Idei de decorare de Crăciun

Vopsirea pietrelor de Crăciun – idei pentru motive grozave de iarnă și festive

pietre pentru pictura de Crăciun motive bufniță

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care așteaptă cu nerăbdare sezonul de Crăciun și care sunt foarte bucuroși să pregătească singuri decorațiunile de iarnă, atunci cu siguranță căutați idei pentru decorațiunile de Crăciun din acest an. Când vine vorba de decorare și decorare, proiectele de artizanat pentru pictarea pietrelor sunt foarte populare, despre care am raportat deja în articolele noastre. În articolul următor ne vom dedica subiectului „pictarea pietrelor de Crăciun”. Lasă-te inspirat de ideile și sugestiile noastre și evocă trucuri unice.

pietre pictate copii fulgi de zăpadă de Crăciun

Dacă doriți să pictați pietre de Crăciun, cel mai bine este să alegeți pietre care să aibă o suprafață plană și cât mai netedă. Înainte de a lega pensula și de a vă exprima ideile creative, curățați bine pietrele și lucrați-le cu o perie, dacă este necesar. Pentru acest manual de iarnă simplu și ieftin aveți nevoie de vopsele cu ulei sau acril, precum și un burete și o perie. Pietrele pot fi vopsite și iarna cu pixuri rezistente la apă. Pentru a vă putea bucura mult timp de decorația făcută manual, puteți sigila culoarea cu un spray special sau ojă transparentă.

pietre de Crăciun pictând haine de Moș Crăciun

Există multe modele și motive de Crăciun pe care le puteți interpreta individual și descrie pe pietre atunci când pictați pietre de Crăciun. Care ar fi cel mai bun festival de iarnă fără un bun Moș Crăciun? Fie că pur și simplu adăugați conturul lui Moș Crăciun la pietrele de Crăciun, doar să-i înfățișați fața cu barba pufoasă sau pur și simplu să-i pictați capacul roșu, depinde în totalitate de dvs..

motive de culoare ren pentru pictarea pietrelor

Poate doriți să oferiți cuiva cu simțul umorului acest cadou de Crăciun? Apoi pictează o imagine distractivă pe pietre. Odată cu ninsorile abundente, hainele lui Moș Crăciun se vor uda cu siguranță uneori și trebuie să se usuce pe firul de haine. O altă idee grozavă și simplă ar fi să-l înfățișăm pe drăguțul Rudolf micul ren. Pietrele vopsite în culori vii sunt cadouri ideale care te pun într-o dispoziție bună.

scriind omul de zăpadă vopsea pietre de Crăciun

Dacă doriți să pictați pietre mari, le puteți adăuga și litere amuzante. „Lasă-l să ningă” sau „Crăciun fericit” taie o siluetă fină pe pietre. Desigur, tu decizi singur asupra fontului. Fie că sunt majuscule sau litere zgârcite, toate arată minunat. Un șablon de imprimat ar fi, de asemenea, de ajutor. Puteți pur și simplu să le urmăriți pe pietre și să le urmăriți.

pietre schneeman olaf înghețate pentru a picta

Dacă aveți copii, aceștia își vor face și prieteni extraordinari în această activitate distractivă de Crăciun. O idee frumoasă dacă vrei să pictezi pietre de Crăciun alături de copii ar fi să faci o siluetă drăguță cu om de zăpadă. Lasă-i pe cei dragi să atragă în funcție de vârsta lor. Copiii mici pot face zâmbetul omului de zăpadă. Dacă pictarea este o pasiune a ta, îl poți evoca și pe Olaf omul de zăpadă din „Regina de gheață”.

