Idei de tatuaje

Fonturi de tatuaje pentru un design frumos al tatuajelor – Sfaturi și idei interesante

Fonturi pentru tatuaje Fonturi caligrafice pentru încheietura mâinii

Dacă v-ați decis un tatuaj frumos cu o vorbă, atunci alegerea fontului potrivit joacă un rol important. Fontul selectat poate fie rotunji designul frumos, fie îl poate face complet ilizibil. De aceea, în articolul de astăzi am adunat câteva sfaturi și exemple ale celor mai bune fonturi de tatuaje care sunt potrivite pentru un tatuaj frumos. Lasă-te inspirat de ideile selectate și găsește fontul potrivit pentru propriul tău tatuaj!

Alegerea fontului potrivit pentru tatuaje – sfaturi

tatuaj font font mașină de scris design tatuaj

Varietatea fonturilor destul de tatuaje este deosebit de mare, deci este adesea dificil să se decidă asupra fontului potrivit. Cu toate acestea, deoarece, în majoritatea cazurilor, un tatuaj va dura pentru totdeauna, cel puțin dacă în cele din urmă nu este eliminat cu un laser, nu ar trebui să fie arbitrar în selecție. Înainte de tatuare, merită să vă gândiți cu atenție la designul exact pentru a nu-l regreta după o vreme. Chiar dacă ați ales cuvântul perfect sau cel mai tare motto de viață, ar trebui să combinați acum literele selectate cu un font adecvat.

tatuaj-fonturi-nume-font-idee-antebraț

Atunci când alegeți fontul pentru cuvântul dvs., spuneți sau citați tatuajul, există câteva lucruri importante de luat în considerare. Pe de o parte, ar trebui să alegeți un font lizibil, astfel încât tatuajul să nu-și piardă expresivitatea. Acest lucru este valabil mai ales în acele cazuri în care tatuajul constă doar din litere alese și nu conține alte elemente. Fonturile cu majuscule, precum și fonturile cursive sunt potrivite, iar selecția este în mare parte o chestiune de gust.

tatuaje fonturi simboluri font blackwork

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de modele de tatuaje cu ziceri sau citate mai lungi, atunci ar trebui să fii atent în selecția ta. Mai ales în cazul tatuajelor cu mai multe linii, fontul selectat ar trebui să aibă mai puține înflorituri, deoarece altfel cuvintele individuale devin uneori ilizibile. De asemenea, se recomandă utilizarea literelor subțiri pentru a conferi designului un aspect elegant, simplu.

tatuaje-fonturi-simboluri-font-originale

Când decideți asupra unui design de tatuaj cu un slogan, ar trebui să luați în considerare conceptul general al tatuajului dvs. în prealabil. Cât de mult spațiu ar trebui să ocupe designul în partea aleasă a corpului? Cât de mari ar trebui să fie literele? Tatuajul este completat de alte simboluri sau este simplu? Răspunsurile la toate aceste întrebări determină în cele din urmă fontul tatuajului. De asemenea, tatuatorul vă poate ajuta să alegeți și să vă ofere sfaturi și sfaturi cu privire la cel mai bun font. Unii artiști tatuatori își dezvoltă chiar și propriile fonturi originale pe care le puteți lua în considerare. Acestea constau uneori din simboluri diferite, ca în exemplul de mai sus, și arată foarte creativ și frumos pe piele.

Fonturi și fonturi populare pentru tatuaje

tatuaj fonturi design degetul spunând

Fără îndoială, mai multe fonturi sunt potrivite pentru orice design de tatuaj. De aceea, propriul gust joacă un rol decisiv în selecție. Cu toate acestea, dacă nu aveți un ochi pentru estetică, vă puteți lăsa pe mâna unui tatuator de încredere. În general, există unele fonturi de tatuaje care sunt mai frecvente și sunt variante populare pentru tatuaje frumoase cu zicători.

