Idei meșteșugărești

Artizanat cu pâslă toamna – 6 lucrări frumoase de toamnă ca idei de decor DIY

Tinker cu pâslă în toamnă idei-bricolaj-instrucțiuni-decorațiuni

Dacă doriți să lucrați cu un material deosebit de ușor de utilizat și potrivit atât pentru copii, cât și pentru începători, atunci simțul este alegerea potrivită. Deoarece prelucrarea funcționează atât cu lipici, cât și cu cusătură, dacă doriți să o încercați cu el. În plus, materialul este extrem de ușor de tăiat și modelat, ceea ce simplifică foarte mult întregul proces de fabricare, fără a produce rezultate mai puțin frumoase. Dacă acum îți vine să faci diferite lucruri cu fetru toamna, obține țesături de fetru în diferite culori și începe! Decorați-vă casa într-un mod frumos și ieftin, fără a investi mult timp și efort.

Faceți ghirlanda de toamnă cu fetru toamna

clipește cu fetru în toamnă ghirlandă-frunze-de-toamnă-fă-te-culori-colorate

Să începem cu o idee simplă, dar care va adăuga valoare oricărui interior. Este o ghirlandă simplă pentru care faci frunze. Puteți face frunzele de toamnă în orice culoare de toamnă, deși și forma poate varia. Frunzele de arțar, frunzele de stejar sau frunzele de castan mai complicate sunt potrivite. Pentru fiecare formă de foaie, pregătiți mai întâi un șablon din carton sau hârtie, cu care transferați formele foii pe pâslă (cel mai bine este să folosiți un creion subțire). Apoi tăiați frunzele. Ultimul pas către realizarea cu pâslă în toamnă este de a oferi fiecărei frunze două crăpături prin care infilați un cablu gros. Prin urmare, ar trebui să fie gros, astfel încât foile să nu poată aluneca atunci când sunt agățate.

Proiectați alergători de masă sau fețe de masă

clipește cu fetru în toamnă alergător de masă-față de masă-decorare-masă-idei

Frunzele nu sunt doar o bază frumoasă pentru ghirlande. Puteți face chiar și un alergător de masă din toamnă sau puteți condimenta o față de masă veche. Aveți de ales între diferite variante: Fie creați un alergător de masă din mai multe coli mari de hârtie pe care le lipiți sau coaseți împreună. O altă variantă este să luați o țesătură gata făcută (țesătura de in, de exemplu, este grozavă pentru toamnă) și să o decorați cu frunze făcute de sine din fetru. Ce anume decideți pentru dvs. Puteți crea rapid și ușor un decor frumos de masă cu pâslă toamna. De altfel, puteți proiecta venele frunzelor rapid și ușor cu o cusătură.

Artizanat de toamnă cu pâslă și role de toaletă

tinker-pâslă-toamnă-vulpe-toaletă-roll-kids-easy-tinker-idea

De asemenea, puteți combina materialul practic cu obiecte de zi cu zi, cum ar fi rolele de toaletă uzate. Acest lucru s-a făcut și pentru aceste vulpi, care sunt minunate și pentru obiecte de artizanat cu copii. Dacă în mod spontan nu aveți la dispoziție role de toaletă, puteți face și rolele din pâslă. În caz contrar, mai întâi colorați rola de toaletă portocalie. Îndoiți una dintre cele două margini spre interior, așa cum se arată, pe două părți opuse. În acest fel, urechile de vulpe ascuțite sunt create automat.

Pentru meserii cu pâslă toamna aveți nevoie de material de pâslă în portocaliu, alb-negru din care decupați următoarele elemente pentru fiecare vulpe: Două bucăți ovale în alb și două puncte negre pentru ochi, o coadă portocalie cu un triunghi mic în alb pentru fiecare vârful cozii, un punct negru pentru nas și un element alb în formă de clepsidră pentru burtă. Apoi lipiți toate aceste elemente pe rola de toaletă sau rola de fetru cu lipici fierbinte. Coada iese în lateral.

