Idei de tatuaje

Cele mai recente tendințe de tatuaj conform Pinterest – 70+ inspirații!

Body Art Painting Picior coapsa Tatuaje Tendințe Design de tatuaje pentru femei

Mulți oameni din întreaga lume folosesc Pinterest ca o platformă pentru noi descoperiri vizuale și se inspiră pentru orice – de la rețete simple de brunch la cele mai noi tendințe de modă până la destinații populare de călătorie. Dar „tatuaje” este cea mai căutată categorie din acest an și a căutat diferite modele de tatuaje de peste un miliard de ori. În acest articol am compilat cele mai populare tendințe de tatuaj ale anului pentru dvs. Care sunt cele mai căutate motive de bărbați și femei și ce parte a corpului doresc să se tatueze oamenii? Vom dezvălui răspunsurile la aceste întrebări și la multe alte întrebări într-un moment!

Tendințele tatuajelor – Tatuajele temporare sunt la modă

Cerneală Germania tendințe semipermanente tendințe idei tatuaj braț femei mici

Ați dorit întotdeauna să vă faceți un tatuaj, dar cumva nu îndrăzniți sau nu sunteți pe deplin sigur de motiv? Atunci tatuajele temporare sunt mântuirea ta. Inkbox este o companie americană fondată de Braden și Tyler Handley. Funcționează cu un colorant natural care este extras din fructele Jenipapo și promite un tatuaj realist și arătos. Conceptul amintește oarecum de tatuajele adezive pe care le știe toată lumea din copilărie. Dar, în loc să fie pe piele, tatuajele temporare sunt în piele. Spre deosebire de tatuajele reale, cu această metodă cerneala este depusă în pielea superioară (epidermă) și vă împodobește corpul timp de aproximativ 18 zile.

Tendințe de tatuaj semi-permanente Pinterest Inkbox Germany experiențe

Site-ul Inkbox este foarte clar structurat și oferă aproximativ 300 de motive mici din care să alegeți. Compania are, de asemenea, un set Free Hand în gama sa pentru cei dintre voi care doresc un design unic. Cu acest set puteți aplica tatuajul complet independent – similar cu un tatuaj cu henna. Totuși, cum funcționează? Aplicarea motivului tatuajului este de fapt relativ ușoară.

 • În primul pas, îndepărtați filmul protector de la tatuaj și plasați-l pe partea dorită a corpului.
 • Apoi încălziți scurt o cârpă umedă, care este furnizată și în cuptorul cu microunde. Apăsați-l pe tatuaj timp de aproximativ 30 de secunde.
 • Pânza trebuie să rămână acum pe autocolant 30 de minute și nu trebuie să vă mișcați în acest timp.
 • Apoi scoateți folia de protecție și ați terminat. Puteți spăla excesul de vopsea după aproximativ 10 minute.
 • La început poate fi văzută doar o impresie palidă a motivului, care însă se dezvoltă într-un tatuaj puternic în următoarele 36 de ore.

Mai multe tendințe temporare de tatuaj

Tendințele tatuajelor semi-permanente Pinterest Inkbox experimentează designul tatuajelor pentru femei

Deoarece tatuajele temporare devin din ce în ce mai populare, am dori să vă prezentăm pe scurt o altă metodă.

 • Tatuaje temporare cu aerograf (TAT) sunt aplicate epidermei fără a o deteriora și tocmai din acest motiv sunteți una dintre cele mai recente tendințe de tatuaj de pe Pinterest. Un șablon este plasat pe partea dorită a corpului și cerneala de tatuaj este aplicată cu un aerograf. Seamănă cu un tatuaj permanent, cu toate acestea poate fi îndepărtat foarte ușor cu un produs pe bază de ulei sau alcool. Astfel de tatuaje rămân pe pielea ta aproximativ 3 săptămâni.

