Idei de decorare de Crăciun

Realizarea sfeșnicelor pentru Crăciun – 14 exemple de decorațiuni festive fascinante

suport pentru lumânări pentru pictura de sticlă de sticlă de Crăciun

Crăciunul este cu siguranță cel mai liniștit moment din iarnă. Vrem să fie deosebit de confortabil și frumos la această frumoasă sărbătoare de familie. Chiar și cei care nu sunt cu adevărat în decorațiuni capătă brusc dorința de a-și decora apartamentul sau cel puțin masa festivă pentru iarnă. Lumina plăcută și tandră a lumânărilor face parte pur și simplu din sezonul de Crăciun. Din acest motiv, am adunat idei magice frumoase, creative și simple pentru sfeșnice pentru Crăciun în articolul următor. Lasă-te inspirat de sugestiile și ideile noastre de artizanat!

Advent coroană lumânare suport brad modern lemn

Foto: Rebecca Wallenta / Intoxicatie senzuala

O coroană de Advent frumoasă și decorată magnific face parte, fără îndoială, din marele sezon de dinainte de Crăciun. Coroanele de Advent făcute de sine creează o atmosferă deosebit de frumoasă și festivă. Dacă nu găsești timpul sau nu îndrăznești să faci asta, poți condimenta și rafina o coroană simplă cu decorațiunile potrivite.

conurile de pin din lemn decorează suportul pentru lumânări

Doriți să aduceți o bucată de natură în apartamentul dvs. și să găsiți diferitele obiecte de artizanat de iarnă cu materiale din natură deosebit de frumoase și incitante, atunci probabil că v-ați venit cu ideea de a face singuri o coroană de Advent din lemn. Suportul de lumânări pentru coroana de Advent poate fi realizat din farfurii mici, de exemplu, mai ales dacă utilizați lumânări cu stâlpi.

lemn brad crengi fructe de padure candele suport candela cununa

Dacă doriți să proiectați o coroană rustică de Advent, o bucată de trunchi de copac ar fi materialul de artizanat perfect care creează o atmosferă caldă și confortabilă. În acest caz, suportul pentru lumânări de coroană de Advent este piesa de lemn în sine. Tot ce trebuie să faceți pentru sfeșnicul natural de Crăciun ar fi să găuriți găuri mari în lemn și să decorați cununa de Advent cu verdeață de brad, fructe de pădure sau vâsc.

felii de copac materiale naturale sfeșnice Crăciun

Desigur, puteți folosi și trunchiuri de copaci mai mici sau discuri din lemn dacă doriți să creați un suport de lumânare de coroană de Advent mai subtil și elegant. În ceea ce privește decorarea, aveți voie să implementați orice idei creative care să se potrivească gustului dvs. și să vă vină în minte spontan. Sunteți binevenit să decorați suprafața netedă a discurilor individuale din lemn cu motive și culori de Crăciun.

advent coroană stand sârmă metalică ren brad

Un suport de lumânări minunat și original pentru Crăciun poate fi realizat dintr-o mare varietate de materiale. Uitați-vă la această fermecătoare coroană de Advent din metal! Pentru acest proiect manual aveți nevoie de sârmă de diferite grosimi, pe care o pulverizați mai întâi cu spray color în culoarea dorită. Acum trebuie să îndoiți firul în forma dorită și să creați diferite figuri de Crăciun.

pietre pictate advent coroană suport lumânare

Pietrele pictate au fost foarte populare de ceva vreme și sunt o artizanat popular nu numai pentru Crăciun, ci și pentru diverse alte ocazii sau pentru decorațiuni de grădină. Înfrumusețați pietrele pictând crengi acoperite de zăpadă și aranjându-le în formă de coroană. Bolurile mici din metal servesc drept suporturi de lumânări pentru această frumoasă coroană de Advent, care sunt, de asemenea, umplute cu piatră pentru a oferi lumânărilor o priză bună..

