Idei de decorare de Crăciun

Decorați banca de grădină pentru Crăciun – idei pentru decorațiuni fermecătoare de Crăciun în aer liber

bancă de grădină pentru Crăciun decorați intrarea casei moderne aruncați perne brazi coroană de ușă

Când se întunecă foarte devreme seara și prima zăpadă cade deja, petrecem din ce în ce mai puțin timp afară în grădină. Mobilierul de grădină este nu numai deosebit de util vara, dar face și ca paradisul grădinii dvs. să pară mai puțin pustiu iarna. Zona de relaxare poate fi folosită acum în scopuri de decor și oferă o scenă perfectă pentru o mare varietate de aranjamente decorative. Dacă doriți să faceți singuri decorațiuni de Crăciun, veți găsi aici sfaturi, sugestii și idei minunate. În articolul de astăzi veți găsi inspirație cu privire la modul în care puteți decora banca de grădină de Crăciun și astfel puteți crea o atmosferă minunată.

Decorați banca de grădină pentru Crăciun cu verdeață de brad și aranjamente de Crăciun

bancă de grădină pentru Crăciun decora brad coș verde conuri de pin

De Crăciun puteți crea multe lucruri minunate cu verde de brad. Dacă doriți și să vă decorați banca de grădină, puteți acoperi scaunele și spătarele cu verde de pin. Dacă vă place să faceți o plimbare în pădure în timpul Adventului, pur și simplu colectați ramuri de brad și așezați-le liber sau în manșete mici pe banca de grădină. Diverse flori de iarnă și conuri de pin vopsite în alb oferă accente colorate și de iarnă deosebite.

bijuterii brad verde brad fac decoratiuni de Craciun afara

Un aranjament frumos de Crăciun este o modalitate excelentă de a decora în aer liber de Crăciun. Puteți face un aranjament frumos de ramuri de brad, chiparoși, iederă și vâsc într-un recipient rezistent la îngheț și îl puteți decora cu bile de brad, figuri diferite, stele, fructe uscate sau mere ornamentale strălucitoare, roșii aprinse. Chiar și o mică grămadă de mere ornamentale pe banca de grădină arată minunat pentru decorul de Crăciun de afară.

Decorați banca de grădină de Crăciun cu mini conifere

bancă de grădină pentru Crăciun decora verandă brad aruncă perne

Pentru decorațiunile de Crăciun din grădină, coniferele sunt deosebit de potrivite pentru a crea o dispoziție festivă. Un mic pom de Crăciun într-o jardinieră va arăta bine pe banca de grădină. Indiferent dacă lăsați copacul așa cum este sau îl decorați la fel de splendid ca și pomul de Crăciun din sufrageria dvs. caldă, depinde în totalitate de dvs..

faceți felinare decor de Crăciun în afara dvs.

Dacă doriți să decorați banca de grădină cu un mic brad și doriți să lăsați aburul în mod creativ, puteți să creați singur un brad frumos și original din ramurile de brad. Colectați verdeață de brad și puneți-l într-o vază înaltă sau într-o găleată. Când vine vorba de decorarea pomului de Crăciun, vă puteți lăsa imaginația să se elibereze și să faceți mini pomul de Crăciun să arate diferit cu coliere de perle sclipitoare și diferite ornamente.

Decorațiuni de Crăciun în grădină cu coroană auto-legată

mobilier de gradina scaune coroane de Craciun decorare masa

Puteți crea o atmosferă confortabilă și primitoare în grădina dvs. sau pe verandă cu coroane creative realizate din veșnic verde. Banca de grădină sau zona de relaxare, altfel goală, strălucește într-o lumină festivă și vă oferă o dispoziție festivă excelentă și senină. O coroană de casă poate fi rapid legată împreună și decorată cu bile strălucitoare, fructe de pădure roșii, conuri sau clopote.

Decorați banca de grădină de Crăciun cu inscripții tematice

lumini de zână pernă brad decor de Crăciun afară

Aruncați o privire la acest decor de Crăciun primitor și modern, la intrarea în casă. Mica bancă din lemn de lângă ușa de intrare impresionează cu perne decorative roșii aprinse, motive de iarnă și lumini de zână și arată foarte familiar. Ochiul cade imediat pe tablă inscripționată, ceea ce creează o atmosferă armonioasă cu un cântec sau o poezie de Crăciun. O „Serbare fericită” sau „X-Mas fericit” nu numai că vă va face fericiți oaspeții, ci și pe toți cei care se întâmplă să arunce o privire în grădină.

