Idei de decorare de Crăciun

Meșteșuguri de Crăciun cu copii – Decorațiuni de Crăciun din margele de lemn

Meșteșuguri de Crăciun cu copii - mărgele din lemn - stea - instrucțiuni - decorațiuni pentru brad - alb - ușor

Iarna, când Crăciunul este încă în față, activitățile de agrement creative pentru cei mici din familie sunt întotdeauna o idee bună pentru a alunga plictiseala. Tematica Meșteșuguri de Crăciun cu copii rezultă articole unice care pot fi folosite ca decor armonios pentru casă sau agățate de brad. Zgomotul își dovedește valoarea chiar și după ani, când copilul nu mai este unul, amintirea plăcută a timpului sociabil împreună.

Meșteșuguri de Crăciun cu copii – fă-ți propria stea pentru blatul pomului de Crăciun

Meșteșuguri de Crăciun cu copii - margele de lemn-stea-instrucțiuni-fă-te

Vedeta este cu siguranță un motiv de Crăciun preferat. Dar nu este întotdeauna ușor să-ți creezi singur unele. Vă oferim poate cea mai simplă variantă – dacă descrieți forma caracteristică cu sârmă și o utilizați pentru a crea un pandantiv de brad. proiectul meșteșugăresc este potrivit pentru copii de toate vârstele, dar bineînțeles sub supraveghere.

Meșteșuguri de Crăciun cu copii – stea din mărgele de lemn ca umeraș sau blat de brad

Meșteșuguri de Crăciun cu copii - perle de lemn - stea - instrucțiuni - alb - scandinav - decorațiuni de Crăciun

Mărgelele din lemn sunt perfecte ca material de ambarcațiuni pentru copii. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și, prin urmare, pot fi ușor selectate în funcție de proiectul de artizanat. Este mai bine să le alegeți pe cele cu un diametru de 1-1,5 centimetri, deoarece sunt ușor de înfiletat și sunt potrivite și pentru copiii mici. Fără cele deja colorate și lăsați această sarcină pe seama copilului dumneavoastră.

Meșteșuguri de Crăciun cu copii – materiale necesare

meșteșuguri de Crăciun-copii-margele-din-lemn-instrucțiuni-materiale-sârmă

Pentru pandantivul stea din mărgele de lemn, pe lângă mărgele de lemn, sârmă, clește pentru bijuterii și cordon subțire sunt de asemenea folosite pentru a închide când meșteșugul este deja terminat.

Meșteșuguri de Crăciun cu copii – îndoiți firul într-o formă de stea

meșteșuguri-de-Crăciun-copii-lemn-mărgele-stea-instrucțiuni-sârmă-îndoit-forme

Meșteșuguri de Crăciun cu copii – înfășurați mărgelele de lemn pe sârmă

meșteșuguri de Crăciun-copii-margele-din-lemn-instrucțiuni-sârmă-alb-simplu

Ajută-ți copilul să determine cât de mare ar trebui să fie steaua. Poate aveți deja planuri despre locul în care va fi atârnat mai târziu? Tăiați suficient din sârmă și folosiți cleștele pentru bijuterii pentru a-l forma în forma dorită de stea. Îndoiți firul astfel încât mărgelele de lemn să poată fi ușor trase ulterior.

Meșteșuguri ușoare de Crăciun cu copii – Legați cele două fire împreună

meșteșuguri-de-Crăciun-copii-margele-din-lemn-instrucțiuni-stea-albă-îndoire

Când toate mărgelele de lemn sunt în poziția corectă, îndoiți cele două capete astfel încât să se poată închide. Legați împreună și fixați o margele de lemn în acest moment, astfel încât această „interfață” să rămână invizibilă.

Meșteșuguri de Crăciun cu copii – închideți steaua finită pe brad sau în altă parte

artizanat-craciun-copii-margele-din-lemn-instructiuni-stea-decoratiuni-brad-craciun-umerase% cc% 88nger

Legați un șir de stea, astfel încât să poată fi agățat și poinsettia simplă este gata. Dacă se dorește, mărgelele din lemn pot fi proiectate în orice culoare. Funcționează foarte ușor dacă lipiți perlele pe frigarui de kebab și le colorați astfel. Vopselele pe bază de apă și lacurile de unghii vechi sunt potrivite pentru acest lucru. Experimentați cu copilul dvs. de fiecare dată!

