Idei meșteșugărești

Coroane Tinker din diferite materiale pentru a se potrivi costumului

Costum pentru copii de îndoit sârmă de pluș de aur din coroană

Dacă vi se pare că coroanele vândute nu sunt deosebit de atractive sau dacă pur și simplu nu se potrivesc costumului dvs., aveți ocazia să redeveniți creativi și să creați singur accesoriul necesar. Nu contează dacă ai nevoie de coroană pentru Mardi Gras sau Halloween. Pentru că mai este suficient timp până la ambele festivaluri. Instrucțiunile și ideile pentru Coroana Tinker, cele pe care le vom arăta astăzi sunt și ele rapide și ușoare. Începeți imediat!

Cum pot face o coroană?

Coroană din dantelă-bricolaj-aur-argint-prețioasă-bijuterii-flori

Puteți face o coroană rapid și din orice material. Probabil că ați întâlnit deja unele materiale chiar dvs., în timp ce alte idei vă pot surprinde într-un mod pozitiv. Oricum ar fi, în cele din urmă ești răsfățat de alegere. În cazul în care coroana este destinată copilului dvs., lăsați-i să o aleagă singuri și, dacă este posibil, chiar ajutați-vă cu meserii.

Faceți o coroană din dantelă

Broșă de pulverizare cu vârf de aur nobil

Te-ai fi gândit să faci o coroană din dantelă? Țesătura din dantelă este în sine foarte nobilă. Dacă este și pulverizat cu o vopsea metalică, coroana arată aproape ca una reală. Până acum s-ar putea să vă gândiți că aceasta este o idee complicată de corupție. Atunci te înșeli!

Instrucțiuni pentru realizarea unei coroane

Stofă de coroane de coroane-instrucțiuni-dantelă-bandă-lipire

Pentru a putea face coroana, mai întâi măsurați capul pentru a obține lungimea necesară a vârfului și tăiați-l la dimensiune. Apoi acoperiți vârful cu întăritor textil pe ambele părți pe un tampon. Dacă nu aveți o perie sau o perie de spumă, pur și simplu introduceți vârful în rigidizator și îndepărtați excesul trăgând vârful între degetul arătător și degetul mare. Odată ce rigidizatorul s-a uscat, repetați pașii de câteva ori. Sfatul trebuie să fie greu. După aceea, puteți colora vârful cu vopsea spray.

Faceți o coroană din sârmă

coroana tinker-clasic-optic-coafură-costum-sârmă-aurie-culoare

Sârmă este unul dintre clasicele atunci când vine vorba de clipe cu coroane. Pe lângă firul în culoarea potrivită, veți avea nevoie și de o pereche de clești pentru a vă ajuta să tăiați firul și să-l îndoiți cât mai precis. Acest proiect nu măsoară capul în avans. Tăiați firul doar la sfârșit, deoarece în funcție de model, îndoirea înseamnă că este necesară o bucată mai lungă de sârmă, a cărei lungime nu o puteți estima.

Faceți o coroană cu instrucțiuni pentru îndoirea sârmei

costume de coroana-sârmă-îndoire-metal-accesoriu-costume de carnaval

Măsurați aproximativ 25 cm de la începutul firului. Marcați la fiecare 5 cm cu un marker sau stilou. În aceste puncte firul ar trebui să fie înfășurat în jurul său. De asemenea, asigurați-vă că punctele sau triunghiurile individuale au întotdeauna aceeași înălțime atunci când creați coroana. Doar punctul care ar trebui să fie deasupra frunții ar putea fi făcut puțin mai sus. Când coroana este suficient de mare, tăiați firul în exces, formați un cârlig cu capătul și fixați-l la începutul coroanei.

Folosiți sârmă de pluș

tinker crown roz-prințesă-plus-sârmă-pomponi-violet

Este chiar mai ușor să te amesteci cu sârmă de pluș, deoarece este mai moale. O bandă de susținere este o bază excelentă atunci când fabricați acest tip de coroană. Sârma poate fi aleasă în orice culoare și astfel adaptată la costum. Înfășurați firul în jurul bandei în timp ce proiectați vârfurile. Puteți lipi decorațiuni suplimentare, cum ar fi pompoane sau strasuri pe sârmă.

Ideea pentru o coroană de regină de gheață

Tinker încoronează fulg de zăpadă-cauciuc-înghețat-gheață-placare

Astfel de fulgi de zăpadă pot fi cumpărați gata pregătiți și sunt minunați dacă doriți să faceți o coroană înghețată. Fulgii de zăpadă strălucitori sunt lipiți de un cauciuc adaptat la circumferința capului. Apoi coaseți capetele elasticului împreună și aveți o coroană DIY rapidă.

Accesoriu frumos pentru costum

design-coroană-sârmă-de-pluș-sârmă-argintie

Dacă ați ales o temă prințesă pentru petrecerea aniversară a copiilor dvs., puteți face o coroană prințesă. De asemenea, sunteți binevenit să proiectați coroanele pentru toți oaspeții. În funcție de materialul pe care îl utilizați, nici acest lucru nu va dura mult. Creați aceleași coroane sau modele diferite.

Folosiți carton pentru obiecte de artizanat

coroană-bricolaj-ușor-carte-de-idei-lipire-tăiere

Cartonul poate fi găsit întotdeauna rapid în gospodărie. Și credeți sau nu, puteți face din ea o coroană originală pentru ziua de naștere a copiilor. Dar este și potrivit pentru o altă ocazie. Folosiți carton ondulat pentru modelul de bază și apoi decorați-l cu carton neted, cercuri, pătrate sau cu strasuri, sclipici și vopsea.

