Idei de decorare de Crăciun

Vopsirea bilelor de Crăciun: 3 instrucțiuni pentru lucrări de artizanat cu copiii

Vopsirea bilelor de Crăciun Creați-vă propriile decorațiuni pentru brad

Indiferent dacă sunt decorațiuni de Crăciun sau etichete cadou: Aceste bile colorate de Crăciun creează o atmosferă fericită și pun un zâmbet pe toată familia. Vă vom arăta trei instrucțiuni ușor de utilizat cu cerneală alcoolică. Cerneala rezistentă la apă, pe bază de alcool, poate fi aplicată cu ușurință pe sticlă. Se usucă rapid și nu schimbă culoarea. În acest fel puteți fi siguri că decorațiunile realizate cu drag pentru brad nu vor dispărea timp de cel puțin câțiva ani. Lasă-te inspirat de ideile noastre și dă-i decorațiunilor de Crăciun o notă proaspătă. Aflați cum puteți vopsi bilele de Crăciun cât mai repede și mai curat posibil!

Pictarea bilelor de Crăciun: faceți decorațiuni fericite de Crăciun

Bilele de Crăciun pictează idei transparente pentru copii

Dă pomului de Crăciun un strop de culoare – Aceste bile colorate de Crăciun dau bradului o notă modernă. Prin urmare, sunt ideale pentru interioare minimaliste sau eclectice, unde schema tradițională de culori roșu și verde va arăta prea plictisitoare. Vă vom arăta cum puteți face bilele semi-transparente într-o culoare solidă.

Pictează bile de Crăciun. Acuarela se dizolvă. Prezentare generală a materialelor

Materialele necesare dintr-o privire:

Bile de Crăciun din sticlă transparentă

Cerneală cu alcool – cerneală impermeabilă, pe bază de alcool, diverse culori

Benzină sau alcool pentru frecare

sticla cu pulverizator

Manusi de cauciuc

Hârtie de copt sau folie de ambalare pentru a proteja suprafața de lucru de pete

Cum să pictezi bile de Crăciun Instrucțiuni pentru stropirea ideilor cu alcol

Pasul 1: Umpleți sticla de pulverizare cu benzină / alcool de frecare. Substanța se găsește în aproape fiecare apă de curățare și are proprietăți excelente de dizolvare a grăsimilor. Acest lucru îndepărtează cu succes diferitele pete de grăsime de pe pardoselile din lemn, petele de sudoare de pe îmbrăcăminte și ceara de pe parchet, curăță perii și bijuterii și chiar spală pantofii din piele. Deci, puteți utiliza și agentul de curățare din gospodărie. Sfatul nostru: Obțineți sfaturi detaliate despre depozitare, proprietăți și utilizare corectă la cumpărare. Luați în considerare toate măsurile de siguranță (dacă este specificat de producător). Puteți cumpăra alcool de frecare de la o farmacie. Este cunoscut sub numele de izopropanol. De asemenea, trebuie să solicitați sfaturi în acest sens. Cel mai bine este să explici pentru ce ai nevoie de el chiar la început.

Pasul 2: Îndepărtați umerașele metalice și pulverizați bilele de Crăciun cu spiritele minerale. Frecați ușor benzina la suprafață. Aerisiți bine camera.

Vopsea bile de Crăciun vopsea dizolvă sticla

Pasul 3: aplicați vopsea pe bilele de Crăciun. Aveți grijă să nu lăsați spații goale. Acoperiți complet suprafața.

Vopsiți bile de Crăciun, uni-colorate, faceți decorațiuni de Crăciun cu copiii

Pasul 4: Scurgeți bilele de Crăciun pe hârtia de copt sau folia alimentară și lăsați-le să se usuce. Cel mai bine este să lăsați decorațiunile pomului de Crăciun să se usuce cel puțin o noapte.

Vopsea bile de Crăciun uni culoare acuarelă alkochol technik grădiniță

Pasul 5: De îndată ce bilele de Crăciun sunt complet uscate, atașați din nou etichetele.

Bilele de Crăciun pictează idei diferite culori

Bineînțeles, puteți turna vopseaua în bile, în orice caz, rezultatul final va arăta destul de plictisitor și nu ușor strălucitor. Apropo, nu poți spăla bilele de Crăciun.

Bile de Crăciun pictură idei diferite culori instrucțiuni

Pictarea bilelor de Crăciun: creați un efect de acuarelă

Vopseste bile de Craciun

Dacă ați stăpânit vreodată designul în culori solide, atunci puteți încerca și următoarea idee de artizanat. Vă vom arăta cum puteți face bilele de Crăciun în două sau mai multe culori.

