Idei meșteșugărești

Calendare Tinker cu bonuri: idei și sugestii extraordinare și creative

calendare tinker cu vouchere calendare de advent carduri cadou frânghie numere familie

La un moment dat, fiecare dintre noi se confruntă cu întrebarea ce să ofere unei persoane dragi cu ocazia festivității, cum ar fi ziua de naștere, nunta sau Crăciunul. Pentru că dorim ca destinatarul să aștepte cu nerăbdare cadoul și să beneficieze practic de acesta. Nu în ultimul rând, cadoul ar trebui să aibă o valoare personală. În articolul de astăzi veți găsi o idee minunată de cadou care poate fi implementată în multe moduri diferite și este de fapt foarte originală. În cele ce urmează veți afla cum puteți face un calendar cu vouchere pentru a oferi și a surprinde o persoană dragă.

Calendare Tinker cu bonuri și folosește nenumărate opțiuni de design

calendare de materiale de bricolaj cu vouchere

Există nenumărate modalități de a proiecta un calendar de cupoane. În primul rând, ocazia și vârsta destinatarului sunt de o importanță esențială. În această postare am selectat exemple care, cu modificări ușoare, sunt potrivite pentru diverse ocazii festive. De exemplu, puteți face un calendar grozav cu vouchere dintr-un calendar Advent sau invers – fie pentru părinți, pentru un prieten sau pentru un copil. Un alt avantaj al calendarului de cupoane auto-realizate ar fi că puteți proiecta un cadou creativ și personal cu cheltuieli reduse de timp, bani și materiale.

Idei de cupoane pentru diferite ocazii

Voucherele plicuri de week-end lucrează cu note

Când te gândești la un calendar, primul lucru care îți vine în minte este că are un total de 365 de zile. Nu vă faceți griji, nimeni nu se va aștepta să faceți asta. Cu ajutorul tinker-ului pentru calendarul de vouchere, vă decideți singur din câte vouchere constă calendarul dvs. manual. Astfel de calendare constau de obicei din douăsprezece cupoane pe care destinatarul le poate răscumpăra în luna respectivă. Mai întâi, gândiți-vă la ceea ce ați dori să oferiți. Nu există limite în imaginația ta. Dacă doriți să oferiți asistență practică unui prieten bun, o babysitting de seară ar putea fi o idee excelentă.

cupoane de călătorie cupluri calendar crenguță de hârtie

Sau aveți fluturi în stomac și vă gândiți cum să vă surprindeți partenerul pentru o aniversare sau o zi de naștere. Dacă faceți calendare cu vouchere, idei romantice și de ce nu sunt binevenite câteva idei neobișnuite. Dacă doriți să creați singur un calendar de cupoane pentru partenerul dvs., puteți completa calendarul cu vouchere pentru călătorii. Un voucher pentru o excursie în oraș cu un ghid turistic este o achiziție practică și sensibilă. Ghidul turistic se va ocupa de organizare pentru dvs., în timp ce vă puteți bucura de timpul împreună.

lipiți țesături plicuri design calendar calendar

Dacă partenerul dvs. este o persoană care apreciază bucătăria tradițională sau internațională, puteți obține vouchere pentru unități de catering bune. Astfel de reduceri pot fi folosite întotdeauna la nivel local. În ceea ce privește proiectarea calendarului de voucher-uri realizate de tine, sunt necesare doar creativitatea și imaginația ta. Nu există reguli care trebuie respectate aici. În exemplul de mai sus puteți vedea un calendar de cupoane frumos, romantic și simplu, care poate fi folosit și ca calendar de advent. Numai numărul de pungi auto-cusute distinge una de alta.

hârtie sfat timbru crenguță calendarul zilei de naștere

Puteți coase pungile mici pentru cadoul dvs. original și atractiv sau le puteți cumpăra gata făcute. Decorează-le cu dantelă, poze, perle, sclipici sau cu diferite modele și cu tot ceea ce dorește inima ta și, bineînțeles, ceea ce și-ar dori destinatarul. Puteți ștampila sau coase numerele de pe pungile sau plicurile surpriză. Dacă faceți un calendar cu tichete sau proiectați fermecătorul calendar de Advent din acest an, puteți agăța tichetele auto-făcute pe o ramură, aranjați-le într-un cadru foto sau poate folosiți o coardă simplă. Aici ramura a fost pulverizată cu spray roz în diferite nuanțe, ceea ce a creat un mare efect ombré.

