Idei de decorare de Crăciun

Înfrumusețați bilele vechi de Crăciun – Idei interesante pentru modernizarea ornamentelor vechi

bile vechi de Craciun infrumuseteaza proiecte bricolaj iarna folie de aur basel elegant

Gândurile tale se rotesc neobosit în jurul decorațiunilor de Crăciun din acest an? Cu siguranță ați scos deja decorațiunile pomului de Crăciun din dulap sau pivniță. Ați folosit deja aceste ornamente pentru decorul festiv de câteva ori și acum doriți un decor nou și la modă. Puteți condimenta cu ușurință decorațiunile de Crăciun și le puteți da o viață nouă. Aflați în postarea noastră cum puteți înfrumuseța vechile bile de Crăciun.

Înfrumusețați bilele vechi de Crăciun cu pudră de sclipici

condimentează bile vechi de Crăciun idei de bricolaj pudră sclipici ghirlandă

Posibilitățile de a lăsa vechile bile să strălucească într-o nouă splendoare sunt aproape nelimitate. Am atașat prima noastră sugestie atractivă pentru o reproiectare creativă a bilelor. Puteți crea bijuterii unice din bilele simple de Crăciun. Pentru acest mare proiect de artizanat, de exemplu, aveți nevoie doar de pudră de sclipici în diferite culori și o pensulă.

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează adeziv sclipici pudră idei de decor în ultimul moment

Mai întâi, aplicați lipici pe vârful mingii și presărați sclipici peste el. Folosind o perie curată, îndepărtați cu grijă excesul de pulbere și lăsați ornamentele să se usuce timp de 3-4 ore. Acum frumoasele bile de brad sunt gata. Arată de parcă tocmai au fost acoperiți de zăpadă. Au tăiat o siluetă frumoasă atât pe pomul de Crăciun, cât și ca o ghirlandă.

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează bricolaj strălucitor

Vopsea de bile vechi de Crăciun

condimentează vopsele vechi de Crăciun imita fulgii de zăpadă

O modalitate foarte simplă de a oferi vechilor bile plictisitoare un mare machiaj ar fi să le pictezi. Unele bile pot fi colorate atât din interior, cât și înfrumusețate din exterior. Puteți transforma o minge albastră închisă într-un cer frumos de seară cu zăpadă în doar câțiva pași simpli. Lăsați-vă imaginația să se elibereze și rotiți pensula peste decorațiunile de Crăciun.

înfrumuseța bile vechi de Crăciun vopsea model sclipici auriu

Puteți oferi vechilor bile de Crăciun un fler la modă și strălucire festivă cu apăsări de vin. Cu sticla sau vopsea acrilică poți picta diferite modele și înfrumuseța vechile bile de Crăciun. Linii, puncte, diverse figuri geometrice, cântare, inimi etc. conferă bijuteriilor vechi un caracter complet diferit. Puteți proiecta modelele dorite fie cu mâna liberă, fie cu ajutorul unui șablon pe care l-ați creat singur.

înfrumuseța bile vechi de Crăciun vopsea cu pixuri idei de decorare model puncte triunghiuri

înfrumuseța bilele vechi de Crăciun vopsea cu dungi de inimă

Efect de marmură cu ojă

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează aspectul marmurei tehnica ojei

Proiectează un Moș Crăciun cu amprente de mână

înfrumuseța vechile bile de Crăciun amprentă de mână om de zăpadă fluture ochi pompon

Oferiți bilelor vechi de brad un personaj distractiv

înfrumusețează idei de decor vechi bile de Crăciun vopsea gene

Dacă doriți să scăpați de tema clasică de Crăciun și căutați o inspirație distractivă de Crăciun, puteți face aceste ochelari de Crăciun distractive. Pentru aceasta aveți nevoie de vopsea acrilică, pixuri de retuș, pudră sclipitoare, lipici și o perie. Combinațiile de culori și aranjamentul pe pomul de Crăciun sunt, desigur, în totalitate la dispoziția dvs. Dacă doriți, puteți agăța o minge cu un ochi deschis lângă una cu un ochi închis. Poziționate una lângă cealaltă, bilele par că îți fac cu ochiul.

