Idei de decorare de Crăciun

Realizați un brad agățat din ramuri – 11 idei creative pentru proiectare și decorare

brad agățat de ramuri frânghie nordică

Pentru mulți oameni, iarna este cel mai bun moment pentru diverse activități artizanale acasă. Puteți lucra cu materiale naturale chiar și în cel mai rece sezon. Lemnul, de exemplu, este un mare material de artizanat din natură, care este adesea asociat cu căldură și confort. Ce părere aveți despre crearea unui pin alternativ în acest an fără verdeață? Și chiar mai bine să nu-l configurați, ci să-l închideți? Un pom de Crăciun original, agățat, realizat din ramuri, creează o stare de Crăciun excelentă și este un decor minunat. În această postare veți învăța cum să realizați un astfel de pom de Crăciun din lemn și veți găsi idei inspiratoare pentru decorarea acestuia.

ramuri din lemn materiale naturale idei meșteșugărești pentru a face pomul de Crăciun

Un brad agățat din ramuri este o alternativă excelentă la bradul tradițional, mai ales pentru cei care vor să se descurce fără un brad adevărat, dar doresc să se bucure de frumusețea strălucitoare și festivă a decorațiunilor de Crăciun. Puteți beneficia nu numai de aspectul extraordinar al bradului din lemn. Economisește spațiul și poate fi pliat și depozitat cu ușurință. În plus, poate fi transportat oriunde și agățat pe tavan, pereți, dulapuri și uși.

ramuri frânghie pâslă decor brad brățară agățat

Pentru pomul de Crăciun atractiv din lemn, mai întâi aveți nevoie de crengi și bețe pe care le-ați putea avea încă în grădina dvs. sau pe care le puteți colecta la următoarea dvs. plimbare prin pădure. Lasă-le să se usuce în apartament și acum le poți lega de un pom de Crăciun din ramuri. Cel mai bine este să colectați ramuri de diferite lungimi cât mai drepte posibil. În caz contrar, le puteți tăia la lungimea dorită cu foarfece de grădină sau loppers.

pom alb de Crăciun decor de con de pin stele

Coordonezi numărul de ramuri cu dimensiunea dorită a pomului de Crăciun din lemn. Un pom de Crăciun mare oferă mai mult spațiu pentru decor, în timp ce copacii mai mici par doar drăguți și creează un decor elegant din materiale naturale. Dacă doriți să creați un brad agățat din ramuri subțiri, un cablu este suficient pentru a lega pe care îl înnodați în jurul ramurilor. De asemenea, sunteți binevenit să atașați cablul cu adeziv fierbinte. Dacă folosiți bețișoare și ramuri groase atunci când faceți pomi de Crăciun, puteți face găuri la capete și fileta cablul.

ornament simplu de brad minimalist

Când proiectați alternativa frumoasă magică a bradului, trebuie practic să evocați o formă de piramidă folosind ramuri de diferite lungimi. Pentru a face acest lucru, pur și simplu atârnați ramurile care devin mai scurte și paralele una peste alta. Dacă creați singur bradul, ar trebui să includeți și bucla pentru a-l agăța. Dacă doriți, puteți termina cu un punct, cum ar fi o stea de brad.

lumini agățate de decorare pom de Crăciun bile de Crăciun

Dacă doriți să creați un pom de Crăciun unic și unic, aveți la dispoziție un număr aproape infinit de opțiuni de design. În funcție de modul în care arborele de casă ar trebui să influențeze atmosfera din cameră, puteți, de exemplu, să alegeți diferite ramuri și să le decorați după conținutul inimii. Dacă doriți un brad din materiale naturale care să arate elegant și elegant, un brad alb ar putea fi o idee excelentă.

crengi atârnate de luminile zânelor de bală

Pentru aceasta, cel mai bine este să obțineți ramuri de aproximativ aceeași grosime cât mai drepte posibil. Înainte de a lega ramurile cu o frânghie sau coardă, colorați fiecare băț de lemn cu vopsea albă și lăsați-l să se usuce bine. Culoarea albă oferă o scenă excelentă pentru decor, ceea ce va face din pomul tău de Crăciun din lemn, realizat de tine însuți, un ochi unic. Decorul pomului de Crăciun va intra în sine pe ramurile vopsite în alb.