Sărbătorind corpul tău prin artă – Body Art și Body Art Painting

Artă corporală Vopsire corporală Tendințe tatuaje Design picioare tatuaj Femei

Primul lucru la care se gândesc majoritatea oamenilor atunci când aud cuvântul „body art” este probabil numeroasele studiouri de tatuaje. Dar una dintre cele mai recente tendințe de tatuaj din acest an se numește Body Art Painting. Deoarece culoarea nu este aplicată permanent pe pielea dvs., aceasta vă permite să încercați mereu motive noi și frumoase. Bodypaint are o tradiție foarte lungă în istoria culturală a omenirii. Pielea pictată era considerată o expresie de apărare, atac sau bucurie. Chiar și astăzi există încă indieni în America de Sud care practică pictura rituală a corpului. Pictorii de corp profesioniști evocă opere de artă frumoase pe corpul clienților dvs. Cu toate acestea, durează de obicei câteva ore și este destul de obositor pentru model. Pentru a nu influența procesul, trebuie să stai în picioare sau să stai nemișcat ore în șir și asta este o provocare fizică.

Vopsea pentru corp Braț Tatuaj Tendințe Idei Artă Body Art

Desigur, ce motive depindeți depinde de dvs. Animalele, florile, diversele opere de artă sau motivele peisagistice sunt deosebit de populare. Cât durează o pictură pe corp depinde de tipul utilizat. O variantă constă din vopsele pe bază de apă și durează de obicei o zi. Se spală ușor și rapid la sfârșitul zilei cu săpun, apă și un burete. Dar există și culori speciale, impermeabile, care pot rămâne pe pielea ta până la o săptămână. Acest lucru vă poate ajuta, de exemplu, să luați o decizie pro sau împotriva unui tatuaj.

Tendințe inspiraționale ale tatuajelor pentru o iubire de sine

Tendințele tatuajelor de dragoste de sine idei de tatuaje de dragoste de sine femeile brațului superior

Singura relație despre care poți fi sigur va dura pentru totdeauna și singura care este complet sub controlul tău este relația cu tine. Mulți oameni care au avut lovituri de soartă îți folosesc tatuajele ca mijloc de comunicare și Procesare și în speranța fiind capabil să recunoască ceea ce a fost experimentat ca parte a vieții. Nu este nevoie întotdeauna de multe cuvinte pentru a exprima anumite situații, circumstanțe sau sentimente. Acest lucru se aplică și tatuajelor inspirate, care sunt aproape întotdeauna dedicate exact acestor lucruri. Pe scurt, un motiv arată mult mai frumos pe piele decât să ai tatuat un roman pe tine. Micile tatuaje exprimă un mesaj specific și îl ajută pe purtător să treacă mai ușor momentele dificile din viață.

Tendințe inspiraționale ale tatuajelor – Ce este Clubul Iubirii de Sine?

Tendințe de tatuaj auto iubire club idei tatuaj design tatuaj braț superior femei

Ceea ce a început ca un tatuaj privat a devenit acum un simbol care reprezintă iubirea de sine, solidaritatea și stima de sine feminină. Artistul Frances Cannon a decis în urmă cu mulți ani să se dedice subiectului iubirii de sine și să învețe să accepte și să își aprecieze propriul corp. Ea a primit cuvintele „Self Love Club” pentru a răspândi mesajul pozitiv în întreaga lume. Dacă îți place ideea, poți pur și simplu să te alături. Nu este necesară o cerere de membru, dar trebuie respectate următoarele reguli:

 • Întotdeauna trebuie să îți arăți iubire, respect, iertare și înțelegere.
 • Trebuie să vă tratați întotdeauna bine corpul și să vă îngrijiți de sănătatea mintală.
 • Trebuie să abordați ceilalți membri cu dragoste, iertare, respect și înțelegere.