batoane de scortisoara brad verde candelabru suport

Nu poți rezista mirosurilor minunate ale Crăciunului și să iubești mirosul de scorțișoară și vanilie? Apoi, poate, puteți face un sfeșnic parfumat delicios pentru Crăciun din bețișoare de scorțișoară. Pentru a face acest lucru, trebuie să aranjați bețele aromate de scorțișoară în jurul lumânării și să strângeți o bandă de cauciuc în jurul lor. Apoi legați o panglică de panglică decorativă și decorați suportul pentru lumânări de casă.

meșteșug de argilă aluat de sare stea lumânare simplu

Copiilor le place să fie implicați în marile obiecte de artizanat de Crăciun. Ce zici de anul acesta, dacă creezi sfeșnice frumoase pentru Crăciun din aluat de sare cu iubita ta? Acestea sunt făcute dintr-o clipită și sunt ideale ca cadouri. Mai întâi trebuie să pregătiți aluatul de sare, lăsați-l pe copilul dvs. să-l desfășoare și apoi lăsați tăietorii de biscuiți să decupeze motivele de Crăciun. Acum găurile potrivite sunt făcute cu lumânarea și opera de artă este terminată.

sfeșnic de apă din sticlă pentru crăciun verde brad

Suporturi de lumânări atractive și elegante pentru Crăciun pot fi fabricate și din sticlă. Dacă aveți o sticlă transparentă din sticlă întinsă acasă, o puteți transforma într-un sfeșnic original în cel mai scurt timp. Umpleți sticla cu apă și turnați niște verde de pin în ea. Creanga pare mai mare prin sticlă și amintește de iarnă și de Crăciun.

Paharul de vin de Crăciun decorează globul de zăpadă

De asemenea, puteți face sfeșnice frumoase și creative pentru Crăciun dintr-un vânt de vin. Tot ce aveți nevoie pentru aceasta este un pahar de vin, un coaster de pâslă și figuri de Crăciun, precum și stropiți după conținutul inimii. Așezați și lipiți frumosul decor pe coaster. Apoi lipiți marginea paharului. Acum întoarceți paharul și decorați-l din exterior, dacă doriți.

glob de zăpadă pahar de vin motive de Crăciun figuri

Acum puteți pune lumânarea pe suport și o puteți decora frumos, dacă este necesar. Nu există limite în imaginația ta atunci când vine vorba de decorare. Dacă nu lipiți coastele, le puteți înlocui în fiecare an și le puteți folosi din nou. Acest lucru vă economisește timp și oferă, de asemenea, varietate.

sfeșnic perle de Crăciun pahare de vin din aur roșu

Dacă rupeți accidental un pahar de vin, nu îl aruncați. Chiar dacă numai paharul sau baza sunt intacte, ele pot fi folosite pentru suportul unic pentru lumânări de Crăciun. Baza paharului de vin poate fi, de exemplu, atașată la o minge din spumă de poliester pe care ați decorat-o anterior cu culori de Crăciun. Puteți acoperi paharul cu adeziv și presărați-l cu pulbere de sclipici.

sfeșnic tinker aur decorează Crăciun

Dacă aveți un sfeșnic vechi și inestetic în pivniță care a fost uitat demult, îl puteți aduce la o viață nouă cu culoarea potrivită. Obțineți un spray de vopsea în aur sau argint și pulverizați suportul pentru lumânări. Imediat se transformă într-un obiect decorativ șic și emană eleganță și un pic de nostalgie.

suport lumânare beton metal auriu fă-te

De asemenea, din beton puteți face un sfeșnic elegant și elegant pentru Crăciun. Betonul în combinație cu elemente de cupru, precum suporturile de lumânări individuale din imaginea de mai sus, arată purist și aduc un sentiment nordic inconfundabil în cameră. Un astfel de suport pentru lumânări este, fără îndoială, un adevărat punct de atracție.

figuri motive de Craciun culori reni suport lumanare

Verificați aceste sfeșnice creative! Două figuri de reni au fost pur și simplu decorate cu culori grozave și fiecare prevăzută cu un suport pentru lumânări. Cele mai neobișnuite și simple obiecte pot fi transformate în fapte reale, nu crezi? Dacă faceți suporturi de lumânări în timpul iernii, nu aveți nevoie decât de puțină imaginație și dorința de a experimenta.