Idei de decorare de Crăciun

Creați-vă singuri imagini de unghii pentru Crăciun – Artă de sfoară de casă ca decor de Crăciun

sfoară de artă Crăciun trageți-vă de casă fire de artă imagini de unghii diy decorațiuni de Crăciun decorațiuni de copaci cadouri

Dacă faceți singur decorațiuni cu discuri de lemn sub formă de artă cu șiruri, puteți da petrecerea dvs. o notă personală. În plus, aceste obiecte de artizanat fac și cadouri minunate lucrate manual pentru familia și prietenii tăi. Descoperiți proiectele noastre simple, inclusiv șabloane de artă pentru fire și lăsați-le să vă inspire pentru decorațiuni de Crăciun grozave. Grătarele de copaci sunt ideale pentru aceasta și pot fi o bază drăguță pentru decorațiunile de Crăciun. Puteți să-l utilizați pentru a crea multe ornamente și imagini de unghii din lemn și pentru a afișa unele decorațiuni ca artă de sfoară. Deoarece piesele sunt destul de ușor de realizat, copiii dvs. pot fi incluși și ei. Instrucțiunile sunt, de asemenea, ușor de urmat și puteți să vă oferiți cadourile creațiilor sau să le atârnați de bradul dvs. de Crăciun.

Imaginile cu unghii sunt ușoare

sfoară de artă Crăciun trageți-vă de casă fir de artă imagini de unghii diy decor de Crăciun fir de bumbac cuie albe întoarceți

Thread art se referă la imagini de unghii pe care le puteți transforma în frumoase opere de artă din disc din lemn, lână și unghii. Acest lucru face ușor realizarea pomilor de Crăciun, a stelelor sau a altor figuri. Există un număr incredibil de variante pe care le puteți încerca singuri sau împreună cu copiii dvs., dacă trebuie să fie o artizanat pentru copii. Nici un pic de ajutor de la tată nu poate fi greșit în acest caz. Veți avea nevoie de următoarele materiale pentru formele dorite pe grătarul copacului:

Materiale:

sfoară de artă Crăciun trageți-vă de casă fir de artă imagini de unghii diy decor de Crăciun brutari fir de sfoară

 • Fir din lână sau sfoară Bakers
 • Felie de copac (lemnul de tei este perfect pentru asta)
 • unghii mici
 • ciocan
 • creion
 • foarfece
 • Cârlige pentru ochi și, eventual, și șnururi pentru unghii

Instrucțiuni pentru String Art – poze cu unghii germane

sfoară de artă Crăciun trageți-vă de casă fir de artă imagini de unghii diy decorațiuni de Crăciun decorațiuni de brad idei de meșteșug brad de Crăciun

 • Mai întâi desenați motivul dorit pe grătarul copacului și apoi bateți cuie în lemn de-a lungul conturului. De asemenea, puteți modela cu ușurință o stea simplă cu cinci colțuri sau un pom de Crăciun.
 • Nodați o bucată de fir în jurul uneia dintre unghii (acest pas ar trebui să fie făcut de un adult). Lăsați copilul să înfășoare firul în jurul unghiilor. Această parte este excelentă pentru dezvoltarea abilităților motorii fine ale celor mici.

artă cu sfoară Crăciunul te răsfăță discuri de lemn de casă decorare cuie ciocan în stea cu cinci colțuri

 • Când dumneavoastră sau copilul dvs. ați terminat cu asta, legați încă un nod în jurul oricărui cui. Apoi, lăsați un pic de fir suplimentar, tăiați-l și ascundeți excesul sub arta dvs. de șiruri.
 • Dacă sunteți îngrijorat de faptul că nodul se desprinde, puteți apuca un pic de lipici pentru a menține totul în loc.
 • În cele din urmă, puteți utiliza firul pentru a contura din nou linia exterioară pentru a sublinia forma dorită.

