Idei de decorare de Crăciun

Împachetarea cu drag a cadourilor de bani de Crăciun: idei pentru cadouri de Crăciun cu o notă personală

cadouri de bani pentru idei de decorare pom de Crăciun

Sezonul Adventului este chiar după colț și, cu anticiparea frumosului festival, crește și numărul cadourilor de Crăciun care pot fi încă cumpărate. Prezentul perfect ar trebui să fie creativ și util în același timp. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor nu este o sarcină ușoară să îndeplinești gustul destinatarului. Iar alternativa – o bancnotă într-un plic – pare prea plictisitoare pentru mulți. Cu ambalajul potrivit, cadourile de bani fac mult mai mult un Crăciun și sunt garantate că îți vor zâmbi. Vă prezentăm mai multe idei pentru cadouri de Crăciun cu o notă personală, cu care obțineți un hit direct. Și cel mai bun lucru în acest sens: ambalajul plin de dragoste rămâne o amintire frumoasă mult timp după ce banii au fost deja cheltuiți.

Cadouri de Crăciun: contează ambalajul creativ!

cadouri de bani pentru Crăciun Buble Poinsettia pliuri paiete

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare un cadou de bani înfășurat cu dragoste: ambalajul creativ creează o punte între prezent cu un factor wow și cadoul practic. Iată câteva idei de bricolaj care vor crea o atmosferă de Crăciun la masa festivă:

Umple mingea de Crăciun: O minge de brad este una dintre cele mai populare și frumoase decorațiuni pentru Crăciun. Fie ca decor de pom de Crăciun sau ca parte a aranjamentului de la masă: se dovedește a fi un adevărat versatil. De asemenea, este ideal pentru ambalarea cadourilor monetare. Există numeroase opțiuni de proiectare pentru a alege. Bilele de pom de Crăciun decorate cu drag cu sclipici, strasuri și vopsea aurie și umplute cu bancnote laminate oferă o surpriză plină de farmec. Poza de Crăciun se prezintă într-un mod elegant, purist, cu o strălucire împăturită într-o poinsettie. ea este Aici disponibil.

bani cadouri de Crăciun personalizați biscuiți borcan Umpleți fursecuri de avere

Borcan de biscuiți personalizat: Un borcan cu cookie-uri în sine este un cadou frumos de Crăciun. Cu o gravură devine un accesoriu individual de viață. Pentru un design personalizat Click aici. Darul este bineînțeles și mai plăcut dacă vine cu o umplutură. Îndulciți viața destinatarului cu monede de ciocolată și ascundeți mai multe monede euro între ele. Copiii în special vor fi entuziasmați de această idee. De asemenea, puteți umple cookie-urile de avere cu bancnote pliate plat folosind pensete.

Cadouri de bani cu o notă personală de Crăciun

cadouri de bani pentru Crăciun brad facturi de bani ori biscuiți

Apropo, cu puțină abilitate și practică, bancnotele pot fi împăturite în numeroase figuri mici, cum ar fi îngeri, pomi de Crăciun sau poinsettias. Acest lucru face ca motivele pliante să fie un punct culminant în seara festivă. Dacă vă decideți cu cadouri de bani origami pentru Crăciun, ar trebui să vă luați cu siguranță timpul făcând obiecte de artizanat. În funcție de numărul de cadouri și de nivelul de dificultate, poate dura de la 30 de minute la câteva ore pentru a plia facturile.

cadouri de bani pentru Crăciun faceți etichete de bani

Etichete de bani Tinker: Îndoiți bancnotele în diferite forme și fixați-le cu șiruri. Cu etichetele de bani terminate puteți decora obiecte pe care destinatarul le poate utiliza pe o perioadă lungă de timp. De exemplu, rame pentru imagini și fotografii, sticle, fețe de pernă, vaze, ceainice, clopote de sticlă, etc..

cadouri de bani pentru carte de felicitare de Crăciun cizme facturi de bani

Decorați cărțile de Crăciun cu bancnote: Clasica felicitare pentru Crăciun se poate transforma într-un cadou original de bani cu puțină creativitate. Este vorba mai mult despre căutarea unei cărți de Crăciun cu un motiv adecvat. Fie că se află într-o cizmă de Crăciun cu o fantă mică, fie în sania lui Moș Crăciun, bancnotele pliate pot fi atașate la o felicitare cu bandă.

cadouri de bani pentru Crăciun personalizați caseta de bani

Cutie de bani de proiectare: Dacă destinatarul este pe cale să aibă o nuntă, planifică o călătorie pe distanțe lungi sau se apropie pur și simplu de o mutare, un cadou de bani care poate fi folosit flexibil este exact ceea ce trebuie. Dacă doriți să faceți un pas mai departe, puteți oferi cadou o cutie de bani personalizată. Ansamblul cadou este garantat că va fi un succes.

Fie o minge de Crăciun, un borcan pentru biscuiți, o cutie de bani sau o sticlă: Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect de Crăciun pentru familie, aveți garanția că îl veți găsi la personello. Lăsați creativitatea să se elibereze și decorați cadourile cu imagini de familie sau felicitări de Crăciun. Apropo, există multe alte inspirații care vă așteaptă de Crăciun – iată ideile meșteșugărești. Sperăm să vă bucurați să o faceți singur și să o împachetați!

bani cadouri craciun mai multe inspiratii idei