Idei meșteșugărești

Aricii fac decorațiuni drăguțe cu copiii: 15 instrucțiuni ușoare

Plănuiești deja obiecte de artizanat după-amiaza următoare cu copiii tăi? Apoi de data aceasta căutați materiale potrivite pentru un arici. Este minunat pentru a pune întreaga familie în starea de toamnă.

Hedgehog tinker mobile-ideas-felt-inspirations-natural materials

Vrei una Arici Tinker, În principiu, puteți folosi tot felul de materiale, de la hârtie la pâslă și chiar lână. Aruncați o privire la ideile noastre simple de artizanat pentru copii și încercați exemplele în acest weekend!

Aricii fac artizanat din lână

Hedgehog-tinker-wool-paper-face-snur-lipici

Lana este foarte potrivită pentru lucrările de toamnă cu copii. Când copiii fac acest arici, se vor distra foarte mult, deoarece pe de o parte nu este prea ușor, dar nici prea complicat. Sunteți binevenit să ajutați. Tăiați ariciul din hârtie și lăsați-i pe micuții dvs. să deseneze o față pe ea.

Instrucțiuni pentru a face arici cu lână la grădiniță

arici-tineriți-începători-copii-idei-lână-hârtie-lipici

Între timp, puteți tăia lâna maro în bucăți scurte. Dacă copilul tău este suficient de mare, îl poate face singur. Lana este apoi lipită pe corp în rânduri. Începeți din exterior și lucrați-vă. Dacă faceți ariciul, puteți lipi corpul împreună din elemente individuale.

Artizanat cu fagi și multe altele: idei pentru arici, gnomi și co.

Faceți-vă singur costum de arici – Idei de bricolaj pentru copii și adulți

9 idei de artizanat cu frunze căzute toamna pentru copii & adult

Bobble pentru artizanat

Hedgehog-tinker-bobble-do-it-yourself-autumn-tinker-eyes

Dacă doriți să faceți arici din lână, puteți face acest lucru și cu pomponi. A face arici pom pom este foarte ușor și poate fi făcut și de începători. Pe lângă lână în două culori, vei avea nevoie și de puțină fetru pentru fețe. Cu acești arici puteți decora frumos diferite zone din casa dvs. sau le puteți lăsa copiilor ca jucării.

Instrucțiuni pentru pomponi

hedgehog-tinker-bobble-cut-wool-gray-brown-cute

Există instrumente practice numite producători de pom pom pentru fabricarea pomponilor. Dar puteți, de asemenea, să tăiați cu ușurință un inel din carton, care a fost folosit pentru a face pompoane în trecut. Ariciul îl faci din două culori de lână pe care le înfășori în jurul inelului, prin care culoarea mai deschisă ocupă doar un sfert din inel. Apoi tăiați lâna de-a lungul marginii exterioare a inelului. Tundeți puțin lâna pentru a obține o formă potrivită a feței și lipiți ochii și nasurile din pâslă.

Faceți arici drăguți din ciulini

Hedgehog tinker thistle-idea-pins-black

Te-ai fi gândit să faci astfel de arici drăguți din ciulini? Ideea este atât de simplă! Când ieșiți la plimbare, colectați ciulini uscați care sunt coapte. Ai nevoie doar de capul ei. Tot ce aveți nevoie sunt doar trei pini pe ciulin și vă puteți face arici prin simpla introducere a acelor în ciulin.

Instrucțiuni creative pentru arici cărți

Hedgehog tinker-old-book-autumn-tinker-kids-bobby pins

Puteți face arici din cărți vechi și puteți obține un rezultat deosebit de interesant. Dacă cărțile sunt prea rele pentru dvs., caietele mai groase sunt, de asemenea, o alternativă bună. De asemenea, veți avea nevoie de agrafe de păr, eventual agrafe de hârtie și butoane pentru a proiecta fața. De asemenea, pregătește un adeziv bun. Veți vedea că această idee de arici de arici este ușoară.

Pliați foi

Hedgehog tinker instructions-book-fold-buttons

În funcție de vârsta copiilor dvs., cel mai bine este să judecați singuri dacă puteți face această idee cu copiii. În sine, nu este nimic complicat să te joci cu acest proiect arici. Paginile individuale ale cărții sau broșurii sunt pliate așa cum se arată. Când ați terminat cu toate părțile laterale, pur și simplu fixați agrafe de păr sau agrafe de hârtie pe ele pentru a imita înțepăturile. Lipiți butoanele în poziție și astfel încadrați fața.

Faceți arici din farfurii de hârtie cu copiii de la grădiniță 

Hedgehog tinker plate paper-white-paint-cut-fringes

Ce zici dacă tu și copiii dvs. faceți un arici din farfurii de hârtie? În acest scop, placa este pur și simplu pliată în mijloc. După aceea, tăiați nasul, după care modelați coloanele vertebrale cu ajutorul foarfecelor. Pentru aceasta, marginea plăcii este pur și simplu tăiată, astfel încât să apară franjuri. De asemenea, puteți vopsi placa în prealabil. Desenați o față și gata. Ideea este atât de simplă încât este potrivită și pentru obiecte de artizanat cu copii mici.

Faceți arici din farfurii și frunze de hârtie la grădiniță

Faceți arici din hârtie de construcție la grădiniță

Hedgehog tinter cu frunze-frunze-colorate-toamnă-idei-decor

Copiilor le place să joace cu hârtie. Dacă vrei să joci cu un arici, trebuie să te duci mai întâi să aduni frunze. Aceasta este o ocazie excelentă de a lua familia la plimbare. Colectează frunze colorate. În caz de urgență, frunzele artificiale sunt potrivite și dacă doriți să faceți un arici din frunze. Decupați fața și corpul din carton, hârtie de construcție sau fetru. Apoi lipiți frunzele de corpul ariciului.

