Idei de decorare de Crăciun

Calendar de advent cu diferență – 3 idei originale cu instrucțiuni

Calendarul adventului cu o diferență -scală-brad-decor-lemn-lemn-materiale naturale

Crăciunul este despre a oferi cadouri. Copiii așteaptă nerăbdători surprizele de sub brad și astfel încât curiozitatea lor să fie menținută în limite, calendarul de venire pare a fi o soluție excelentă. Desigur, toți copiii știu ce se ascunde în spatele ferestrei mici a calendarului de Advent terminat din supermarket – praline de ciocolată. Prin urmare, acestea sunt total neinteresante. Dacă nu există nicio surpriză, fiecare cadou este perceput ca plictisitor, chiar și de adulți. Creeaza o Calendarul Adventului cu o diferență și aduce bucurie persoanei dragi, mari sau mici.

Calendar de advent cu diferență – mici surprize într-un ambalaj original

Calendarul Adventului cu diferență - lemn de drift-maro-pungi de hârtie

Pentru a vă proiecta un calendar de avent într-un mod diferit, chiar nu aveți nevoie de mult. ai deja în minte o idee care ți-a atras atenția? Dacă nu, atunci am rezumat trei meșteșuguri grozave și creative care pot fi puse în aplicare rapid fără niciun efort. Este obișnuit pentru toată lumea că sunt necesare saci de hârtie din hârtie maro. Sunt disponibile în fiecare supermarket și sunt considerate prietenoase naturii, deoarece sunt fabricate din hârtie reciclată, hârtie kraft. Ai nevoie de 25 dintre ei. În plus, ar fi trebuit să selectați și să pregătiți 25 de mici cadouri.

De dragul copilului, proiectați altfel un calendar de advenție – instrucțiuni

Calendarul adventului cu o diferență -instructions-driftwood-pa% cc% 88ckchen-child

Dacă doriți să faceți un calendar de advent pentru copii, dulciurile precum bomboane, acadele, bastoane de bomboane și alte lucruri mici sunt potrivite în special pentru cadouri mici. Pregătiți ceva mai mare pentru duminica de Advent, de exemplu o jucărie sau o rochie mică. Pentru adulți, alegerea este puțin mai dificilă. O notă amuzantă este întotdeauna binevenită, precum și voucherele care vin la dvs., cum ar fi o seară de film și o cină pe care le cumpărați celuilalt.

Un alt tip de calendar de advent – închideți pachete mici

Calendarul Adventului cu o diferență -instrucțiuni-pachet-numerotate-închide

Împachetați toate surprizele și micile cadouri frumos și etichetați fiecare pachet cu numerele de la 1 la 25. Etichetele autoadezive pot fi utilizate pentru aceasta sau le puteți imprima singuri și atașați-le la pachet într-un mod original. Cel mai simplu mod, dar nu foarte imaginativ, este să iei un stilou și să scrii pe acesta numărul corespunzător.

Un alt fel de calendar de advent – coletele și pungile colorate atârnă pe o ramură din lemn de plutire

Calendarul Adventului cu o diferență -instrucțiuni-lemn-drift-maro-hârtie-colet

Când toate pachetele sunt gata – complete și numerotate, depinde de designul creativ, unic. Prima noastră sugestie merge puțin mai departe în ceea ce privește decorarea ecologică. Pentru aceasta aveți nevoie de o ramură din lemn de drift sau pentru a o face cu adevărat Crăciun, puteți obține una făcută din brad adevărat. Folosiți panglici și cordoane decorative pentru a agăța toate pachetele pe ea una după alta, în ordine. folosiți diferite panglici pentru a crea un calendar luxos de advent.

Un alt fel de calendar de advent – realizat dintr-o scară veche din lemn

Calendarul Adventului cu o surpriză de diferență -instructions-ladder-pckhen-u% cc% 88

O altă idee deosebit de originală ar fi transformarea rapidă a vechii scări de lemn într-un decor minunat de Crăciun. Sunteți binevenit să șlefuiți lemnul astfel încât să pară și mai vechi și mai uzat. Și anume, această suprafață naturală, cenușie a lemnului netratat oferă flerul vintage căutat, care este foarte actual în acest moment.

