Idei de tatuaje

20 de șabloane de tatuaje inspirate și semnificațiile lor

Șabloane de tatuaje -ceas-desen-negru-alb

Indiferent dacă este vorba despre primul tău tatuaj sau dacă ai deja unul, găsirea motivului potrivit nu este de obicei atât de ușoară. Este întotdeauna recomandat ca tatuajul să fie proiectat individual. Chiar dacă nu puteți desena bine, ar trebui să aveți deja o anumită idee despre motivul dorit. Artistul tatuator respectiv se va orienta asupra acestui lucru și poate proiecta un tatuaj unic. În funcție de stilul de tatuaj dorit, puteți găsi idei inspiratoare peste tot. Probabil cea mai populară sursă pentru șabloane de tatuaje este internetul. În această postare veți găsi ceva mai multe despre cele mai renumite stiluri de tatuaje și 20 dintre cele mai populare modele de tatuaje, precum și informații utile despre ele.

Puteți face un tatuaj din mai multe motive: ca ornament artistic al corpului sau pentru a vă aminti evenimente speciale din viață. Fiecare tatuaj este individual și dezvăluie ceva despre purtătorul său. Prin urmare, nu numai reprezentarea motivului de tatuaj selectat este deosebit de importantă, ci și simbolistica sa pentru persoana respectivă. Atunci când alegeți un motiv de tatuaj adecvat, ar trebui să vă decideți mai întâi asupra unui stil de tatuaj și apoi să vă informați despre semnificația din spatele acestuia.

Alegerea unui motiv pentru tatuaj – stiluri, șabloane inspiraționale de tatuaje și semnificația acestora

Șabloane de tatuaje-motive-idei-semnificație

Numeroasele stiluri de tatuaje diferite vă oferă o libertate incredibilă de design. În acest fel, poveștile întregi de viață pot fi mapate pe piele. Dar dacă intenționați mai mult decât un tatuaj în viitor, trebuie să vă gândiți dacă motivele ar merge sau nu împreună. În cele din urmă, fiecare purtător își dă tatuajului propriul sens personal. În plus, motivul selectat trebuie să se potrivească cu partea corpului, deoarece nu tot ceea ce arată bine pe hârtie apare și la fel de bine pe corp. Sub piele există mușchi și oase care fac ca un subiect să arate diferit de o suprafață plană. Un alt punct important este că corpul nu rămâne întotdeauna așa cum este acum. Sarcina sau pur și simplu îmbătrânirea schimbă pielea și pot lăsa urme vizibile. Pe de altă parte, nu este neobișnuit ca cicatricile să fie străpunse și astfel frumos ascunse. Dar aceasta este o problemă dificilă și nu orice tatuator îndrăznește să-și tatueze o piele cu cicatrici.

Mai întâi puteți determina o zonă a corpului și apoi alegeți un motiv adecvat sau poate aveți deja în minte câteva idei și motive dorite care pot fi adaptate părții corpului respective. Cu toate acestea, este recomandat să obțineți o prezentare generală a celor mai populare stiluri de tatuaj înainte de a decide asupra unui motiv exact. Diferitele stiluri de tatuaje oferă diferite opțiuni de design și pot fi, de asemenea, frumos amestecate, astfel încât în ​​cele din urmă să fie creat un tatuaj unic.

O scurtă prezentare a celor mai populare stiluri de tatuaj

Șabloane de tatuaje-motive-inspirate-nautice

vechea scoala numită și tradiție americană este legată de ideea tatuajelor marinarilor. Contururile groase, culorile strălucitoare și motivele bidimensionale, decorative, relativ simple, în principal de rândunici, stele, femei, ancore și trandafiri acționează ca o odă a artei corporale tradiționale.

Școală nouă sau Neo Traditional se bazează pe tehnicile artelor tradiționale ale tatuajelor și realizează o reprezentare clar realistă prin mai multe culori și nuanțe, dar arată totuși foarte decorativ.

