Idei de tatuaje

Tattoo Studio Hamburg: Aceștia sunt cei mai buni artiști de tatuaje din orașul hanseatic!

Cu locația sa excelentă pe Elba, portul mare și mai multe poduri decât Veneția și Amsterdam au împreună, Hamburg este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase și populare orașe din Germania. Pe lângă Reeperbahn, St. Pauli și numeroasele cluburi și baruri grozave, studiourile de tatuaje bune fac, de asemenea, parte din orașul hanseatic. Ca loc de naștere al artei profesionale a tatuajelor, Hamburg nu este doar cetatea marinarilor, ci și unii dintre cei mai buni artiști de tatuaje din Germania. Dar cine ar trebui să aducă motivul visului tău sub piele? Ne-am făcut destepți pentru dvs. și vă prezentăm în acest articol cele mai bune 8 studiouri de tatuaje din Hamburg.

cele mai bune studiouri de tatuaje Germania buni tatuatori Hamburg

Exagerarea tatuajului în Germania pur și simplu nu scade – conform ultimelor statistici, fiecare al cincilea cetățean german are cel puțin un tatuaj. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că și numărul studiourilor de tatuaje din Berlin și din alte orașe mari este în continuă creștere. Tatuajele din Hamburg au o lungă tradiție care a început cu tatuaje de marinar adevărate încă din secolul al XIX-lea. Dar astăzi arată foarte diferit. Artiștii tatuatori din țară și străinătate împodobesc corpurile clienților lor cu capodopere frumoase în toate stilurile de tatuaje imaginabile. Dar care studio este cel mai bun depinde de mulți factori diferiți. La urma urmei, trebuie să te hotărăști singur care tatuator se potrivește nevoilor tale.

Studio de tatuaje “Spadetattoo” Hamburg

Hamburg City Ink. Tattoo Studio cel mai bun artist de tatuaje Germania

Interiorul și atmosfera din acest studio de tatuaje din Hamburg vă invită cu adevărat să zăboviți. Tricourile agățate de ferestre, cărțile stivuite pe pietre și nuanțele calde de maro asigură confort și confort în „Spadetattoo”. Deși magazinul a fost deschis abia în 2016, tatuatorii care lucrează acolo sunt dintre cei mai buni din Germania. Dotwork fin, blackwork îndrăzneț, tatuaje realiste, mandala sau japoneze – artiștii sunt specializați în aproape toate stilurile posibile de tatuaj. „Spadetattoo” nu funcționează cu șabloane din cataloage. Fiecare tatuaj este desenat individual pentru fiecare client în funcție de dorințele și ideile sale și astfel operele de artă sunt cu adevărat unice. Programările sunt date de două ori pe an – pentru prima jumătate a anului în octombrie și în martie pentru a doua jumătate a anului.

“Spadetattoo” Tattoo Studio Hamburg Adresa: Eimsbütteler Chaussee 18, 20259 Hamburg

„Întotdeauna și pentru totdeauna” Hamburg

Forever and Always Tattoo Studio Hamburg Forearm tatuaje pentru femei

Situat în inima orașului hanseatic dintre Eimsbüttel și Schanze, „Immer und Ewig” este de mai bine de 10 ani unul dintre cele mai populare și căutate studiouri de tatuaje din Hamburg. Și tocmai acesta este motto-ul echipei de acolo – clienții trebuie să-și găsească tatuajele la fel de mișto și frumos după 10 sau 20 de ani ca în prima zi. Pentru ca fiecare client să primească toată atenția artistului tatuator, studioul nu are ore de deschidere fixe. Programările se acordă numai prin acord și timpul de așteptare este de aproximativ 4-5 luni. Anumite zile de acces sau diverse evenimente speciale sunt anunțate de câteva ori pe an pe Instagram și Facebook. Așadar, să aruncăm o privire în interior din când în când merită cu siguranță. Un total de 7 tatuatori lucrează pentru „Immer und Ewig”. De la școala veche la tradițională și neo-tradițională la tatuajele la modă – există ceva pentru toată lumea în acest studio de tatuaje din Hamburg!