Fii mândru de tine! – Tendințele Tatuajului Pride

Pride Tatuaje Tendințe Tatuaje Ziceri Inspiraționale Femei Design braț superior

Tatuajele LGBT (prescurtare pentru lesbiene, gay, bisexuale și transgender) devin din ce în ce mai populare. Acest lucru se datorează în principal faptului că tot mai mulți oameni sunt mândri să-și arate sexualitatea lumii. Suntem toți la fel și ceea ce ne leagă este iubirea – acesta este motto-ul acestei mișcări. După cum probabil știți deja, curcubeul este simbolul principal pentru LGBT. Nu trebuie să fii membru al unei comunități LGBT pentru a-ți face un tatuaj ca acesta. Este o modalitate excelentă de a susține și a încuraja un bun prieten sau un membru al familiei să fie ei înșiși.

Încurajarea tendințelor tatuajelor de putere ale fetelor

grl pwr tatuaj tendinte idei femei tatuaj braț superior design mic

Un tatuaj este modalitatea perfectă de a arăta lumii în ce crezi și ce iubești. Totuși, alegerea subiectului potrivit poate fi uneori o adevărată provocare. „Grl Pwr” este o abreviere pentru Girl Power și nu a fost doar unul dintre sloganurile preferate ale unor grupuri precum Spice Girls, ci a reprezentat ceva complet diferit de la începutul anilor nouăzeci. A devenit un simbol al abilitării și independenței pentru femei. A fost creat de grupul muzical „Bikini Kill” ca reacție la alungarea femeilor din industria muzicală punk, dar a devenit un motiv popular de tatuaj de-a lungul anilor.

Cele mai populare modele de tatuaje – Piercing cutanat cu tatuaje

Pierdere cutanată Gât Tatuaje Tendințe Femei Trandafir Tatuaj IDEI

Nu există nicio îndoială că un tatuaj arată minunat atunci când este asociat cu un piercing. Că piercingul cutanat este una dintre cele mai mari tendințe de tatuaj de pe Pinterest este o dovadă clară a acestui lucru. Piercing-ul dermic (cunoscut și sub denumirea de “dermal” sau “ancoră a pielii”) completează fiecare tatuaj într-un mod incredibil de frumos. Deoarece micile piercing-uri sunt plasate direct în piele și îmbinate cu țesutul de sub piele, acestea au doar un punct de plecare. De aceea aparțin și grupului „piercing-urilor cu un singur punct”. Orice lucru poate fi înșurubat pe capătul superior, care arată din pielea ta – de la pietre mici până la stele strălucitoare, totul este inclus.

Frumoase tendințe de tatuaj 3D

Tendințe de tatuaj 3D Tatuaj Păianjen Pinterest Idei de tatuaj pentru brațe

În ultimii ani, lumea tatuajelor sa schimbat și a evoluat cu adevărat și au apărut multe noi tendințe de tatuaj. Tatuajele 3D superbe și unice au devenit deosebit de populare și din motive întemeiate – arată doar uimitor.

Tatuaje simple cu o singură linie

tendințe de tatuaj cu o singură linie pinterest tatuaj braț antebraț tatuaj design femei

Unele lucruri sunt atât de eficiente tocmai pentru că sunt atât de simple. Tatuajele cu o singură linie sunt alegerea perfectă pentru cei cărora le place simplu și minimalist. Acestea constau din linii foarte filigranate și sunt finalizate mult mai repede decât motivele convenționale. Tendința a fost făcută atât de faimoasă de tatuatorul Mo Ganji din Berlin și se bucură în prezent de o mare popularitate în întreaga lume. Desenele de plante și frunze, animale sau fețe sunt deosebit de populare în acest stil.

Tendințele tatuajelor Pinterest – Care sunt părțile preferate ale corpului?

Tendințele tatuajului gâtului femeilor tatuaje ziceri design tatuaj pinterest

Părțile corpului, cum ar fi picioarele superioare și inferioare sau spatele, sunt probabil clasice pentru femei. Dar, în mod surprinzător, și tatuajele de pe gât sau gât devin tot mai populare. Acestea se numără printre cele mai îndrăznețe tendințe de tatuaj și, până de curând, erau în mare parte asociate cu membrii bandelor sau cu oameni complet tatuați. Dacă vă simțiți, de asemenea, cu ideea de a vă face un tatuaj pe această parte a corpului, atunci, pe lângă acceptarea socială, durerea este, de asemenea, o problemă foarte importantă. Deoarece gâtul este o zonă foarte sensibilă, cu mai puțină grăsime și mușchi decât gâtul, doare mult mai mult. În plus, tendința tatuajului poate fi ascunsă fie cu o eșarfă groasă, pulover cu guler sau un machiaj special, care poate fi și problematic.

