru a da cupei atingerea finală. Umpleți cu iarbă artificială și ouă sau alte decorațiuni.

Tinker cu coșuri de Paște Șablon în format PDF.

Faceți-vă un coș de Paște din pâslă

Faceți coșurile de Paște gratuite și ușoare cu un șablon de imprimat

Dacă preferați să folosiți fetru în loc de hârtie, puteți alege acest exemplu și puteți face un coș de Paște rapid cu un șablon. Șabloanele sunt atât de simple încât le puteți pregăti cu ușurință cu creionul și rigla și în dimensiunea dorită. Șablonul pentru imprimare vă poate economisi timp suplimentar, ceea ce face din acest coș de pâslă un proiect de artizanat perfect în ultimul moment.

Instrucțiuni pentru realizarea coșurilor de Paște

Instrucțiuni simple pentru realizarea coșurilor de Paște din fetru

Imprimați șablonul pe o foaie normală de hârtie și apoi tăiați aproximativ elementele individuale. Apoi luați crucea mare și așezați-o pe pâslă. Îl puteți repara cu ace, astfel încât să nu alunece nimic. Apoi tăiați crucea din hârtie și în același timp și din pâslă. Repetați același lucru cu celelalte elemente. Alternativ, puteți decupa exact elementele, apoi le puteți transfera pe pâslă cu un stilou, care se va estompa din nou în timp, apoi le puteți tăia.

Coș de Paște DIY din țesătură fără a coase cu instrucțiuni

Apoi lipiți oul împreună. Pentru cruce, tăiați puțin în diagonală în colțuri pentru a face clapa să se lipească împreună. Apoi pliați întotdeauna două pagini adiacente, aplicați lipici pe o parte și lipiți cele două părți împreună. Continuați să faceți acest lucru până când toate părțile cupei stau în poziție verticală. De asemenea, atașați mânerul și apoi oul de Paște. Apoi puteți umple coșul.

Puteți găsi șablonul aici pentru a tipări.

Realizați un coș de Paște cu un șablon de artizanat – motiv alpaca

Imprimați alpaca cu urechi de iepure de Paște și transformați-o într-un coș de Paște

Dacă aveți chef de ceva extraordinar anul acesta și doriți să puneți altceva pe masă pe lângă iepurașii, puii și florile de primăvară obișnuite, s-ar putea să vă placă o alpaca de acest fel. Nu vă faceți griji, starea de spirit de primăvară va apărea în continuare dacă creați astfel de coșuri de Paște de alpaca cu un șablon de imprimat. Alpaca poartă urechi de iepure special pentru ocazie și este înconjurată de multe ouă de Paște. Și ceea ce este chiar mai bun la realizarea acestui șablon pentru coșul de Paște este că tu sau copiii dvs. îl puteți colora și proiecta după cum doriți.

Faceți un coș de Paște cu un șablon pentru colorarea unei alpace și a ouălor de Paște

Șablonul conține baza coșului de Paște și două mânere între care puteți alege. Pătratul din mijloc devine podeaua. Decupați șabloanele și pliați pătratele de-a lungul liniilor negre. Apoi îndoiți și clapele adezive spre interior, aplicați lipici acolo și atașați panourile laterale unul cu celălalt cu ajutorul clapelor. În cele din urmă, lipiți unul dintre cele două capete ale mânerului ales în interiorul cupei și celălalt în partea opusă. complet!

Puteți găsi șablonul pentru coșul de Paște din alpaca Aici.

Iepuraș de Paște pentru recipiente finite

Faceți coșuri de Paște cu șabloane - proiectați o găleată cu un iepuraș de Paște

Ce zici dacă simplifici și mai mult artizanatul folosind un container gata făcut și proiectându-l cu ușurință pentru a se potrivi festivalului? O găleată mică din metal este ideală în acest scop și poate fi folosită și decorată în fiecare an. Vă oferim un iepure drăguț care îmbrățișează găleata. Pe de altă parte, găleata ar trebui să aibă în mod ideal un mâner dacă coșul original trebuie transportat în jur. Cu toate acestea, dacă este folosit doar ca decor de masă, este adecvată și o găleată fără mâner.

Ca alternativă la galeata metalică, se poate folosi, desigur, și un alt recipient. Un ghiveci mic de flori, o ceașcă de floricele sau o ceașcă de băut din carton sau plastic și chiar un borcan de zidărie pot fi decorate în același mod cu iepurașul de Paște. Pur și simplu decupați articolele după ce le-ați tipărit și lipiți-le pe recipientul pe care îl alegeți (capul și corpul iepurașului din spate și labele din spate în față). De asemenea, puteți face acest aranjament din pâslă sau cauciuc spumant utilizând șablonul pentru a decupa elementele din pâslă.

Șablon pentru iepurașul de Paște Aici.

Coșuri de Paște Tinker cu șablon - idei din fetru și hârtie