Artizanat pentru adulți – faceți copaci de foioase ca decorațiuni de toamnă cu pâslă

tinker-pâslă-toamnă-toamnă-decorare-bricolaj-toamnă-decorare-bobină

Acest copac pentru artizanat cu pâslă toamna este, de asemenea, un decor frumos de toamnă DIY. Pe lângă pâslă în mai multe culori de toamnă, aveți nevoie și de sârmă subțire, hârtie de ambalat kraft, tăietoare de sârmă, foarfece și un pistol de lipit fierbinte. Tăiați mai multe bucăți de sârmă de aceeași dimensiune și folosiți-le pentru a face trunchiul și ramurile. Pentru a face acest lucru, strângeți bucățile ca un buchet și înfășurați o bucată de sârmă în jurul trunchiului. Apoi rupe benzi alungite de hârtie cu care înfășurați trunchiul și ramurile copacului. Cu cât creați mai multe straturi, cu atât ramura sau trunchiul vor fi mai groase. Fixați benzile individuale cu adezivul fierbinte. Cu ajutorul tăietoarelor de sârmă puteți tăia acum ramurile finite în diferite lungimi.

frunze-pâslă-toamnă-copac-bricolaj-frunze-de-sârmă

Următorul lucru pe care ar trebui să-l faci este să faci frunzele cu pâslă toamna. Pentru aceasta combinați aproximativ trei culori, prin care frunzele ar trebui să aibă o formă ovală care se înclină într-un punct de pe ambele părți. Îndoiți fiecare foaie în lung și lipiți secțiunea inferioară împreună. Acum puteți distribui frunzele pe ramuri. În funcție de mărimea copacului, 5 frunze pe ramură ar trebui să fie suficiente. Cu toate acestea, puteți evalua acest lucru singur în cursul activității dvs. Puteți afișa arborele terminat într-o astfel de bobină. Dar poți veni și cu altceva. Puteți găsi instrucțiuni detaliate pentru imagine la sfârșitul articolului.

Faceți o coroană de flori toamna

tinker-pâslă-toamnă-toamnă-coroană-perete-decorare-ușă-decorare-frunze-ramuri

De asemenea, puteți folosi aceleași frunze pentru a face o astfel de coroană de toamnă. Decupați o dimensiune mai mare pentru aceasta. Utilizați ramuri reale sau artificiale, care pot fi complet goale sau decorate cu fructe de pădure și formați o coroană de flori din ele. Această coroană nu trebuie neapărat să arate ca în fotografie, ci trebuie să fie proiectată individual. Poate fi folosită și o coroană de toamnă goală. În cele din urmă, distribuie doar frunzele pregătite fixându-le din nou cu lipici fierbinte.

Creați idei pentru toamnă cu cusut

tinker-pâslă-de-toamnă-coroană-ușă-do-it-yourself-simplă-inspirație-liliac-portocaliu-violet

Am menționat deja că cusutul de pâslă este foarte ușor, chiar și pentru începători. Deci, dacă îți place această idee de bricolaj de decor de toamnă, poți avea încredere în tine. Pentru obiecte de artizanat cu pâslă toamna aveți nevoie de un cadru de broderie de orice formă, țesătură de in, desigur pâslă, butoane colorate, un ac și un fir gros. Primul lucru de făcut este să atașați țesătura de in la cadru. Asigurați-vă că este întins bine. Decupați una sau două foi de pâslă pentru fiecare cerc. Îl coaseți cu un ac și filați după cum doriți. Cusătura ar trebui să ruleze aproximativ uniform. Găurile din țesătura de in pot servi drept ghid. În cele din urmă, distribuiți câteva butoane colorate și coaseți-le și decorul frumos este gata. Nici nu veți găsi o idee minunată de cadou?

Instrucțiuni pentru copac de pâslă Aici.