Spine Tattoo Women Rose Tattoo Trends Pinterest

Dacă doriți un tatuaj deosebit de elegant și feminin, atunci ar trebui să luați în considerare cu siguranță un tatuaj pe coloana vertebrală. Arată atrăgător și subtil în același timp și este dezvăluit doar într-o rochie de vară fără spate sau pe o suvită.

Cele mai populare modele de tatuaje în rândul femeilor

Tendințe de tatuaj Pinterest Motive pentru tatuaje Femei Seminte de floarea soarelui Semnificație

Potrivit Pinterest, anul acesta majoritatea femeilor caută degetele mici, discret sau tatuaje de trandafir. Floarea-soarelui este o plantă foarte specială, care își poate schimba poziția în așa fel încât să primească cea mai mare cantitate de lumină solară și în acest fel să poată utiliza în mod optim energia solară. În diferite culturi este considerat un simbol al credinței spirituale și al recepției gândurilor și energiei pozitive. Dar dimensiunea tatuajului joacă și un rol în simbolism – floarea-soarelui mare reprezintă de obicei fidelitatea, în timp ce cele mai mici reprezintă închinarea.

Tendințele tatuajului lupului în rândul bărbaților

Tendințele tatuajului lupului Idei de design pentru tatuaje pentru bărbați

Tatuajul lupului este, fără îndoială, favoritul de lungă durată printre cele mai populare motive pentru tatuaje pentru bărbați. Cu toate acestea, nu toți lupii sunt la fel – există un număr infinit de motive și modele diferite și toți au un sens diferit. Un astfel de tatuaj poate, de exemplu, să reprezinte puterea, puterea, loialitatea și legăturile de familie.

Tatuaje de leu pentru bărbați

Leu tatuaj design bărbați tendințe tatuaj idei realiste tatuaj braț

Un tatuaj de leu nu este de fapt o tendință nouă de tatuaj, ci mai degrabă aparține clasicilor atemporali. Din nou, există multe semnificații diferite care pot sta în spatele motivului, cum ar fi înțelepciunea, puterea și autoritatea sau speranța.

Tendințele tatuajelor celtice în Germania

Tendințele tatuajelor celtice tatuaj pe gât tatuaj pentru femei mici design tatuaj

Căutarea pe Pinterest a tatuajelor celtice a crescut cu 250% în Germania în ultimul an. Există un sens complet diferit în spatele fiecărui motiv. Am realizat un scurt rezumat al celor mai populare motive pentru tatuaje celtice pentru dvs.:

 • Spirala celtică reprezintă soarele și reprezintă ciclul etern al vieții.
 • Triskele provine din greacă și înseamnă „cu trei picioare”. În mitologie, cele trei spirale simetrice reprezintă lucruri diferite: trecut, prezent și viitor sau corp, minte și suflet.
 • Triquetta este format din trei arcuri interconectate. Semnificația lor se întoarce la semnificația magică a numărului trei și reprezintă atât feminitatea, cât și nașterea, viața și moartea.

Iubitoare tatuaje ohana

Ohana tatuaj familie braț tatuaj femei tendințe tatuaj 2019

„Ohana” înseamnă „familie”. „Familia înseamnă că nimeni nu rămâne în urmă.” – Acest citat provine din filmul Disney „Lilo și Stitch”. Cuvântul „Ohana” a devenit foarte popular din acest film și a devenit una dintre cele mai populare tendințe de tatuaj ale anului. Provine din cultura hawaiană și astfel nu numai familia este înțeleasă în sens tradițional. Aceasta include prieteni care sunt atât de apropiați încât se consideră familia.