Realizați decorațiuni de Crăciun în afara dvs. cu perne decorative și textile

Crăciun decora bancă de grădină pur și simplu pernă

Dacă îți dorești un decor simplu și discret în grădină, poți realiza și multe cu ajutorul textilelor. Două perne decorative în alb și roșu au fost așezate pe banca albă din această grădină elegantă. Culorile populare de iarnă trezesc imediat asocierea cu cel mai contemplativ festival și arată elegant și nobil. Pe lângă roșu, alb și verde, aurul și argintul arată, de asemenea, solemn.

plafon coroană poinsettia bancă de grădină decora pentru Crăciun

Dacă doriți să vă decorați casa și grădina într-un mod festiv, este recomandabil să păstrați decorul într-un singur stil. Dacă ați optat pentru un decor modern, elegant și minimalist în interior, dar doriți ca zona exterioară să strălucească într-un stil cald de casă de țară, ar trebui să separați cele două unități una de cealaltă.

alb roșu decor de Crăciun pătură pernă tricotat pom de Crăciun

Pentru a crea un fler de Crăciun în grădina dvs., decorul festiv în aer liber nu trebuie neapărat să fie luxuriant și pompos. Perna decorativă tricotată și decorul confortabil și cald în stil scandinav lasă bradul decorat cu dragoste să iasă în prim plan, dar par foarte fermecătoare și elegante datorită simplității lor. Coroanele fine de deasupra băncii de grădină ridică nuanțele de culoare ale bilelor de brad și fac decorul de iarnă să pară armonios.

bancă de grădină pentru Crăciun decora perne brad

Nu vă deranjează frigul și profitați de orice ocazie pentru a vă bucura de ceașca de cafea sau de vinul aromat fiert în aer curat în grădină, pe verandă sau pe balcon seara? Pernele decorative cu huse de pernă tematice de iarnă nu numai că sunt confortabile, confortabile și te țin la cald, dar sunt și tovarăși indispensabili în timpul sezonului de Advent. Cu huse de perne cu motive deosebite, cum ar fi asteriscuri, brazi, reni, Moș Crăciun și peisaje frumoase de iarnă, banca de grădină poate fi decorată minunat de Crăciun.

Decorați banca de grădină de Crăciun cu cutii cadou

cadouri ornamente pom de Crăciun coroană pinecone

Dacă doriți să decorați banca de grădină într-un mod modern, puteți folosi ambalaje cadou în loc de verde brad și ornamente. Această idee este ușor de implementat și creează un aspect atractiv pentru mobilierul de grădină. Puteți crea frumosul decor din cutii de carton goale pe care le înfășurați cu hârtie de ambalat rămasă sau utilizați folie de plastic colorată. Puteți adăuga ultimele nuanțe cutiilor de cadouri auto-făcute cu panglici cadou sau arcuri drăguțe. Pentru o decorație uniformă, puteți distribui cadourile de-a lungul cărării din grădină sau le puteți agăța decorativ în copaci.

Creați decorațiuni de Crăciun pentru exterior cu felinare

felinar rustic decor de Crăciun grădină afară

Dacă doriți să evocați accente de lumină grozave în zona în aer liber, felinarele decorate de Crăciun sunt potrivite în mod deosebit. Indiferent dacă preferați lumânarea moale și caldă sau preferați să creați o compoziție strălucitoare cu lămpi cu LED-uri, felinarele sunt elemente decorative grozave care au o valoare decorativă și aduc căldură serilor reci de decembrie.

decor de Crăciun grădină simplă coroană tavan

Un felinar mare sau mai multe felinare mici de sticlă sunt o idee excelentă de decorare a băncii de grădină. Cu ele poți crea un decor original de Crăciun după gustul tău. De exemplu, puteți obține un efect uluitor de mare prin plasarea conurilor de brad sau pin în felinare și prin adăugarea luminilor de Crăciun cu LED-uri. O ghirlandă simplă cu lumini mici este suficientă pentru a răspândi o dispoziție festivă.