Un alt fel de calendar de advent – agățați pungi de hârtie cu mici cadouri pe scară

calendar-advent-diferite-instrucțiuni-scară-de-lemn-pași

Luați pachetele și folosiți un pumn pentru a face o gaură în fiecare pachet. Gaura ar trebui să fie suficient de mare încât să poți trage corzile sau panglicile prin ea. Utilizați acest lucru pentru a atașa toate pachetele la treptele scării. Puteți începe să atârnați coletele de sus sau invers. Dacă doriți, puteți extinde decorul de Crăciun și puteți adăuga câteva elemente decorative.

Creați-vă propriul calendar de advent cu o diferență – decorațiuni vintage de Crăciun

calendar-advent-instrucțiuni-diferite-scară-lemn-vintage-original

Calendar de advent cu diferență – idee originală cu figuri de construcție model

calendar-advent-ori-diferite-instrucțiuni-brad-plastic-modelare

Când primești un cadou, este cel mai interesant atunci când este ambalat frumos și mai ales când este într-o cutie de cadouri. Atunci curiozitatea și nerăbdarea cresc enorm. Pentru următoarea noastră idee pentru un calendar original de Advent, avem nevoie de cutii mici din același material în loc de pungi din hârtie maro. Acestea arată total drăguț atunci când sunt un număr atât de mare. Ai nevoie de 25 dintre acestea ca înainte.

Un alt fel de calendar de advent – ceea ce este necesar?

calendar-advent-ori-diferite-instrucțiuni-materiale-etichete-plastic-brad-model-modelare

În plus față de cutiile mici de cadou din hârtie maro, puteți obține, de asemenea, cât mai mulți copaci de podea pentru construirea modelelor. Sunt necesare și 25 de etichete pentru fiecare zi. Puteți să le proiectați și să le tipăriți singur sau le puteți găsi în magazinul de artizanat. Apoi, aveți nevoie de un lipici – funcționează și lipici fierbinte sau lipici pentru lemn.

Proiectează-ți calendarul de avent diferit și creativ

calendar-advent-ori-diferite-instrucțiuni-plastic-brad-mașină-model-feroviar

Creați-vă propriul calendar de advent cu o diferență – etichetă creativă 

calendar-advent-instrucțiuni-diferite-etichete-de-brad-de-plastic-de-Crăciun

Decupați toate etichetele și atașați câte un pom de Crăciun la fiecare. Asigurați-vă că niciun adeziv în exces nu cade pe vârful copacului și îl deteriorează. Pentru a face eticheta să arate ca un steag, înfășurați-o în jurul mânerului unui stilou înainte de a o fixa pe copac. Așezați unul dintre brații mici pe capacul fiecărei cutii cadou și fixați-l bine cu adezivul.

Fixează brazii pe cutii mici de cadouri pentru construirea de modele

calendar-advent-ori-diferite-instrucțiuni-plastic-brad-model-pentru-fabricare-lipici

Cutiile de cadouri finisate, tematice pentru Crăciun, pot fi acum completate. Vă rugăm să rețineți că în ele se potrivesc doar obiecte mici. Dacă doriți un cadou mai mare, dar nu există spațiu pentru acesta în cutia mică, puteți pune pur și simplu o notă în ea. Ar trebui să scrieți pe ea doar ceea ce dați persoanei iubite.

25 de cutii mici de cadouri cu mici surprize 

calendar-advent-instrucțiuni-diferite-brad-de-Crăciun-plastic-de-modelare-realizare-surprize

Calendar de advent cu diferență și creativitate 

calendar-advent-ori-diferite-instrucțiuni-brad-plastic-model-fabricare

Proiectați decorațiunile de Crăciun și calendarele de advent în mod diferit 

calendarul-advent-diferite-instrucțiuni-pachet-deco-Crăciun

Hârtia maro pare, fără îndoială, simplă și simplă. Din acest motiv, este utilizat din ce în ce mai mult pentru ambalarea simplă. Accentele care sunt prelucrate în acesta sunt, prin urmare, mai eficiente. Legați cu un șir roșu și alb, adăugați ramuri de brad și bile roșii de Crăciun pentru mai multă dispoziție.