„Forever and Always” Tattoo Studio Hamburg Adresă: Kleiner Schäferkamp 31, 20357 Hamburg

“Cel mai vechi salon de tatuaje din Germania” Tattoo Studio

Black Mess Tattoo Studio Hamburg cel mai bun artist de tatuaje din Germania

Un fapt foarte interesant pe care puțini îl știu este că cel mai vechi salon de tatuaje din Germania se află în St. Pauli din Hamburg. Opere de artă grozave au fost gravate acolo din 1946 și primul proprietar Paul Holzhaus și-a tatuat marinari adevărați. Și să lucrezi ca tatuator în acele zile nu era nici pe departe atât de ușor ca și astăzi. Pe de o parte, tatuajele erau interzise prin lege și, pe de altă parte, pentru că navigatorii trebuiau să-și poarte grupa de sânge sub brațul stâng. Paul Holzhaus și succesorul său Herbert Hoffmann, care este unchiul actualului proprietar, sunt considerate adevărate legende în scena tatuajelor. Tatuajele ei din vechea școală servesc drept inspirație pentru mulți artiști talentați din întreaga lume. Pentru echipa celui mai vechi salon de tatuaje din Germania, este deosebit de important să se creeze motive și modele individuale pentru fiecare client. Deci, dacă vă aduceți propriile schițe și șabloane, acestea nu sunt doar copiate, ci adaptate cu atenție.

„Cel mai vechi salon de tatuaje din Germania” Adresa: Hamburger Berg 8, 20359 Hamburg

Un studio de tatuaje cu diferență – „Hamburg City Ink”

Tattoo Studio Hamburg cel mai bun artist de tatuaje Germania Stil de tatuaj tradițional

„Hamburg City Ink” a fost fondată în 2011 și este un studio de tatuaje foarte unic și inovator în Hamburg. Acolo nu există o echipă permanentă – magazinul oferă 13 spații, care sunt închiriate în cele din urmă unor artiști tatuatori independenți selectați. Desigur, acest lucru are o serie de avantaje: pentru tatuajele mai mici nu trebuie să așteptați ore întregi în zilele obișnuite de întâlnire, întâlnirile sunt incredibil de flexibile și sunt, de asemenea, posibile în afara orelor de program. Datorită gamei în continuă schimbare a artiștilor de tatuaje din diferite țări, absolut fiecare stil de tatuaj imaginabil este acoperit în studio. Iată câteva vești bune pentru voi, vegani! „Hamburg City Ink” este unul dintre puținele studiouri din Republica Federală care funcționează cât mai fără animale. Sunt folosite culori complet vegane, precum și săpunuri și produse similare care au fost produse fără ingrediente pe animale sau teste pe animale.

Adresa studioului de tatuaje „Hamburg City Ink”: Eimsbütteler Str. 98, 22769 Hamburg

Studio de tatuaje „Jungbluth” Hamburg

Vaders.DYE Tattoo Studio Hamburg Unterarm-Tattoo femei trenduri 2020

Studioul de tatuaje „Jungbluth” a fost fondat în 1994 și de atunci a fost una dintre adevăratele comori din orașul hanseatic. Proprietarul însuși tatuează de mai bine de 20 de ani și, între timp, a devenit una dintre cele mai mari legende din scena tatuajelor, atât în ​​Germania, cât și în întreaga lume. Indiferent de stilul pe care l-ai ales pentru tatuaj – cu „Jungbluth” ești întotdeauna pe mâini bune. Fiecare artist de acolo are propria sa specialitate și nu există nicio îndoială că toți sunt adevărați profesioniști. Studioul de tatuaje reprezintă individualitatea și creativitatea și funcționează pe principiul că calitatea vine înainte de cantitate. Timpii de așteptare sunt diferiți pentru fiecare artist. Cel mai bun lucru de făcut este să sunați sau să veniți și să întrebați.

