Idei de decorare de Crăciun

Felicitări de Crăciun Tinker cu îngeri – idei grozave pentru felicitări atractive făcute de sine

Felicitarea de Crăciun cu pumnul de hârtie Tinker înger face propria ta colorată

De Crăciun doriți să aduceți bucurie celor dragi și să trimiteți urări calde pentru anul care vine. Felicitările de Crăciun auto-făcute sunt foarte speciale. Destinatarul va aprecia cu siguranță felicitările individuale și proiectate cu drag. În articolul de astăzi veți găsi idei și inspirație despre cum să faceți o felicitare de Crăciun minunată cu îngeri. Sugestiile de artizanat necesită cheltuieli materiale reduse și sunt ușor de imitat, motiv pentru care sunteți binevenit să vă includeți copiii.

Tinker o felicitare de Crăciun cu un înger – un motiv popular de iarnă

Cântăreț de înger filigran înger cântător

Există multe motive de Crăciun care pot fi folosite în decorațiunile festive. Dacă proiectezi singur o felicitare de Crăciun, nu te gândești doar la aspectul frumos, ci și la simbolismul pe care îl poartă motivul selectat. Îngerii sunt ființe fascinante care sunt un motiv popular în timpul Adventului și al Crăciunului. Atât copiii, cât și adulții vor adora un înger dulce pe cartea de Crăciun de casă. Deci, dacă doriți să vă însoțiți prietenii și rudele cu felicitările preferate de Crăciun cu un înger păzitor, sunteți pe drumul cel bun cu un astfel de card.

Creați-vă propriile cărți de Crăciun cu îngeri de hârtie

Faceți-vă propriile cărți de Crăciun, lipiți-vă, vopsiți

Dacă doriți să faceți felicitări de Crăciun cu copiii, micii îngeri sunt figuri pe care copiii de vârstă la grădiniță și școlarii le pot face și ei înșiși. Copiii mici vor avea nevoie de ajutorul vostru, dar pot fi capabili să se implice în colorare și lipire sau să o facă în întregime. Primul nostru proiect de ambarcațiuni este ușor de implementat și potrivit pentru copiii mai mici. În primul rând, obțineți carton colorat. Dacă doriți să creați o carte pentru a vă deschide, tăiați cartonul la dimensiunea dorită și pliați-l în mijloc.

cărțile de Crăciun făcute de sine decupează hârtie și lipesc-o pe ea

Pentru ca tu sau copilul tău să poți pune laolaltă o simplă figură de înger din hârtie, trebuie să decupezi un cerc pentru cap, un triunghi pentru rochie și o inimă pentru aripile de înger. Alternativ, aripile pot fi proiectate dintr-un semicerc. Desigur, puteți folosi șabloane pentru figură, pe care le puteți transfera pur și simplu pe hârtia de construcție. Pe cercul tăiat, copilul tău poate picta o față drăguță și părul auriu.

Felicitări de Crăciun cu idei de meșteșuguri din hârtie

Nu există limite în imaginația ta atunci când proiectezi figura îngerului. Desigur, puteți determina combinațiile de culori, precum și diferitele modele în funcție de propriile idei sau, în mod ideal, le puteți coordona cu preferințele personale ale destinatarului. Entuziastul avansat al meșteșugurilor poate tăia un halou din hârtie strălucitoare de aur sau argint sau poate crea unul din clei și pudră sclipitoare. Un halou realizat din pluș flexibil ar fi, de asemenea, o atracție excelentă. Rochia de înger poate fi, de asemenea, frumos proiectată cu mici ornamente precum asteriscuri și inimi.

Felicitari de Craciun lucrate manual cu un inger pictat

filigran desen înger stele hârtie de țesut felicitare de Crăciun

Dacă doriți să creați singur o felicitare de Crăciun cu un aspect atractiv și modern, atunci aveți și ocazia să desenați o figură de înger filigranat. Destinatarul se va bucura de o interpretare abstractă și amuzantă a figurii îngerului. Fata-înger din imaginea de mai sus a fost desenată cu un stilou negru. Accentele fine în galben fac ca cardul să pară mai fericit. Cu acuarela poți picta o rochie abstractă grozavă pentru îngerul dulce. Cuvintele „Crăciun fericit”, „Toate cele bune” sau poate pur și simplu „Îngerul tău păzitor” evocă un zâmbet pe fața destinatarului.