Joacă în grădină

Hedgehog-tinker-carton-inele-arunca-joc-grădină-decora

Un arici poate fi minunat folosit pentru a se juca în grădină dacă este făcut supradimensionat. Dacă îți place aruncarea cu inele, atunci această idee este cea potrivită pentru a profita de ultimele zile frumoase în aer liber. De asemenea, sunteți binevenit să faceți un arici mic și să îl folosiți ca decor. Folosiți carton robust sau chiar lemn ca material meșteșugăresc.

Artizanat cu copii mici toamna – arici din fagi

Hedgehog-tinker-beechnut-chestnut-autumn-animal-tinkering-idea

Pentru obiecte de artizanat cu copii în toamnă, puteți folosi multe materiale naturale precum castane, ghinde, bețe sau fagi. Dintre acestea din urmă, huse sunt potrivite pentru proiectarea hainei prin lipirea lor pe un cartof cu scobitori. De asemenea, puteți face arici din castane prin simpla lipire a scobitorilor în castane și pictarea unei fețe pe castan.

Tablou cu unghii de arici Tinker ca decor cu copiii de școală elementară

Hedgehog-tinker-wood-decor-wall-nails-snur-net-diy-children

Puteți face un decor frumos de perete din lemn și câteva cuie. Acesta este un mod minunat de a crea o stare de toamnă. Vopsiți discul de lemn în orice culoare și lăsați-l să se usuce. Apoi, puteți face ariciul. Vopsiți capul și corpul pe fundal și ciocăniți cuiele de-a lungul marginii corpului. Apoi conectați aceste unghii cu fir maro sau lână.

Faceți un arici mobil din lemn

Hedgehog-tinker-wood-wheels-dulgher-lac

Dacă ești deosebit de talentat cu ambarcațiunile tale și ai instrumentele necesare, poți face un astfel de arici din lemn. Dacă acest lucru este frumos vopsit și echipat cu roți, veți obține jucăria perfectă pentru copii, pe care o pot oferi și prietenilor. Astfel de arici în format mic pot fi, de asemenea, atârnați la fereastră sau chiar servi drept decorațiuni pentru brad.

Creați-vă propria felicitare

Hedgehog-tinkering-greeting-card-paper-diy-pattern-paper-scrapbooking

Îți place să faci singur felicitări? Apoi încercați această idee. Cu hârtie de scrapbooking sau hârtie obișnuită obișnuită, puteți evoca motive drăguțe de arici. Mai întâi, folosiți un creion pentru a desena conturul fiecărui element pe spatele hârtiei și apoi decupați-l. Lipiți-le pe card. Sunteți binevenit să folosiți ochi googly pentru ochi.

Ariciul care trece în grădiniță Asamblați imaginea cu piese din hârtie

Accesorii amuzante pentru birourile copiilor din școala primară

Hedgehog-tinker-magnet-styrofoam-eggs-office-clip-office-accessories

Acești arici sunt fabricați din ouă de spumă de poliester pe care le puteți găsi la magazinul de artizanat. Mai întâi sunt pictate. Odată ce vopseaua s-a uscat, puneți un magnet puternic în interior și lipiți ambele jumătăți de poliestir împreună. Apoi puteți utiliza ace pentru a proiecta ochii și nasul. Clemele de hârtie pot fi apoi depozitate pe acești arici.

Conuri de pin și fetru

hedgehog-tinker-cones-gray-felt-face-diy-fast

Dacă doriți să faceți astfel de arici din pâslă, obțineți imediat niște conuri de pin. Capul este apoi făcut din pâslă. Formați o pâlnie și lipiți urechile, ochii și nasul pe ea. De asemenea, puteți face labe din fetru. Ultimul pas este fixarea acestui cap pe conul de pin cu adeziv.

Conuri de pin și hârtie

Hedgehog-tinker-tinker-paper-snout-nose-easy

Puteți folosi hârtie în loc de pâslă. Acest lucru poate fi modelat sau pur și simplu. În acest exemplu de a face un arici, urechile sunt lipite separat de conuri. Fața constă din nou dintr-o pâlnie și puteți veni singur cu ceva pentru nas. Lăsați adezivul să se usuce bine înainte de a muta noile decorațiuni.

Ghiveci de flori cu aspect de arici

Hedgehog-tinker-flower-pot-garden-cress-instructions-do it yourself

Ce zici de un ghiveci de flori care arată ca un arici? Este fabricat foarte simplu dintr-o sticlă de plastic în care tăiați o gaură. Înfășurați sticla cu sfori și lipiți ochii. Nasul este format din capacul colorat. De asemenea, puteți face un arici de cress util în acest fel. Dar toate celelalte plante se vor simți confortabile și în arici.

Realizați singuri decorațiuni pentru brad

Hedgehog-tinker-make-yourself-decor-pom-de-Crăciun-triunghi-de-hârtie-alb

Ideea finală pe care o puteți folosi pentru a face un arici este mai mult pentru adulți. Inciziile fine se fac cu un cuțit de ambarcațiuni. Imaginați-vă triunghiuri (le puteți schița cu un creion). Acestea sunt tăiate pe două fețe. După aceea, pliați triunghiurile spre exterior și obțineți un strat de păr. Tot ce lipsește este un ochi și o gaură pentru a lega șirul cu care puteți agăța decorul.