Adresa „Jungbluth” Tattoo Studio Hamburg – Sternstrasse 4, 20357 Hamburg

„Bubblegum Art Tattoo” Hamburg

Jungbluth Tattoo Hamburg cel mai bun tatuator din Germania

„Bubblegum Art Tattoo” este locul potrivit pentru toată lumea care dorește tatuaje colorate, fericite și cu adevărat unice! Capodoperele sunt gravate în principal în noul stil școlar și comic și arată pur și simplu uluitor. Proprietarul Tschiggy este acum cunoscut în toată lumea cu tatuajele ei drăguțe. Oameni din diferite țări zboară la Hamburg în special pentru a-și decora pielea cu un truc al artistului talentat. Chiar dacă nu aveți o idee precisă a motivului dorit, vă puteți baza 100% pe artiștii „Bubblegum Art Tattoo”. Vor avea suficient timp pentru a discuta cu dvs. multe idei creative, astfel încât toată lumea să fie mulțumită de rezultat în cele din urmă. În acest studio de tatuaje din Hamburg puteți obține, de asemenea, un tatuaj rece cu mâna. Unul dintre artiștii de tatuaje este printre cei mai buni în acest stil. Trebuie să vă așteptați 2-3 luni pentru o întâlnire și până la 3 săptămâni pentru motive mai mici. Dar dacă ești norocos, îți vei primi tatuajul în aceeași zi!

Adresa „Bubblegum Art Tattoo” Hamburg – Beckstrasse 7, 20357 Hamburg

„Tatuajul KODIAK” Hamburg

Dotwork Tattoo femei maneci tatuaj bun tatuator Hamburg

Deschis acum doar câțiva ani și frumos, „KODIAK Tattoo” este unul dintre cele mai bune studiouri de tatuaje din Hamburg și Germania. Cei 9 artiști care lucrează acolo sunt specializați într-o mare varietate de stiluri de tatuaj și cu siguranță există ceva pentru fiecare gust. Artiștii invitați în continuă schimbare, care provin din întreaga lume, asigură și mai multă varietate. Ai tendința să îți faci un tatuaj nou în mod spontan? Atunci Kodiak Tattoo este locul potrivit pentru tine! În fiecare primă sâmbătă a lunii, cu excepția lunilor iunie, iulie și august, studioul organizează zile de intrare cu așa-numitele modele „Wanna Do” ale tatuatorilor. Acestea prezintă multe motive în diferite stiluri pe care ar dori să le graveze. Și pentru toți fanii tatuajelor care probabil nu știu încă – studioul și-a deschis a doua sucursală în St. Pauli în august 2019.

Adresa „KODIAK Tattoo” Hamburg: Hospitalstrasse 69, 22767 Hamburg și Paul-Roosen-Strasse 7, 22767 Hamburg

„Tatuajul aristocrat” Hamburg

Cel mai vechi salon de tatuaje pentru bărbați cu maneci Hamburg

„Tatuajul Aristocrat” se află în Neustadt și din 2009 tatuatorii au creat unele dintre cele mai frumoase și unice tatuaje din Hamburg. Fondatorul a fost în industria tatuajelor de mai bine de 26 de ani și a devenit acum o adevărată legendă. El este disponibil atât clientului, cât și echipei sale în orice moment, cu sfaturi și acțiuni. Cei 6 artiști de tatuaje de la „The Aristocrat Tattoo” acoperă aproape toate stilurile – de la modele fine, mici la tatuaje negre și gri sau colorate, până la frumoase tatuaje maori – fiecare client este pe mâini bune în acest studio! Zilele de intrare în studio au loc întotdeauna sub un motto stabilit anterior.

Adresa „The Aristocrat Tattoo” Hamburg – Hütten 119, 20355 Hamburg

Tatuaje Stil realist buni artiști tatuatori Germania