Idei meșteșugărești, VIDEO

Tinker cu castane – confecționați singur decorațiunile adecvate de toamnă împreună cu copiii dvs.

rezultat final pânză de pânză pălărie castane decor halloween fire bile colorate

Te-ai gândit vreodată să faci decorațiuni cu castane? Deavita te invită să te inspiri din proiectele simple DIY din această postare. De asemenea, trebuie spus că această metodă de decorare este destul de ieftină, deoarece în toamnă puteți găsi atât de multe castane afară. De asemenea, poți petrece momente de neuitat alături de micuții tăi în timp ce te joci cu castane.

Tinker creativ cu castane

tineri castane pânză de păianjen decor de Halloween fir galben colorat

În galeria noastră foto veți găsi idei de artizanat pe care le puteți realiza împreună cu copiii dvs. acasă. Trebuie doar să aveți un pic de abilități manuale fără a fi neapărat un profesionist. Mintile creative sunt, de asemenea, binevenite, deoarece pot finaliza mai multe proiecte și ilustrații atent selectate în fotografiile de mai jos.

Protecția moliei pentru garderobă

castane tineri decor de toamnă proiect DIY aplicație molie protecție sârmă forme clești îndoiți

castane tineri decor de toamnă proiect bricolaj buclă pistol de adeziv fierbinte

Mai întâi, obțineți doar un cuier de sârmă sau metal subțire și o pereche de clești. De asemenea, veți avea nevoie de un arc sau o panglică și un pistol de lipit fierbinte. Apoi formează un cârlig de sârmă cu cleștele și decorează-l cu arcul folosind lipiciul fierbinte pentru a-l fixa.

castane tineri decor de toamnă proiect de bricolaj buclă înfășurați în jurul

Legați lanțul de castane pe cârlig

În primul rând, înfășurați panglica sau arcul în jurul cârligului. După ce ați înfășurat panglica în jurul umerașului, puteți începe să vă jucați cu fir legând castanele cu acul. Apoi legați lanțul făcut din castane de cuier și adăugați un element decorativ.

decor de pumn castan cârlig proiect bricolaj

castane tineri decor de toamna proiect bricolaj ac fir de dantelă lanț fabricare

adăugați dantelă castan lanț sârmă cârlig repulsiv molie

rezultatul final protecție împotriva molii castanele garderobă faceți-o singur

Puteți să-l utilizați pentru a face creația dvs. să pară mai elegantă în mai multe moduri. Agățați ghirlanda pe șina de îmbrăcăminte din garderoba dvs. și protejați-vă hainele de molii. O altă variantă ar fi legarea castanelor într-un cerc sau ca o coroană de flori. Decorează cu panglică din dantelă sau alt material natural.

Faceți animale ca jucării sau decorațiuni cu castane

Tinker-ul cu castanul se folosește cu șurubelniță pentru a face găuri

scobitori castane ciupi picioare picioare tineri conecta animale figuri

Folosiți o punte sau o șurubelniță pentru a introduce două găuri mici în castan pentru picioarele animalelor. Puteți lipi capetele mici ale figurilor cu ajutorul ochilor decorativi din cercuri cu un vârf în mijloc. De asemenea, nu uitați să mai faceți câteva găuri pentru a aranja scobitori și a lega castanele cu ajutorul lipiciului.

scobitori castane ciupi picioare picioare tineri conecta animale figuri lipici pistol ochi decorativi

rezultatul final cu castane jucărie copii jucării animale figurine

Orice altceva poate fi făcut și de mâini mici sub supravegherea părinților. Rezultatul final trebuie să fie un animal mic ca cel din fotografia de mai sus. Desigur, îți poți lăsa imaginația să fugă și să faci alte creaturi unice cu castane.

Faceți o pânză de păianjen cu castane

Castanele Tinker punch ahle șurubelniță

străpungeți mai multe scobitori uniform în castan

pânză de păianjen înfășurând fir strâns castan decor Halloween proiect DIY DIY

Din nou, pentru acest proiect de bricolaj, veți avea nevoie de un punte, castane și fir. Pentru a crea o pânză de păianjen, faceți câteva găuri mici în castan și introduceți scobitori în ele. Aceasta joacă rolul unei pânze. Apoi înfășurați firul în jurul său. Decorați după cum doriți. Puteți vedea rezultatul final în imaginea de mai sus.