agățat de perete crengi de brad ornamente lumini de zână

Dacă, pe de altă parte, ai vrea să faci un brad de Crăciun care emană un farmec rustic și să aducă natura în sufrageria ta decorată festiv, atunci ramurile și bastoanele de copac mai grosiere și de preferință imperfecte sunt cea mai bună alegere pentru capodopera ta. Ramurile ușor răsucite cu ramificații sunt, de asemenea, un material de artizanat ideal din natură. Dacă găsiți un baston în natură care are o formă ascuțită, nu îl lăsați întins. Ar fi un blat original de brad.

Pomul de Crăciun trage pur și simplu materiale naturale zăpadă

Puteți pune în scenă perfect un brad agățat din ramuri, cu iluminarea potrivită. Luminile de zână, care sunt folosite și pentru decorarea tradiționalului pom de Crăciun, oferă și aici o opțiune frumoasă de decor. De exemplu, puteți înfășura doar lanțul de lumini în jurul ramurilor individuale sau pur și simplu lăsați-le să ruleze sub formă de șarpe de-a lungul întregului pom de Crăciun. De asemenea, puteți pune accentul ușor pe cordon și înfășurați lanțul ușor în jurul său.

culoare aur accente ramuri lemn brad alternativ

După cum se poate vedea din imaginea de mai sus, decorul pomului de Crăciun poate fi creat în totalitate după propriile idei. Aici culoarea de Crăciun a fost folosită cu pricepere pe ramuri, ceea ce a dus la un model excelent. Margelele de lemn, care strălucesc și ele în aur și arată extrem de șic și fermecător, au fost înfășurate între ramurile individuale.

brad alternativ tavan suspendat rustic

Un pom de Crăciun agățat, făcut din ramuri pe tavan, ca acesta, de asemenea, arată minunat cu capetele sale argintii, strălucitoare. Pentru aceasta, trebuie să periați capetele bețelor cu adeziv sau pur și simplu să le înmuiați și să le stropiți cu sclipici la alegere. De altfel, pomul de Crăciun din lemn arată foarte frumos dacă nu legați ramurile în paralel, ci vă traversați alternativ. Această variantă este potrivită în special pentru agățarea brazilor pe tavan.

agățat lemn de deco rustic de brad

Înainte de a te dedica meșteșugurilor decorative pentru pomul de Crăciun, aruncă o privire în jurul casei tale. De obicei, puteți găsi o mulțime de bijuterii grozave în subsol sau la mansardă cu care vă puteți decora festiv pomul de Crăciun alternativ, realizat manual, din ramuri. Luați cele mai frumoase bile și agățați-le la distanțe egale una de cealaltă.

ornamente de decorare din lemn pentru brad

Este de la sine înțeles că depinde în totalitate de voi cum distribuiți ornamentele. Poate că ați dori să faceți o alternativă între agățarea unei bile mari și frumoase de Crăciun ici și colo și combinarea cu alte decorațiuni de Crăciun precum stele, figurine mici din lemn, bastoane de bomboane sau cizme mici tricotate. De asemenea, sunteți binevenit să confecționați un arc delicat sau figuri subtile din dantelă și, în acest fel, dați pomului dvs. de Crăciun un aspect nostalgic de epocă.

ornamente brad deco natura ramuri

Un brad agățat din ramuri poate fi îmbrăcat cu alte materiale naturale. Conurile de pin în culori strălucitoare de iarnă, stelele sau fulgii de zăpadă legați împreună de crenguțe subțiri taie o figură fină pe alternativa originală a pomului de Crăciun. Puteți folosi după-amiezile reci de iarnă pentru a vă relaxa și, probabil, pentru a face obiecte de artizanat pentru pomul de Crăciun.