Meșteșuguri de Crăciun cu copii – pandantive simple din margele de lemn în stil scandinav

artizanat-craciun-copii-margele-din-lemn-Aufha% cc% 88nger-instructiuni-mingea-scandinava

O altă posibilitate de a face mărgelele de lemn colorate este să le lipiți pe frigarui Schaschlick și să le fixați ferm pe ele. Acum puneți vârful fiecărui frigărui de kebab cu perla inclusă în vopsea și apoi lăsați-l să se usuce la aer în lateral. Rețineți că vopsirea devine rapid o pată și acoperă suprafața de lucru.

Meșteșuguri de Crăciun cu copii – Decorațiuni de Crăciun scandinave din margele de lemn

artizanat-craciun-copii-margele-din-lemn-decoratiuni-craciun-instructiuni-scandinave-simple

O altă idee pentru meșteșugurile de Crăciun cu mărgele de lemn, la fel de ușor de realizat pandantive simple. Pentru aceasta aveți nevoie de mărgele de lemn în orice culoare și număr la alegere, precum și șir pentru agățat. Este recomandabil să folosiți numai materiale naturale.

Idei simple pentru meșteșugurile de Crăciun cu copii – pandantive din mărgele de lemn

Meșteșuguri de Crăciun cu copii-margele de lemn-simple-scandinave-instrucțiuni-albe

Tăiați o lungime suficientă din șir, pliați în două, astfel încât să se formeze o buclă. Faceți un nod de aproximativ 3-4 centimetri sub buclă și filetați 2-3-4 mărgele de lemn. Proiectați în funcție de propriile preferințe și încheiați remorca cu un nod robust.

Meșteșuguri amuzante de Crăciun cu copii – faceți gnomi din mărgele de lemn

artizanat-craciun-copii-margele-din-lemn-imp-instructiuni-kugel-mu% cc% 88tzen

Pixii și gnomii sunt unul dintre cele mai populare simboluri ale Crăciunului care le place foarte mult copiilor. Sunt drăguți și cu zâmbetele lor constante pe față, arată mereu într-o dispoziție bună, care infectează pe toată lumea. Pixii într-adevăr grozavi în stil scandinav pot fi tintați cu margele de lemn cu un diametru ceva mai mare. Instrucțiunile sunt adaptate copiilor și sunt ușor de urmat. Obțineți mai întâi materialele utile.

Meșteșuguri de Crăciun cu copii – instrucțiuni simple pentru gnomi drăguți din margele de lemn

Meșteșuguri de Crăciun cu copii-margele de lemn-imp-instrucțiuni-metarielien-pâslă-minge

Ai nevoie de mărgele de lemn în două dimensiuni pentru corpurile și capetele elfilor, triunghiuri din pâslă pentru colibă ​​și un clopot fiecare, precum și vopsea și lipici fierbinte ca ajutor. Pentru ca elfii să arate cu adevărat de iarnă, aveți nevoie de îmbrăcăminte inteligentă – tăiați benzi subțiri de pâslă într-o culoare diferită, pe care apoi le legați ca o eșarfă sub capul fiecărei figuri..

Idei dulci pentru meșteșuguri de Crăciun cu copii – faceți-vă singuri pixii

meșteșuguri de Crăciun-copii-margele-din-lemn-instrucțiuni-bile-creative-ușor

Colorați mai întâi bilele mari și lăsați-le pe cele mici așa cum sunt – în culoarea naturală a lemnului. Fixează-l cu diametrul mai mic pe talonul mai mare din lemn. Faceți pungi mici de con din bucăți triunghiulare de pâslă și fixați clopote mici chiar la vârf. Nu-i lăsați pe elfi să înghețe iarna și să-și lege o eșarfă la gât.

Răsfățați-vă cu o dispoziție mai bună pentru Crăciun făcând meșteșuguri de Crăciun cu copiii

Meșteșuguri de Crăciun-copii-margele-din-lemn-imp-instrucțiuni-decorare-drăguțe-creative

O buclă poate fi introdusă în pălăria ascuțită a elfului și închisă undeva ca un decor creativ de Crăciun. A face o întreagă familie de pixii este o altă idee pe care copiii dvs. ar dori cu siguranță.