înfrumusețează bilele vechi de Crăciun idei de bricolaj vopsea acrilică vopsea sclipici pudră

Decor de ultim moment cu tatuaje temporare

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează motivele florilor tatuaje

Tatuajele temporare sunt lipite în cel mai scurt timp și sunt un ornament frumos pentru bilele vechi de Crăciun cu o singură culoare. Tot ce trebuie să faceți pentru acest aspect minunat ar fi să tăiați tatuajul la dimensiunea dorită, să îl așezați pe minge și să folosiți un burete pentru a uda partea din spate a tatuajului. Țineți ferm tatuajul și nu îl mișcați, astfel încât modelul să nu se estompeze. Apoi desprindeți hârtia și lăsați suprafața să se usuce. În cele din urmă, sigilați decorul și puneți pastă pe el. Dacă sunteți nemulțumit de rezultat, puteți elimina motivul cu puțin alcool.

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează lipici tatuaje motive florale

Oferiți bilelor vechi de Crăciun un fler de lux cu folie de aur

înfrumusețați baloanele vechi de Crăciun cu folie de aur elegant festiv

Dacă doriți să dați pomului dvs. de Crăciun o notă plină de farmec, puteți lua frunze de aur și le puteți folosi pentru a evoca un decor elegant de iarnă. Puneți niște lipici pe ornamente cu un burete. Apoi așezați frunza de aur pe ea și apăsați-o ușor în jos. Îndepărtați resturile și admirați rezultatele șic. Nu poți face absolut nimic în neregulă, dacă te joci cu frunze de aur, iar efectul este întotdeauna adorabil. Singurul lucru de care trebuie să fii atent este să nu faci mișcări rapide, deoarece frunza de aur este subțire de hârtie și poate fi mutată rapid. Puteți găsi mai multe idei inspiratoare cu folie de aur aici.

înfrumuseța bile vechi de Crăciun folie de aur tinker aplica lipici

înfrumusețați bilele vechi de Crăciun, cu o folie de aur

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează vopseaua DIY peste aspectul beton auriu

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează aspectul rustic al stratului de beton

Periați bilele vechi de Crăciun într-o culoare aurie rustică

Scrisori ornamente de brad 

înfrumuseța vechile bile de Crăciun cu litere de formă aurie

înfrumuseța bile vechi de Crăciun vopsea peste decorați literele

Ornamente de cupcake pentru un Crăciun dulce cu zahăr

condimentează bile vechi de Crăciun decorare cupcakes dulapuri

Un pom de Crăciun cupcake este cu adevărat colorat și original. Pentru a face bilele vechi să arate drăguțe și cu adevărat apetisante, aveți nevoie de vopsele de țesătură Tulip 3D în diferite culori neon, foarfece, fire, lipici fierbinți și cutii de hârtie pentru brioșe. În plus, cupcakes-urile nu sunt un decor obișnuit pe pomul de Crăciun, motiv pentru care acest decor de casă va atrage atenția tuturor și vă va uimi oaspeții.

cupcake diy bile vechi de Crăciun înfrumusețează gluga

Mai întâi, puneți un lipici fierbinte în căptușelile de hârtie sau aplicați-l direct pe minge. Așezați ornamentul în matriță. Apoi, luați vopseaua de țesătură și faceți un ornament în jurul clemei care seamănă cu un capac de îngheț. Aplicați câteva lovituri de altă culoare pe „glazura” încă umedă care arată ca stropi de zahăr. Nu în ultimul rând, puteți vopsi încuietoarea metalică în roșu.

Înfrumusețați bilele vechi de Crăciun cu zăpadă artificială

înfrumuseța bilele vechi de Crăciun bulgăre de zăpadă decora bucla materiale naturale

De Crăciun puteți crea un ornament elegant de ghiocel și puteți sta confortabil în camera caldă. Copiii se vor distra, de asemenea, cu acest mare proiect de ambarcațiuni de iarnă. Această minge de Crăciun este o modalitate excelentă de a te bucura de timpul iernii din confortul casei tale. Pentru aceasta aveți nevoie de zăpadă 3D (de exemplu, Aleene True Snow), cuțit, verde brad (și lucrări artificiale), fructe de pădure roșii artificiale, mini conuri de pin, mini clopot și o panglică.

înfrumusețează bilele vechi de Crăciun imită zăpada aplică lipi idei simple de ambarcațiuni

Răspândiți zăpada pe ornament. Încercați să dați mingii mai multă textură cu cuțitul. Lasă-ți opera de artă să se usuce timp de 24 de ore. Acum trebuie să adăugați ornamente pentru a face ca frumosul ornament să arate cu adevărat festiv. Puteți agăța mingea frumos decorată pe copac sau aranja-o într-un coș de sârmă cu mult verde de pin. O piesă centrală excelentă de Crăciun pentru masa decorată festiv.