Coș de gunoi combină imagini foto-realiste cu forme geometrice și este conceput în cea mai mare parte în negru și gri. Utilizarea culorilor, în principal roșu sau portocaliu, stabilește accente.

Șabloane de tatuaje - craniu-trandafiri-flori

Cu Blackwork este de fapt folosit pentru a descrie aproape orice este înjunghiat pe piele cu cerneală neagră. Aceasta include și motivele tribale cu contrast ridicat.

la Dotwork se lucrează cu cerneală neagră sau colorată sub formă de punct pe piele. Se spune că această metodă este mai puțin dureroasă. Adesea nuanțe frumoase, moi și gradiente de culoare sunt realizate cu această tehnică.

șabloane-tatuaj-dotwork-bufniță-geometrice

Geometric Tatuaje sunt în prezent foarte populare și mai ales populare cu așa-numiții hipsteri. Formele geometrice, cum ar fi cercurile, triunghiurile și altele, sunt extrem de polifacetice și au o anumită semnificație în multe culturi.

schiță Muncă sau doar schițate și acuarele sunt reprezentări artistice deosebit de artistice care arată spontan și neterminate. De cele mai multe ori, contururile clare lipsesc și lucrul se face cu culori și linii pete.

Realist Tatuaje sunt cu adevărat ceva pentru estete. Motivele, de obicei o imagine întreagă, sunt gravate cu precizie a imaginii și conving cu un efect realist. Cunoașterea și experiența excelentă în domeniul picturii sunt premise importante pentru un tatuaj de succes.

20 de șabloane de tatuaje inspirate și semnificațiile lor

Șabloane de tatuaje -totenkopf-mote-black-white

Atunci când alegeți un motiv pentru tatuaj, dar și un tatuator care îl va pune pe piele, se aplică în general următoarele: Dacă doriți să fiți frumoși pentru totdeauna, trebuie să căutați și să aveți un ochi bun pentru estetică. Deoarece un tatuaj împodobește corpul pentru totdeauna, cu siguranță merită să învățați puțin mai multe despre cele mai faimoase motive de tatuaj. Multe dintre ele pot fi, de asemenea, combinate foarte bine între ele.

Șabloane de tatuaje ale craniului

Șabloane de tatuaje - craniu-mexican-trandafiri

Motivul craniului este un clasic absolut și reprezintă mai ales credința religioasă și trecerea în viață. Înțelesul unui tatuaj de craniu nu trebuie să fie atât de negativ pe cât ai putea crede la prima vedere. Unii au craniul înțepat pentru că au finalizat un capitol dificil din viața lor. Craniile pot fi, de asemenea, adevărate simboluri norocoase, care ar trebui să le dea puterii purtătorului lor. Pe de altă parte, un tatuaj al craniului ilustrează adesea apartenența la un anumit mediu. Motivul este foarte popular atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

șabloane-tatuaj-mexican-craniu-femeie

Craniile sau craniile mexicane sunt asociate în primul rând cu una dintre cele mai faimoase sărbători în cinstea morților din Mexic: Dìa de los Muertos, ziua morților. Splendoarea culorii și a florilor împodobesc craniile și este mai mult decât un design. Elementele suplimentare și semnificațiile lor pot fi încorporate în tatuajul craniului mexican, de exemplu:

Flori – viață

Pânze de păianjen – moarte

Diamant – ciclu de viață și moștenire

Lumanari – amintiri

Protecție încrucișată

Trandafir

șabloane-tatuaje-trandafir-vechi-școală

Motivele florale sunt multiforme ca tatuaj și pot însemna mult. Majoritatea sunt preferate de femei și exprimă legătura cu natura, jucăușul și creativitatea. Floarea poate reprezenta, de asemenea, tinerețea și frumusețea.

