Idei meșteșugărești

Artizanat cu copii vara – 6 idei de artizanat cu betisoare

Artizanat cu copii-vară-înghețată bastoane-culori-colorat-colorat

Vara, de obicei, copiii au mult prea mult timp liber, apoi se reduce la plictiseala și durerea din fund. Pentru a suprima orice aiureală, ideile de artizanat imaginativ vin în ajutor. Dar, pentru a infecta copiii cu creativitate, aveți nevoie și de câteva inspirații pentru Meșteșug cu copii ridica. O veți găsi aici!

Artizanat cu copii vara – pirații se joacă cu bețe de gheață

artizanat-copii-vară-înghețată-bețișoare-pirat-instrucțiuni-de-joc

Pentru obiecte de artizanat cu copii, se utilizează materiale ieftine sau ideal reciclate, ușor de obținut și care pot fi prelucrate cu ușurință și de mâinile copiilor. O idee foarte bună, mai ales vara, este să creezi ceva cu bastoanele de gheață care rămân din consumul de înghețată. Alternativ, puteți obține unele la magazinul local de artizanat.

Artizanat cu copii vara – construirea de nave de pirați din bastoane de gheață

Artizanat cu copii-bastoane-de-înghețată-vară-pirat-jucând-lemn-țevi-de-îmbrăcăminte-bărci

Prima noastră idee de artizanat este pe tema „piraților”. Produsele pot fi folosite și ca decorațiuni pentru petreceri pentru copii sau petreceri de ziua de naștere. Pentru aceasta sunt necesare cât mai multe bețe de gheață, inclusiv creioane colorate și, dacă se dorește, autocolante cu cranii de pirat. Cu mai multă practică și diligență, acestea pot fi decupate din hârtie albă.

Artizanat cu copii vara – confecționează-ți propriul steag pirat din bastoane de gheață

Artizanat cu copii-vară-înghețată bastoane-pirat-joc-steag

Steagul pirat este o sarcină adecvată pentru începători și copii mici. Astfel, 4 sau 5 bețe de gheață sunt fixate transversal pe altul. Aici sunteți binevenit să utilizați bandă adezivă pe două fețe sau să o lipiți cu adeziv transparent. Drapelul este apoi colorat în negru și roșu sau complet negru cu creioane colorate, iar marca piratului – un craniu – este atașată la acesta.

Artizanat cu copii vara – plută de pirați realizată din bețișoare

tineri-copii-vara-înghețată-bastoane-pirat-jucând-pirat navă

O plută de pirați este realizată după același principiu. Aveți deja steagul, atunci numai pluta trebuie aranjată. Construiți unul din mai multe, de ex. 5-6, în funcție de dimensiune sau lățime, lipiți bastoane și fixați pe ambele părți cu un alt baston. Dacă se dorește, produsul poate fi colorat în.

Artizanat cu copii vara – pești din bețe de gheață

meșteșuguri-copii-vară-înghețată-bețișoare-instrucțiuni-pește-amuzant-colorate

„… Fischers Fritz pește pește proaspăt” și, în acest sens, peștii sunt motive adecvate pentru artizanat cu copii mici. Care bețișoare de gheață pot fi folosite pentru a face pești de înghiț (pești-vele) frumoși și apoi vopsiți-i în culori vii.

Artizanat cu copii vara – materiale utile

meșteșuguri-copii-vară-înghețată-bețișoare-instrucțiuni-materiale-de-pește

Căutați materialele de care aveți nevoie doar într-un mod adecvat pentru copii, mai ales dacă aveți de-a face cu copii mici care pot pune totul în gură. Bastoanele din gheață sunt fabricate în întregime din lemn, fără aditivi și, prin urmare, sunt potrivite pentru copii. Vopselele cu gel au devenit recent foarte populare în rândul părinților, deoarece pot fi aplicate în locul dorit direct din tub, fără ajutoare suplimentare, precum perii sau altele. De asemenea, sunt comestibile și ușor de îndepărtat din textile.

Artizanat cu copii în timpul verii – lipirea lipici lipici împreună

tineri-copii-vara-înghețată-stick-instrucțiuni-lipici-pește

De asemenea, ar trebui să alegeți adezivul cu mare atenție atunci când vine vorba de obiecte de artizanat cu copii. Dar acest lucru nu este ieftin, mai ales atunci când considerați că copiii nu economisesc cu obiecte de artizanat și pete. Un adeziv comestibil poate fi preparat foarte repede și ușor acasă. Luați un borcan cu șurub sau, de preferință, un flacon aplicator din culoarea părului și următoarele ingrediente:

  • 125g amidon de porumb (amidon de porumb, amidon de cartofi sau altele)
  • 1 linguriță sare
  • 1 lingură de oțet alb, dar fără înlocuitor
  • 500ml apă fierbinte

Artizanat cu copii vara – folosiți numai lipici pentru artizanat pentru copii

meșteșuguri-copii-vară-înghețată-bețișoare-instrucțiuni-pește-lipici

Adăugați oțetul, sarea și acum amidonul în apa fierbinte, amestecând încet până se dizolvă și devine un lichid asemănător laptelui. Dacă există bulgări, încălziți din nou apa ușor și amestecați până când amestecul devine uniform. Când faceți obiecte de artizanat cu copiii, lipiciul auto-fabricat poate fi aplicat cu degetele sau cu o perie. Arată cel mai bine și pare un adeziv adevărat dintr-un magazin într-o sticlă de comandă.