Tatuaje Piercing Dermic Tendințe Coroane Idei Tatuaje Picioare Femei

Auto-îngrijire tendințe tatuaje idei auto iubire tatuaj design femei antebraț

Self Care Tattoo Trends Pinterest Tattoosrpüche Ideen women

Tendințele tatuajelor tatuaje inspiraționale idei mici

Body Art Picior coapsă Tatuaj Tendințe SpongeBob Tattoo Design femei

Tendințele tatuajelor 3D trandafiri cu cerneală roșie tatoodesign

Tendințele tatuajelor de pictură de artă corporală designul tatuajului coapsei vara

Pictură corporală Artă Mână Tatuaj Henna Tatuaje Tendințe Pinterest Tatuaj Design Femei

Pictură corporală Artă corporală Valuri de mână Tatuaje Tendințe Pinterest 2019

Pictură corporală Mână Artă Tatuaj Tendințe Floarea soarelui Design tatuaj Femei antebraț

Celtic Tattoo Trends Pinterest 2019 tatuaj la încheietura mâinii pentru femei mici

Idei de tatuaje pentru fete Idei Tatuaje pe umăr Tendințe vara 2019 Pinterest

Tendințele tatuajului gâtului Idei de tatuaje 3D Design de tatuaj fluture trandafir

Gât tatuaj tendință femei Illuminati triunghi design tatuaj

Tendințele tatuajelor de putere pentru fete Idei de umăr pentru tatuaje pentru fete

Tendințele tatuajelor de putere pentru fete 2019 design de tatuaje pentru femei mici

tendințe inspiraționale ale tatuajelor braț tatuaj antebraț femei design tatuaj

tendințe inspiraționale tendințe idei tatuaj picior design tatuaj mic

tendințe inspiraționale tendințe idei tatuaj mic la încheietura mâinii

Inspirational Tattoo Trends Pinterest Alice in Wonderland Tattoo Women

Tatuaj pentru coapse Femei Trandafiri Tatuaje Design tatuaje Tendințe Pinterest 2019

zvonuri inspiratoare despre tatuaje tendințe despre tatuaje femei 2019 design tatuaj pe umăr

Tendințele tatuajului coapsei idei de design de tatuaje pentru femei vara

Vechi tendințe de tatuaje școală braț tatuaj antebraț inspirație design tatuaj

Tendințele tatuajului Ohana tatuaj familial design tatuaj braț femei

Pride Tattoo Trends 2019 Pinterest design acuarelă tatuaj

Idei Tatuaje Mândrie Tendințe Tatuaje Armtattoo 2019 Pinterest

Tendințele tatuajului Ohana idei de tatuaje în acuarelă de familie femei mici

Mândrie tatuaj tendințe idei tatuaj braț antebraț design tatuaj

Tendințe de tatuaje cu cerneală roșie 2019 Idei pentru femei cu tatuaje pe brațe

Înapoi tendințe tatuaje ziceri tatuaje idei de proiectare tatuaje femei

Tendințele tatuajelor de dragoste de sine Pinterest Idei de tatuaje ale iubirii de sine Femeile mici

tendințe semipermanente de tatuaje Inkbox Germania braț tatuaj femei

Mândrie Tatuaje Tendințe Cuplu Tatuaje Design încheietură Tatuaj Mic

Pride tendințele tatuajelor tatuaje ziceri idei antebraț tatuaj design femei

Tendințe de tatuaj cu o singură linie Idei de tatuaj Femei cu brațul superior

Tendințele tatuajelor pe o singură linie Pinterest Designul tatuajelor antebrațului Iubirea de sine

Tendințe de tatuaj Pinterest Idei de tatuaj auto-iubire Tatuaj de mână

O singură linie tatuaj braț tatuaj antebraț femei design tatuaj mic

Tendințele tatuajului lupului designul tatuajelor geometrice pentru femei

Tatuaj lup design tatuaj braț tatuaj tendințe 2019