Bilele de Crăciun vopsesc acuarelele amestecă idei

Aveți nevoie de următoarele materiale:

Bile de Crăciun din sticlă transparentă

Cerneală cu alcool – cerneală impermeabilă, pe bază de alcool, diverse culori

Benzină sau alcool pentru frecare

sticla cu pulverizator

Manusi de cauciuc

Hârtie de copt sau folie de ambalare pentru a proteja suprafața de lucru de pete

Perie sau ștampilă

Vopsiți bilele de Crăciun. Pulverizați sticla. Aplicați vopsea pe bază de apă

Pentru a începe, urmați pașii de la 1 la 3. Stropiți bilele de Crăciun cu alcool de frecare, frecați-l pe suprafață. Apoi aplicați mai întâi o culoare de bază și apoi adăugați câteva picături dintr-o culoare contrastantă. Dacă este necesar, ungeți ușor vopseaua cu pensula. Opțional, puteți aplica culoarea contrastantă ștampilelor și puteți crea motive frumoase cu aceasta. Puneți câteva picături de culori diferite pe o bucată de pâslă, adăugați câteva picături de alcool de frecare și folosiți-le pentru a ștampila bilele de brad. Lăsați copiii să ajute la vopsire. În orice caz, nu uitați că vopseaua se usucă foarte repede și că trebuie să ungeți a doua culoare corespunzător rapid.

Vopsirea bilelor de Crăciun: aplicați vopsea în interior și în exterior

Vopseste bile de Craciun, aplica idei de vopsea in apa

Când vopsiți bilele de Crăciun, puteți aplica vopseaua pe interior sau pe exterior. Dar puteți combina și cele două tehnici de pictură. Apoi rezultă desenele creative din imaginea de mai sus. În primul rând, bilele pomului de Crăciun sunt vopsite în interior într-o culoare solidă, apoi periate cu culoare contrastantă în exterior. Vă arătăm cum funcționează.

Vopsirea bilelor de Crăciun Instrucțiuni primul pas Aplicați vopsea cu apă în exterior

Veți avea nevoie de aceleași materiale ca și în celelalte instrucțiuni de mai sus:

Bile de Crăciun din sticlă transparentă

Cerneală cu alcool – cerneală impermeabilă, pe bază de alcool, diverse culori

Benzină sau alcool pentru frecare

sticla cu pulverizator

Manusi de cauciuc

Hârtie de copt sau folie de ambalare pentru a proteja suprafața de lucru de pete

Perie sau ștampilă

De asemenea, veți avea nevoie de frigarui de lemn pentru shashlik

Pictează bile de Crăciun, aplică picături, idei

Și așa se vopsesc bilele: Mai întâi, câteva picături pe partea exterioară a picăturilor, apoi bilele de pe frigaruiele shashlik și se lasă să se usuce. La fel ca în instrucțiunile anterioare, puteți vopsi bilele cu o pensulă sau le puteți ștampila cu diferite modele. Cel mai bine este să folosiți bureți de pâslă sau de machiaj pentru ștampilă. Lăsați creativitatea să se elibereze și încercați diferite variante. Lăsați copiii să se alăture și, desigur, să stabilească desenele. Puteți da apoi bilele de Crăciun bunicilor sau le puteți folosi pentru a decora cadourile de Crăciun.

Vopsirea bilelor de Crăciun în afara periei de vopsea acuarela alcochol

Trebuie să lași bilele de Crăciun să se usuce cel puțin o noapte. Abia atunci puteți continua să pictați. Nu uitați să ventilați camera dimineața. Nici aceste bile nu trebuie spălate, deoarece culorile se vor murdări sau vor fi complet spălate.

Bile de Crăciun pictează idei trei etape ale culorii apei în exterior

A doua zi, vopsiți interiorul bilelor de Crăciun complet uscate. Pur și simplu turnați câteva picături de vopsea și scuturați ușor mingea de Crăciun. Lăsați-l să se usuce și atașați eticheta metalică.

Apropo, nu puteți vopsi doar bile de Crăciun. Alte decorațiuni de Crăciun pot fi, de asemenea, decorate cu tehnica acuarelă. Dacă forma este mai complicată, dacă are colțuri și margini (cum ar fi poinsettia), puteți ștampila suprafața sticlei sau o puteți vopsi cu o pensulă. Pentru un efect și mai WOW, puneți un strat de sclipici pe el. Lăsați-vă imaginația să se elibereze – puteți scrie chiar pe bilele de Crăciun cu cerneală cu alcool. Dorim întregii familii multă distracție făcând obiecte de artizanat!

Vopsea bilele de Crăciun aplică idei de acuarele