Pictură, ștergere, obiecte de artizanat cu copii vara

meșteșuguri-copii-vară-înghețată-bețișoare-instrucțiuni-colorare-pește-culoare

Sigilați bine pasta auto-fabricată pentru a-i crește durabilitatea. Dar dacă devine mai greu în timp, îl puteți dilua cu puțină apă fierbinte la căldură. Culorile de gel comestibile pot fi produse în același mod. Folosiți colorant alimentar pe care îl amestecați cu amidon de porumb și apă.

Pictează și faci obiecte de artizanat cu copii vara – folosește doar culori comestibile

meșteșuguri-copii-vară-înghețată-bețișoare-instrucțiuni-culori-pește-colorate

Este o idee bună să creați singuri astfel de culori, deoarece aceasta este singura modalitate de a ști că toți aditivii nu vor deranja copilul. În plus, un truc practic constă în completarea culorilor care au fost deja utilizate.

Artizanat cu copii vara – pește amuzant cu ochi googly

meșteșuguri-copii-vară-înghețată-bețișoare-instrucțiuni-pește-ochi mișcați

Bastoanele de gheață ar trebui să fie fixate transversal între ele pentru a reproduce structura tipică a unui scalar. Apoi, peștele este vopsit pe ambele părți în funcție de preferință și un ochi și o gură de pește sunt lipite în loc. Alternativ, acestea pot fi desenate și cu creioane colorate.

Pește amuzant pentru obiecte de artizanat cu copii vara

meșteșuguri-copii-vară-înghețată-bețișoare-instrucțiuni-fă-pește-singur

Artizanat cu copii vara – aripă realizată din betisoare care pot înota și ele

artizanat-copii-vară-înghețată-bețișoare-joc-instrucțiuni-barcă

Efectuarea de obiecte de artizanat cu copiii este foarte distractiv atunci când se pot juca cu el mai târziu. Și ce poți juca vara decât în ​​celelalte sezoane? – cu apă! Ei bine, poate băieților i s-ar părea următoarea idee de artizanat mai interesantă decât fetele, dar nu neapărat. Barcile și aripioarele pot fi echipate cu toate materialele de reciclare și resturile. De această dată vă dezvăluim modul în care vă puteți crea cu bețe de gheață din înghețata stil pe care ați mâncat-o vara.

Artizanat cu copii vara – aripă din materiale reciclate 

meșteșuguri-copii-vară-înghețată-bastoane-barcă-vin-plută-culori

Folosiți adeziv fierbinte pentru a fixa unele bastoane de gheață fie orizontală, fie verticală una lângă alta. Pe partea pe care o determinați ca cea inferioară, lipiți două dopuri de vin. Deasupra ei, în mijloc, faceți catargul. Introduceți o frigarui de lemn într-un dop de vin înjumătățit. Tai o velă din carton sau ambalaje din lapte sau suc. Lipiți cu pistolul de lipit fierbinte.

Artizanat cu copii vara – construirea unei aripioare din betisoare și dopuri de vin

meșteșuguri-copii-vară-înghețată-bețișoare-joc-instrucțiuni-dopuri-cu-barca

Dacă se dorește, bastoanele de gheață pot fi colorate cu orice culoare. Creioane, acuarele sau culori de gel pot fi folosite cu imaginație. Când bețele de lemn sunt complet uscate, puteți continua să lipiți. Altfel, desigur, pasta nu se va lipi. Acum mai rămâne un singur lucru – plutesc aripa și bărcile.

Artizanat cu copii vara – aripă colorată realizată din bețișoare de gheață

meșteșuguri-copii-vară-înghețată-bețișoare-jocuri-apă-barcă-dopuri de plută

Artizanat cu copii vara – faceți-vă o casă de păsări simplă din bastoane și carton

tineri-copii-vara-înghețată-bețișoare-carton-colorat-casă-de-păsări

Din materiale reciclate, cum ar fi ambalaje și bastoane de gheață, pot fi făcute minunate căsuțe pentru păsări sau locuri de hrănire cu copii mici. Când faceți obiecte de artizanat, acordați atenție dimensiunilor păsării, astfel încât să nu se simtă înghesuit și să poată zbura înăuntru și afară impecabil..

Artizanat cu copii vara – fă-ți singur un loc de hrănire excelent pentru păsări

tineri-copii-vară-înghețată bastoane-pasăre-hrănire loc-colorat

* Puteți găsi instrucțiunile complete pentru „realizarea unei aripioare din bastoane de gheață” la  Mama evreiască creativă

* Instrucțiunile complete pentru ideile de ambarcațiuni cu bețe de gheață „Pește” și „Pirați” pot fi găsite la  Lipit de meșteșugurile mele