Trandafirul este unul dintre cele mai cunoscute și populare motive de tatuaj și simbolizează dragostea atunci când este folosit astăzi. În cea mai mare parte apare în combinație cu o cheie, încuietoare sau ceas.

a inghiti

tatuaje-șabloane-înghiți-oldschool

Rândunica este un motiv popular în rândul navigatorilor și simbolizează libertatea, precum și pământul solid, acasă. Adesea sunt prezentate două rândunele, care reprezintă în mod semnificativ dragostea și rudenia.

inima

șabloane-tatuaj-inimă-mamă

Un tatuaj pe inimă este un motiv clasic și foarte popular și reprezintă de obicei dragostea într-un mod foarte clasic. Având un nume, tatuajul amintește de o anumită persoană.

Blocare taste

șabloane-tatuaj-blocare-cheie-inimă

În trecut, cheia era văzută ca un simbol al puterii. Astăzi are o semnificație individuală pentru toată lumea. De exemplu, poate fi văzută ca cheia inimii și purtată de un partener, în timp ce celălalt poartă motivul de blocare asortat ca tatuaj.

Șabloane de tatuaje cu stele

șabloane-tatuaje-motive-vedetă-idee

Stelele au adesea un sens individual sau decorativ. În majoritatea cazurilor, stelele pot fi gravate ca simboluri pentru cei dragi, iar motivele primesc adesea numele lor.

ceas

tatuaje-șabloane-pene-ceas-timp

Un ceas apare de obicei în combinație cu un alt motiv, cum ar fi o floare sau un înger și reprezintă nemurirea. Dar un ceas poate afișa și o oră exactă, care ar trebui să amintească de un anumit eveniment și este de o mare importanță pentru purtător.

Pene, aripă

șabloane-tatuaj-aripi-înger-pene

Pene și aripi simbolizează ușurința și dezvăluie prin purtătorul lor că vor să trăiască liber și fără griji. De asemenea, îl poate folosi pentru a-și exprima creativitatea.

Prinzător de vise

șabloane de tatuaje - mandala captator de vise

Un captator de vise prinde visele rele și le ține departe de somn. Ca tatuaj, motivul ar trebui să aibă și o funcție de protecție. De asemenea, întruchipează sensul spiritual al purtătorului.

Șabloane de tatuaje minimaliste

șabloane-tatuaje-rătăcitor minimalist

Hipsterii și tinerii care se află la începutul vieții profesionale optează adesea pentru șabloane minimaliste de tatuaje și aleg părți acoperite ale corpului. Executate în cea mai mare parte cu cerneală neagră, simbolurile minimaliste au o semnificație foarte personală.

Pin up șabloane de tatuaje pentru fete

tatuaje-șabloane-pinupgirl

Fete drăguțe au împodobit panouri, reviste și ambalaje americane după cel de-al doilea război mondial. Majoritatea sunt desene frumoase ale unor oameni adevărați, alții reprezintă femeia perfectă. Fetele Pin Up reprezintă frumusețea și feminitatea femeilor și, prin urmare, sunt preferate, în general, ca motive de tatuaj de către bărbați.

Modele decorative de tatuaje

tatuaje-șabloane-buclă-desen-infinit

Panglicile, simbolurile infinitului și alte simboluri sunt de obicei tăiate în bucăți mici și, mai presus de toate, au un efect decorativ. Acestea servesc drept bijuterii delicate pentru corp și sunt deosebit de populare printre femei.

Șabloane de tatuaje pentru animale și semnificațiile acestora

șabloane-tatuaje-animale-șarpe

Motivele animale sunt de obicei descrise în mod realist. Au o semnificație individuală pentru purtător și servesc mai mult sau mai puțin ca tatuaj totem. De exemplu, șarpele este un simbol al ispitei în Biblie, dar, ca tatuaj, poate proteja și purtătorul său de pericole.

tatuaj-șablon-citate-pene

În viața de astăzi, un tatuaj are semnificația pe care i-o atribuie purtătorul său. Cu toate acestea, fiecare simbol nu are un sens convențional definit. Cu toate acestea, șabloanele și motivele pentru tatuaje au o origine și un context social în care au fost create și suferă o nouă dezvoltare. De exemplu, tatuajele din închisoare sunt de asemenea preferate de hipsteri astăzi.