șirul de artă Crăciunul te răsfăță cu șabloane de artă cu fir de casă creează imagini cu fir brad

 • Mai întâi, înșurubați un cârlig mic de ochi pe partea superioară a grătarului copacului. De asemenea, puteți mai întâi ciocani ușor pentru a face gaura și apoi puteți pur și simplu să o înșurubați manual.
 • Folosiți șnururi de unghii pentru a înșuruba cârligul pentru ochi, dacă lucrurile devin puțin dificile la final.

sfoară de artă Crăciunul te răsfrânge decorațiuni făcute de tine din discuri de lemn în formă de inimă fire de lână roșie ramuri de brad

 • Atașați un arc sau o sfoară la imaginea firului și agățați-l de brad. De asemenea, puteți atașa trucul unui cadou, de exemplu, pentru a oferi ambalajului dvs. cadou o notă deosebit de creativă.

Decor din discuri de lemn cu șabloane de artă cu fir

șir de artă Crăciunul te răsuciți decor de casă din discuri de lemn formă de inimă șablon de hârtie de lână roșie

De asemenea, puteți realiza un proiect DIY cu șiruri cu șabloane tipărite. O astfel de piesă de artă rustică va merge cu siguranță cu stilul tău atunci când îți pregătești decorațiunile de Crăciun. Puteți folosi, de asemenea, coastere pentru ochelari din lemn, care sunt, de asemenea, potrivite pentru arta cu sfoară.

materiale

șir de artă Crăciunul te răsfăță cu șabloane de artă cu fir de casă imagini cu fir materiale șablon tipărește coarde de ciocan

 • Grătar de copaci sau coaster din lemn
 • Fir sau fir de croșetat verde sau roșu
 • Unghii
 • Ciocan, foarfece, cârlig pentru ochi

instrucțiuni

sfoară de artă Crăciun te răsfăță cu fir de casă șabloane de artă imagini de fir unghii ciocan marginile subliniază

 • Vopsiți sau imprimați forma pe care doriți să o faceți și centrați-o pe bucata de lemn. Apoi fixați foaia cu unghiile în colțurile de sus și de jos.
 • Completați restul structurii copacului cu mai multe unghii, păstrând un spațiu de aproximativ 1 cm. Dacă unghiile sunt prea apropiate, va fi mai dificil să lucrați cu firul. Cu toate acestea, o distanță prea mare poate slăbi firul în timpul legării.
 • Când ați conturat întreaga formă cu unghiile, puteți rupe șablonul de hârtie.

șir de artă Crăciunul te răsfăță cu șabloane de artă cu fir de casă imagini cu fir fire înfășurate în verde

 • În primul rând, începeți de sus sau de jos, înfășurând firul de bumbac sau firul de croșetat în jurul unei unghii. Continuați să faceți acest lucru până când ați întors toate unghiile cu firul. Puteți lucra la un model sau la întâmplare, ținând firul încordat în timpul acestui pas.
 • Mergeți dintr-o parte în alta cu lâna, întorcându-vă unghiile din când în când. Repetați procesul până când întreaga figură este bine umplută.

șir de artă Crăciunul te răsucește șabloane de artă de fire auto-făcute imagini de fir cârlige cu ochiuri înșurubate în sfoară închide

 • În cele din urmă, când arta dvs. de șiruri este umplută așa cum doriți, legați încă un nod în jurul unui cui din apropiere pentru a asigura firul. Tăiați bucățile în exces.
 • Din nou, introduceți un cârlig pentru ochi în partea de sus a ornamentului și filetați-l cu o sfoară sau cârlig pentru a vă atârna decorațiunile de Crăciun de brad.

sfoară de artă Crăciun te răsfăță de casă fir de artă imagini de unghii diy decorațiuni de Crăciun

 • Puteți crea o gamă întreagă de figurine și ornamente pentru decorarea cadourilor sau a decorațiunilor de Crăciun lucrate manual în acest fel. Desigur, vă puteți lăsa imaginația sălbatică și să adăugați diverse elemente interesante, precum și să pictați discurile de lemn cu vopsea.