Nașterea Domnului Crăciun vopsea pietre colorate

Dacă doriți să creați singur nașterea în acest an, aveți ocazia să înfățișați figuri individuale ale nașterii pe pietre. Pe lângă Iosif, Maria și Chistkind, un pătuț de Crăciun include și oi și măgari, pe care le puteți proiecta cu ușurință cu ajutorul șabloanelor potrivite. Un pătuț de Crăciun din pietre pictate ar putea fi o minunată decorare a pervazului ferestrei sau ar putea decora masa festivă în ajunul Crăciunului.

brad motiv de iarnă model alb-negru

Un alt motiv de iarnă cu care poți picta pietrele de Crăciun este bradul. Opțiunile de proiectare pentru aceasta sunt aproape infinite. Dacă doriți să faceți o decorație cu motive abstracte și moderne, puteți crea brazi de Crăciun frumoși folosind diferite combinații de puncte, linii sau figuri geometrice.

brad idei brad pietre pentru pictura Craciun bricolaj

Dacă preferați să rămâneți fidel ideii tradiționale a pomului de Crăciun, puteți vopsi un pom de Crăciun pestriț cu toate ornamentele frumoase care merg cu el. Dacă doriți, puteți picta mai multe pietre de Crăciun și puteți crea un frumos peisaj înzăpezit. Pietrele pictate pot decora sfeșnicul și pot crea o atmosferă contemplativă.

ornamente flori de iarna poinsettia

Sunteți binevenit să decorați pietrele de Crăciun cu frumoase flori de iarnă. Motivele potrivite tematic sunt poinsettia și vâsul, care pot fi ușor vopsite cu stilou sau vopsele acrilice. Cu o pagină de colorat bună, chiar și începătorii pot crea adevărate opere de artă. Deoarece vâsul este folosit ca un farmec de noroc în timpul Adventului, o astfel de piatră ar fi un cadou minunat.

bufniță zăpadă cărămizi pictate Crăciun

De asemenea, puteți picta pietrele de Crăciun cu figuri drăguțe de animale. Bufnița a fost un motiv popular de mult timp. Bufnița albă de zăpadă este gata în cel mai scurt timp și arată grozav ca o figură de ghiveci de flori sau ca o coroană de Crăciun auto-făcută. Adolescenții vor iubi și bufnița albă drăguță cu ochii mari.

pictează pietre pentru pinguini de Crăciun idei de culoare

Dacă sunteți în căutarea unor proiecte de ambarcațiuni ușoare, veți putea să pictați acești pinguini drăguți în cel mai scurt timp. Lasă-i doar pe copiii tăi să perie pietrele cu vopsea în alb și negru și să picteze ochii și ciocul pe animalele drăguțe. Când este frig afară, obrajii se înroșesc foarte repede. Această familie drăguță de animale este, fără îndoială, un decor de iarnă minunat.

motive amuzante pentru animale vopsesc pietre de Crăciun

De asemenea, puteți picta o piatră cu un motiv amuzant și jucăuș. Lasă-ți creativitatea să se elibereze și pictează o pictură ingenioasă. Nu este deloc despre faptul că execuția este perfectă. O idee amuzantă te pune imediat într-o dispoziție bună și lasă anticiparea Crăciunului să crească rapid. Nu numai că oamenii se bucură de fulgii de zăpadă ușori și aerisiți și de soarele liniștitor și iernos.

motive de Crăciun înger vopsesc pietre pentru Crăciun

Un alt motiv potrivit atunci când pictăm pietre de Crăciun ar fi îngerii. Această figurină de Crăciun este pictată ușor și este o modalitate excelentă de a arăta dragostea cuiva sau de a transmite dorințe calde și din inimă. Figura îngerului transmite sentimentul de dragoste, siguranță și protecție.

Vopsiți pietre de Crăciun cu dulciuri pentru copii

Un alt proiect de artizanat foarte simplu la care copiii mai mici sunt bineveniți să ia parte sunt aceste bomboane de Crăciun. Lăsați mâinițele să perie pietrele rotunde cu vopsea albă și apoi faceți linii roșii pe laturi. O astfel de decorare de iarnă dulce cu zahăr va îndulci și sezonul de Crăciun.

proiectare imagine pentru pietre de Crăciun vopsea case

Cu puțină creativitate și imaginație, picturile frumoase pot fi realizate cu pietrele pictate. Ce zici de o plată liniștită și frumoasă? Dacă în colecția dvs. de piatră există pietre triunghiulare, puteți face case mici din ele și puteți utiliza alte materiale naturale, cum ar fi coaja de copac, crenguțe și conuri, pentru a face o imagine frumoasă și pentru a saluta timpul cel mai contemplativ..