tatuaj-font-mașină de scris-tatuaje-încheietura mâinii

Mașina de scris este considerată o idee excelentă de font pentru multe tatuaje. Deși acest font este scris cu majuscule, are mici imperfecțiuni, la fel ca vechile mașini de scris. În cele din urmă, tatuajul cu fonturi Typewriter este complet lizibil și are o notă de fler vintage. Acest font funcționează bine atât pentru cuvinte, cât și pentru cuvinte și citate mai lungi.

designuri de fonturi pentru fonturi de tatuaj

Cei cărora le plac în mod deosebit tatuajele negre pot avea un cuvânt, un număr sau inițiale gravate pe un fundal negru. Aceste tatuaje nu sunt atât de obișnuite, deci sunt o idee minunată pentru designul original al tatuajelor. Blackout și Impact Label pot fi denumite ca fonturi adecvate. Practic orice parte a corpului este potrivită pentru aceasta, deși sunt recomandate tatuaje mai mici.

tatuaj-fonturi-vechi-engleză-font-omoplat

Tatuajele sunt deosebit de populare printre oamenii celebri și vedetele de la Hollywood și aproape fiecare cântăreț sau actor are cel puțin un tatuaj pe piele. Acestea pot servi și ca inspirație pentru propriul design. Actrița și modelul american Megan Fox are o frumoasă zicală ca un tatuaj pe omoplat, care este gravată într-un font elegant. Fontul vechi englezesc amintește de vechile cărți pentru copii și arată foarte elegant pe piele.

tatuaje fonturi italice fonturi idei

Dacă este vorba despre un tatuaj scurt sau doar un cuvânt, atunci fonturile cursive sunt destul de potrivite. Cu literele lor frumos curbate, astfel de fonturi dau un fler romantic și arată elegant și decorativ pe piele. Scrierea cursivă este, prin urmare, mai potrivită pentru tatuajele femeilor care au fost gravate pe diferite părți ale corpului, cum ar fi încheietura mâinii, clavicula sau omoplatul.

tatuaje-fonturi-încheietura mâinii-scriere de mână

Dacă aveți singur o scriere de mână frumoasă, atunci vă puteți scrie tatuajul în propria scriere de mână. Ca alternativă, cereți-i persoanei dragi, mamei sau celui mai bun prieten să scrie cuvântul sau citatul corespunzător pe o bucată de hârtie și apoi să le înțepați scrisul de mână pe piele. În acest fel, tatuajul devine mai personal și are o semnificație foarte specială.

tatuaje-fonturi-fonturi-proprii-design-original

Cu toate acestea, unii aleg în mod deliberat un font de tatuaj greu de citit, astfel încât zicala gravată să nu fie înțeleasă imediat. În acest fel, designul tatuajului poate fi mai mult sau mai puțin ascuns, la fel ca în cazul cuvintelor și zicalelor în diferite limbi.

font tatuaj antebraț cuvânt tatuaj

Dacă doriți să aveți gata designul tatuajului înainte de a vizita studioul de tatuaje, puteți crea și dvs. diferite fonturi de tatuaje. Așa-numitul generator de fonturi vă poate ajuta. Diferite generatoare de fonturi pentru tatuaje pot fi găsite pe tot internetul. Acolo puteți introduce textul la alegere pentru tatuaj și puteți încerca diferite fonturi până când îl găsiți pe cel potrivit. Designul finisat al tatuajului poate fi apoi descărcat gratuit și pus la dispoziția artistului tatuator ca șablon.

Fonturi de tatuaje arabe

tatuaj-fonturi-arab-script-antebraț-om

Pentru ca tatuajul tău să nu poată fi citit de toată lumea, poți opta pentru un font și un limbaj exotic. Prin urmare, tatuajele cu cuvinte în sanscrită, hindi, arabă, japoneză și chineză sunt deosebit de populare. În plus, fonturile precum scriptul arab arată deosebit de elegant și asigură un design frumos al tatuajelor. Doamne celebre precum Victoria Beckham și Selena Gomez au gravat, de asemenea, un slogan cu litere exotice pe piele.

tattoo-fonts-arabic-script-tattoo-back