Ornamente spumante din bile și CD-uri vechi

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează reciclarea CD-ului în mod eficient

Dă-i vechilor decorațiuni pomului de Crăciun o strălucire prin lipirea unor bucăți de CD-uri vechi pe bilele de Crăciun. Puteți crea o alternativă excelentă la mozaic de pe CD-urile inutilizabile. Ridicați foarfece decente și decupați diverse forme geometrice de pe CD. Puneți un punct de lipici pe fiecare bilă și apăsați piesele cu partea strălucitoare în sus. Bandați-l pe toată mingea.

Condimentați vechile decorațiuni ale pomului de Crăciun cu decoupage

Înfrumusețați bilele vechi de Crăciun, scoateți harta orașului, lipiți-vă de decorațiunile de Crăciun

De asemenea, puteți înfrumuseța vechile bile de Crăciun cu hărți ale orașului, pagini de carte sau partituri. Dacă ați salvat harta orașului din ultimul tur al orașului și nu mai aveți nevoie de ea, o puteți folosi pentru proiectul de artizanat. Faceți mai multe cercuri cu un pumn circular. Puneți niște lipici pe fiecare cerc și lipiți-l pe minge. Cercurile individuale ar trebui să se suprapună ușor. Sigilați decupajul cu un alt strat de pastă. Dacă doriți, puteți condimenta și închiderea cu un pic de sclipici.

înfrumusețează bilele vechi de Crăciun tăiate pe hartă, lipite pe ornamente

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează hârtia de țesut decoupage print leopard

Folosiți țesături pentru make-over

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează dungi de țesătură lipite pe deco din ultimul moment

Dacă preferați tradiția atemporală și doriți să înfășurați decorațiunile pomului de Crăciun în culorile tipice de iarnă, puteți folosi benzi de țesătură pentru a reproiecta vechile bile de Crăciun. O țesătură în carouri este ideală pentru acest lucru. Periați ornamentul cu pastă și lipiți un capăt al țesăturii pe el. Înfășurați restul benzii în jurul mingii și repetați procesul până când întreaga suprafață este acoperită.

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează mingea sărută cu arc din țesătură

Creați ornamente șic cu perle, strasuri și pudră de sclipici

condimentează vechile bile de Crăciun cu model de strasuri

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează perlele panglică albă aurie

idei meșteșuguri deco condimentează bilele vechi de Crăciun chic

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează strasurile cu adeziv fierbinte sclipici pudră

De asemenea, puteți înfrumuseța bilele vechi de Crăciun – idei decorative cu pene

înfrumuseța bilele vechi de Crăciun perle pene wrap chic

Înfășurați decorațiuni de brad cu fire și lână

înfrumusețează bilele vechi de Crăciun perlele înfășurate în jurul firelor de aur

înfrumuseța vechi bile de Crăciun înfășurătoare de lână ac de tricotat bilă de lână

înfrumuseța bilele vechi de Crăciun împachetare din lână diy ornamente de brad

Dacă vrei un aspect natural pentru decor în acest an, bilele înfășurate în lână sunt o idee grozavă. Pur și simplu periați vechiul ornament de brad cu pastă și înfășurați firele încrucișate. Dacă bila este deja complet acoperită, tăiați firul și lipiți capătul în poziție.

condimentează bilele vechi de Crăciun decora ornamente pasăre face lână

bilele vechi de Crăciun înfrumusețează forme de pasăre din lână

înfrumuseța vechi bile de Crăciun în formă de pasăre brad decorațiuni DIY instrucțiuni

înfrumuseța vechile bile de Crăciun butoane înfășurați fire de dantelă

Creați troli amuzanți din lână și fetru

înfrumusețați bilele vechi de Crăciun DIY marcatori permanenți din troli pentru copii

condimentează bile vechi de Crăciun troli diy amuzant lână fetru vopsea de față

Transformați ornamentele vechi de brad în animale drăguțe

înfrumuseța vechile bile de Crăciun în formă de rudolph sârmă de îndoire pompon

Faceți un om de zăpadă dintr-o minge și ciorap vechi de Crăciun

condimentează bile vechi de Crăciun om de zăpadă șosete capac vopsea trăsături faciale