Idei meșteșugărești

Artizanat cu cristale – decorarea sandalelor din piele

Basrteln-cu-cristale-covor-închis-poza

Dacă vă pricepeți la artizanat și doriți să proiectați ceva nou pentru vară cu vechile dvs. sandale din piele, această idee este pentru ea – sandalele din piele Artizanat cu cristale fă-o mai frumoasă.

Cum să decorați sandalele din piele, lucrând cu cristale

sandale-piele-cristale-colaj-decora-femei

Pentru un aspect diferit – sandalele din piele cu curele largi sunt deosebit de la modă în vara anului 2014. Puteți alege cele plate, cu toc sau cu platformă. Sandalele din plastic, care imită pielea reală, sunt, de asemenea, actuale pentru acest sezon și pot fi ușor decorate. Puteți folosi confecționarea cristalului pentru pantofi din țesături și chiar pentru îmbrăcăminte. Lăsați creativitatea să funcționeze și creați o operă de artă.

Încercați să vă bateți cu cristale pe sandalele din piele

materiale-sandale-piele-cristale-adezive

Se pot combina perfect cu o fustă, blugi, pantaloni și o rochie fină. Dacă sandalele din piele ți se par prea simple, atunci poți oricând să adaugi puțină strălucire și vei obține un rezultat nou, fără îndoială, frumos. Acum vă vom arăta cum să vă decorați sandalele din piele cu niște cristale mari.

Cumpără aprox. 6-7 pietre mari Swarovski sau alte bijuterii sau mai multe, în funcție de câte panglici doriți să împodobiți. De asemenea, au nevoie de un adeziv puternic, deoarece sandalele sunt folosite la exterior și uneori la soare.

Ce trebuie să faceți este să puneți o cantitate mică de adeziv pe cristale și apoi să o puneți ușor pe cureaua de piele.

Pentru a le lipi foarte bine, folosiți o clemă pentru documente pentru a le menține sub presiune pe centură timp de aproximativ 2-3 ore. Se aplică un strat de lac pentru a păstra strălucirea pietrelor. Sandalele tale din piele să nu arate mai bine acum?

Așezați cristalele în suporturi astfel încât să rămână ferm pe sandale

bijuterii-pietre-colaj-pregătire-artizanat-sandale

Strângeți lipiciul pe baza suporturilor de cristal

adeziv-tesatura-piele-sandale-colaj-piatra

Noul decor inspirator pentru sandalele tale 

exemple-sandale-piele-ferigă-covor-cristale

O idee grozavă pentru vară – sandale decorate șic

Basrteln-cu-cristale-covor-închis-poza