Efectuarea de vouchere personal este ușor

Poate ați dori să creați un calendar cu vouchere care este folosit mai mult ca calendar de birou, această variantă ar fi, de asemenea, o idee minunată. Pur și simplu veniți cu un design colorat atrăgător și creați un cadou simplu, dar original, cu culori vesele, modele și motive. Un voucher auto-făcut nu trebuie neapărat să fie ambalat într-o pungă. La fel ca în exemplul de mai sus, decupați cărțile pentru luna respectivă din hârtie colorată și imprimați pe spatele cărților. Tichetele nu trebuie să aibă întotdeauna o valoare materială.

calendar advent tichete deco Crăciun

Dacă creați un calendar de vouchere pentru părinți sau pentru prietenul dvs., puteți chiar să oferiți vouchere scrise de mână. Ce zici de o activitate sau o excursie împreună? Poate doriți să luați niște treburi de la părinți pentru o vreme sau pur și simplu să faceți un gest frumos. Aducerea gunoiului sau spălarea de 5 ori este un ajutor valoros în gospodărie. Prietenul tău are mereu grijă de curățenia vehiculului? Un voucher frumos ar fi să ai grijă de spălătoria auto.

cadou cadou decorare calendar festiv

Dacă destinatarul este un adevărat fan al cinematografului, atunci merge la cinema și alege un film este o idee excelentă. Dacă cunoașteți preferințele, hobby-urile și situația actuală a persoanei pe care doriți să o uimiți cu un calendar de voucher de acest fel, posibilitățile sunt nelimitate. Un tur cu bicicleta cu o destinație necunoscută, coacerea prăjiturilor, picnicurile, masajele, partajarea fotografiilor etc., este posibil tot ce este bine pentru tine și care te va face fericit. Puteți combina cupoanele pentru calendarul Adventului, de exemplu, cu mici cadouri în pachete frumoase și, ca să spun așa, evocați un calendar de cupoane mixte cu efecte surpriză.

saci de hârtie chei pentru haine cupoane bucăți de hârtie

Dacă doriți să faceți un calendar grozav cu vouchere pentru ziua de naștere a copilului dumneavoastră sau pentru Crăciun, vă puteți gândi la activități pentru a petrece timpul împreună. O noapte de joc în familie fără a merge la culcare, a merge la săniuș împreună sau a participa la un curs de dans sunt idei grozave care sigur vor face să strălucească ochii copilului tău. O petrecere de somn cu cei mai buni prieteni este, de asemenea, un succes.

calendar cu cupoane partenere prietene plicuri

Ce părere aveți despre ideea de a crea un calendar foto auto-realizat cu vouchere? Aceasta ar fi o altă posibilitate, de exemplu, de a crea un calendar de voucher pentru o zi de naștere sau o nuntă. Cu calendarul foto, puteți oricând să asociați imaginile individual cu destinatarul respectiv. Apoi extindeți calendarul foto cu vouchere pentru un mic lucru frumos sau o acțiune de grup. Poate adăugați o fotografie comună pentru fiecare lună sau ceva care stârnește asociații cu evenimente amuzante comune, precum și un text scurt.

advenzkalender cadru foto voucher decorare calendar

Realizarea unui calendar cu tichete este o idee excelentă dacă doriți să surprindeți un proaspăt căsătoriți în fiecare lună timp de un an. Ideile de cupoane includ, de exemplu, o invitație la cină sau o excursie împreună. Sau poate ați dori să faceți o favoare cuplului de mireasă și să faceți lucruri care sunt adesea neglijate în viața de zi cu zi dinamică. Este minunat atunci când nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic și asta este exact ceea ce veți obține cu calendarul voucherului dvs..