Faceți o coroană din hârtie

coroană-hârtie-hârtie-dungi-colorate-acuarele

Atât hârtia de carton, cât și cea manuală pot fi vopsite după dorință. Deci, veți obține o coroană proiectată individual, pe care o puteți adapta la restul decorului de petrecere sau costum. Dacă doriți să faceți o astfel de coroană din hârtie, aveți nevoie de o foaie de hârtie, o bandă de cauciuc, o perie și vopsele pe bază de apă. Nu uitați să puneți substratul atunci când pictați.

Coroana cu dungi multicolore

coroana-instrucțiuni-zugrăvitoare-pictură-dungi-colorate-perie-acuarelă

Tăiați coroana din hârtie. Forma ar trebui să fie ușor cupolată dacă doriți ca coroana să fie în formă de pâlnie. După aceea puteți începe să pictați. Folosiți orice culoare și creați un model de dungi viu colorate atunci când realizați această coroană. Coroana devine veselă și te pune într-o dispoziție bună. Lipiți ambele capete împreună și împingeți găurile unde veți atașa cauciucul.

Pictura cu acuarele

coroană-hârtie-trandafir-trandafir-acuarelă-vopsea-roz-verde

Această coroană este realizată aproape la fel. Este deosebit de potrivit pentru tema prințesei și mai ales pentru Frumoasa Adormită, deoarece pe hârtie sunt înfățișați trandafiri romantici. Pentru acest model, vă recomandăm să pictați mai întâi modelul și apoi să tăiați forma zimțată. Dar tu decizi pentru tine.

Decorează cu vopsele de apă

coroana-model-de-flori-model-face-propria-perie

Vopselele de apă sunt folosite din nou. Începeți cu floretele, pe care le puteți crea spirale și în diferite nuanțe de culoare. Apoi vopsiți frunzele pe hârtia artizanală îngustă și lungă. Lăsați vopselele să se usuce bine înainte de a continua să lucrați cu coroana.

Tăiați coroana

coroana-claxonare-copii-pictura-adulti-instructiuni-pictura-in-apa

Desenați modelul în zig-zag pe hârtie cu un creion. Așa vă asigurați că totul se desfășoară uniform. Lipiți ambele capete împreună și lăsați lipiciul să se usuce. Apoi, puteți atașa banda de cauciuc. Fie legați-l strâns, fie folosiți un pistol cu ​​capse. Copilul dvs. vă poate ajuta, de asemenea, cu pictura atunci când este suficient de mare.

Faceți o coroană din fetru

coroana-tincior-alb-galben-mare-mic-mic-face-fata-rege

O altă variantă deosebit de simplă este utilizarea pâslei ca material. Dacă doriți să faceți o coroană din pâslă, aveți nevoie doar de o foarfecă, o bandă de cauciuc și un pistol de adeziv fierbinte sau lipici pe lângă țesătura de orice culoare. Vă recomandăm o dimensiune mai mică pentru coroană, astfel încât țesătura să poată sta în poziție verticală. Dacă coroana este prea mare, țesătura se poate plia într-o parte.

Instrucțiuni de realizare a coroanei din țesătură

coroană-bricolaj-manual-de-instrucțiuni-pâslă-țesătură-foarfece-simplă-pistol de lipit fierbinte

Coroana este formată din două elemente. Mai întâi, după ce ați schițat-o pe țesătură, decupați cilindrul cu vârfuri. Pentru a face o coroană de pâslă, aveți nevoie de o suprafață pentru acest cilindru, care să aibă același diametru ca cilindrul. Acest fund circular este, de asemenea, utilizat pentru a menține elasticul în loc cu adeziv.

Completați coroana

coroana-tincher-pâslă-galben-tăiat-cauciuc-zimțat

Când faceți coroana, lipiți cilindrul în partea de jos și lăsați-l să se usuce bine. Coroana pare deosebit de amuzantă atunci când este purtată pe cap într-un unghi. Ca alternativă la cauciuc, puteți utiliza și o bandă de susținere sau o bandă de susținere. Unii copii nu pot tolera purtarea cauciucului.

Coroana pentru o zână

coroana-trandafir-flori-spuma-colorata-zana-costum-accesoriu

Pentru costumul de zână puteți folosi una dintre coroanele prezentate mai sus sau puteți crea o coroană de flori. Există la fel de multe variante pentru aceasta din urmă, cât există pentru coroană. Folosiți flori artificiale sau cele din spumă și sârmă de pluș. De asemenea, sunteți binevenit să lipiți flori pe o coroană.

Coafă Tinker

coroană-materiale-de-jucărie-pentru-copii-bricolaj-costum-de-Halloween-fă-te

Spuma se vinde sub formă de frunze. Apoi, puteți tăia sau tăia cu pumnul orice cifră din aceasta. Folosiți foarfece, apoi faceți mai întâi un șablon, pe care îl folosiți apoi pentru a picta pe flori dacă doriți să obțineți aceleași flori. Introduceți două găuri în fiecare floare prin care se filetează firul. Aceasta este din nou o sarcină grozavă pentru fiica ta, astfel încât ea să poată ajuta la lucrul cu coroana.