Faceți cărți de Crăciun cu copiii vopsiți o figură de înger

Dacă doriți să faceți o felicitare de Crăciun colorată cu îngeri, puteți desena conturul îngerului pe carton și lăsați copilul să îl coloreze cu acuarele. Cu ajutorul unui șablon, chiar și începătorii pot înfățișa un înger drăguț cu o trompetă, o inimă sau o stea în mâini. Un înger mic care citește sau un înger cântător sunt, de asemenea, motive potrivite pentru cărțile făcute de sine. Pentru ca desenul dvs. să arate ca o imagine reală, puteți crea o margine cu o culoare contrastantă sau cu strasuri.

Carte de Crăciun Tinker cu înger cu amprentă manuală

handprint angel wings halo paper figure felicitari de Craciun

Dacă doriți să faceți obiecte de artizanat cu copii de Crăciun sau iarna, puteți crea o mulțime de opere de artă grozave cu amprente colorate pentru mâini, picioare și degete. Copiilor le place când palmele mâinilor sunt acoperite cu vopsea pentru degete și sunt încântate când își pot lăsa amprentele ici și colo. Dacă ați lipit deja îngerul de hârtie pe cartea dvs. de Crăciun, micuții voștri își pot lăsa amprentele mâinii în loc de aripi.

carte de Crăciun pentru copii cu amprentă digitală cu înger de înger

Întreaga figură poate fi proiectată și cu mâini și urme de picioare. Pictează mâna sau piciorul copilului tău cu vopsea albastră și fă amprenta în centrul cardului. Pentru aripi, mâinile sunt vopsite într-o culoare mai deschisă, iar amprentele sunt făcute pe ambele părți ale rochiei îngerului. Lăsați urmașii să-și picteze capul și să dea îngerului o față. Bunica și bunicul vor fi copleșiți la vederea acestei cărți de felicitare creative de Crăciun.

Faceți cărți de Crăciun eficiente

Vopsiți cartonaș pliabil pentru design dreptunghiular de Crăciun

Dacă doriți să faceți o felicitare de Crăciun cu un înger, puteți implementa cu ușurință următoarea idee. Aici ați decis o hartă pe care o puteți configura aplecându-vă. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pur și simplu de o cutie de carton pătrată pe care să puteți proiecta figura îngerului în diagonală. Aripile de înger și rochia pot fi pliate înapoi, creând un efect extraordinar.

Faceți cărți de Crăciun 3D cu îngeri

Hârtie de înger 3D pliantă aripile de înger, te-ai îndrăgostit singur de felicitare de Crăciun

Dacă doriți să uimiți prietenii și rudele cu cărți de Crăciun lucrate manual, puteți proiecta un card 3D atractiv. Puteți folosi hârtie de construcție mai groasă pentru rochia îngerului, pe care o pliați și lipiți ca o armonica. Pentru păr puteți folosi lână sau panglică tăiată în felii subțiri. Dacă doriți să oferiți drăguțului înger păzitor brațe și picioare, puteți folosi rafia pentru acest lucru făcând noduri mici.

buton înger cântând 3 d design carte de Crăciun

De asemenea, sunteți binevenit să proiectați aripile de înger tridimensional. Pentru aceasta trebuie să faceți o buclă din două părți, pe care apoi le lipiți cu ajutorul unui buton și să le mențineți în formă. Simpaticul înger cântător arată foarte bine pe fundalul auriu. Părul de înger din lipici lichid și pudră de sclipici dau cardului atingerea finală.

Aripi de înger ca motiv pentru felicitare de Crăciun

tinker felicitari de Craciun aripi de inger sclipici decora

Dacă doriți să creați singuri o felicitare de Crăciun cu motivul îngerului, puteți doar să recreați aripile de înger. Această carte arată foarte elegantă și fină, cu aripile cu margini strălucitoare care servesc drept agrafă. Un bun exemplu al modului în care puteți crea o felicitare frumoasă cu puțin material și timp, și nu doar pentru Crăciun.