Idei de tatuaje

Aceste mari tatuaje de brățară sunt un ornament frumos și atemporal

bratara tatuaj femeie linii antebrat minimaliste

În postarea de astăzi, veți găsi multe modele excelente de tatuaje pentru banderole pentru femei și bărbați, care vă vor servi drept inspirație și șablon. Scena tatuajului se schimbă constant ca nimeni altul și surprinde din nou și din nou cu noi tendințe încântătoare ale tatuajelor. Frumoasele brățări tatuate sunt și vor rămâne absolut mult timp. Răsfoiți prin galeria noastră de imagini și alegeți brățara de tatuaje potrivită pentru dvs.!

Tatuaj pentru bratara pentru femei

tatuaj minimalist bratara femeie linii incheietura antebratului

Tatuajul cu banderolă vine într-un număr aproape infinit de modele și împodobește încheieturile, precum și antebrațele sau brațele superioare. Femeile preferă de obicei o brățară de tatuaj ca un lanț simplu și elegant în jurul încheieturii mâinii, care înlocuiește bijuteriile reale sau poate fi combinat cu ea armonios. Bărbații, pe de altă parte, poartă tatuajele pe biceps și adesea optează pentru motive prezente și elaborate și, prin urmare, atrăgătoare..

femeie tatuaj brățară figuri geometrice minimaliste

Tatuajele de brățară pentru femei și bărbați sunt folosite doar pentru a decora brațul, dar pot avea un sens simbolic profund. Poate că ați dori să aveți un simbol înjunghiat pe piele care are o semnificație personală specială pentru dvs. sau tatuajul ar trebui să fie un ornament unic pentru braț?

bratara tatuaj femeie puncte incheietura simpla minimalista

Tatuajele minimaliste de pe antebraț sunt simple, elegante și pur și simplu fantastice. Imaginile filigranate, care nu sunt în nici un fel inferioare unei adevărate brățări șic, pot avea structuri diferite și nu lasă nimic de dorit. O linie continuă subțire de napolitane sau, ca în imaginea de mai sus, două linii punctate care se împletesc arată extrem de feminin și elegant.

modele de tatuaje brățară pentru femei încheietura mâinii înghite semnificația ancorei

Lanțurile cu diferite pandantive de farmec sunt, de asemenea, foarte populare și deosebit de la modă. De asemenea, puteți combina un lanț frumos de bijuterii cu diferite simboluri mici. O rândunică ca expresie a libertății personale sau o ancoră filigranată ca simbol al securității și stabilității sunt motive clasice minunate.

bratara tatuaj femeie discreta colorata cu lant de diamante

Motivele florale pentru tatuaje au fost la modă pentru o vreme și arată deosebit de bine la încheietura mâinii și la antebraț. Indiferent dacă alegeți un tatuaj cu brățară cu șiruri de flori colorate sau combinați flori frumoase cu linii și spațiu negativ depinde în totalitate de gustul și stilul dvs. personal.

tatuaj brățară femeie farmec lanț pandantiv inimă captoare de vis

Diferite figuri geometrice pot fi puse împreună pentru a crea modele frumoase de tatuaje pe banderolă. Compoziția are ca rezultat minunate opere de artă pe piele, care la prima vedere arată ca o adevărată brățară largă sau o brățară mare. Tatuajele cu brățări largi sunt purtate în mare parte de bărbați. Tatuajele tribale, de exemplu, sau cele cu motive celtice pot fi găsite pe antebraț, precum și pe braț și sunt bijuterii excelente pentru corp.

tatuaj bratara cruce insemnand incheietura femeii

Chiar dacă cursurile tipare interesante nu sunt strâns legate de diferite ritualuri, ceremonii și evenimente religioase, așa cum se întâmpla anterior cu popoarele tribale, ele transmit un stil influențat de cultura altor popoare..

brățară cu lanț de diamante mandala ca șablon de design pentru tatuaje

Tatuajele cu brățară mandala sunt, de asemenea, un adevărat punct de atracție. Cele care sunt foarte discrete împodobesc adesea încheieturile femeilor, în timp ce tatuajele mari sunt preferate ca accesorii pentru corp de către bărbați. Estetice, versatile, atemporale și potrivite pentru ambele sexe, pe de o parte sunt bijuterii concepute în mod unic, pe de altă parte sunt mult mai mult decât ornamente cu o structură concentrică care decorează brațele și alte părți ale corpului. Fiecare mandala și astfel și tatuajul mandala au valoarea lor simbolică unică.

bratara tatuaj incheietura femeie bijuterii piatră prețioasă

Numele, inițialele sau numerele care au o semnificație profundă și emoțională pentru dvs. pot deveni parte a lanțului de brățări. Scrisorile, cum ar fi zicalele sau citatele, sunt potrivite în ceea ce privește formatul pentru o banderolă de tatuaj unică pentru bărbați, femei, cupluri sau familii. O vorbă frumoasă care se potrivește perfect vieții purtătorului său, indiferent dacă este o dedicație pentru o persoană sau un motto al vieții, arată frumos și face o declarație specială.

atractiv filigran bijuterii încheietura mâinii brățară tatuaje șabloane femei

tatuaj minimalist bratara pentru femei lalea eleganta

tatuaje brățară pentru femei încheietura cu motive florale colorate

tatuaj cu banderola pentru femei motive florale colorate feminine discrete

design tatuaj femei motive florale linii bratara incheietura mainii

bratara tatuaj antebrat design spatiu negativ flori linii

tatuaj brățară femeie brațul superior figuri geometrice evidente simbolul soarelui

bratara muzicala design tatuaj incheietura mainii partitura muzicala

tatuaj brățară cu șabloane de nume însemnând bijuterii gratuite

tatuaj bratara femeie mandala elefant antebrat

bratara eleganta tatuaj femeie dantela model floral

Tatuaj pentru bratara pentru barbati

bratara tatuaj om linii antebrat minimalist

bratara tatuaj barbat model design linie incheietura mainii

brățară tatuaj om lanț încheietură șablon modele

brățară șablon tatuaj inscripție care înseamnă bărbați încheietura mâinii

bratara larga tatuaj om simboluri figuri geometrice izbitoare

antebrat bratara tatuaj barbati figuri geometrice

bratara polineziana design tatuaj barbat antebrat

antebraț brățară tatuaj bărbați șablon model elaborat