Idei de decorare de Crăciun

Atmosferă de Crăciun cu lumânări parfumate: Cu parfumurile de cameră, anticiparea frumoasei petreceri crește!

atmosfera de Craciun cu lumanari parfumate idee cadou set panglica rosie

Când plouă afară, atmosfera confortabilă din interior este o necesitate absolută. În acest moment, parfumurile de cameră își sărbătoresc sezonul de vârf: sunt adevărați creatori de dispoziție și răspândesc o dispoziție bună. Lumânările parfumate sunt deosebit de populare la Crăciun: cu strălucirea lor transmit un sentiment de siguranță, iar parfumul lor plăcut relaxează simțurile. O notă plăcută de măr, scorțișoară și cuișoare este garantată pentru a crește anticiparea pentru sezonul de venire și pentru a asigura bunăstarea întregii familii. Lumânările de Crăciun pot fi folosite și ca decor împreună cu o lampă de aromă pe masa festivă, pe cămin, pe pervaz sau pe comoda. Vă oferim sfaturi utile despre cum puteți crea o atmosferă de Crăciun în propria casă cu lumânări parfumate.

Astfel puteți crea o atmosferă festivă de Crăciun cu lumânări parfumate

lumânări de venire parfumate portocale pădure de conifere combina coroană de venire

Transformați-vă propria casă într-o oază de confort cu un parfum de cameră. Există o gamă largă de parfumuri pentru a alege. Lumânările cu note subtile de boabe revigorează și au un efect răcoritor. Culoarea lor roșie caldă se îmbină, de asemenea, armonios cu decorațiunile clasice de Crăciun în roșu și verde. Tealights sau lumânările parfumate pot fi montate în mod eficient în mod eficient cu panglici aurii din satin. Împreună cu parfumul dulce al vafelor proaspăt coapte ale lumânărilor de vanilie de culoare crem, acestea reprezintă o experiență reală.

Lumânările bloc portocalii, care combină parfumul plăcut de scorțișoară cu o notă de miere, se înveselesc și fac un aspect elegant în aranjamentele moderne. Ei vin în mod deosebit, cu un decor purist de masă din lemn și materiale naturale, cum ar fi conuri de pin, ramuri de copaci și flori de sezon.

atmosfera de Craciun cu lumanari parfumate nuante fructe de padure

Parfumurile de stafide sau smochine se numără printre așa-numitele arome gourmet. Îți deschid pofta de mâncare și sunt ideale pentru a fi utilizate la masa de luat masa. De altfel, parfumurile de fructe pot fi asortate foarte bine cu mirosurile de lemn, cum ar fi lemnul de conifere. Cel mai bine este să împrăștiați mai multe lămpi de ceai în bucătărie sau sufragerie, astfel încât parfumul să se răspândească frumos în cameră.

Cafeaua, nuca de cocos și turta dulce formează un ansamblu irezistibil, a cărui aromă revigorantă te pune într-o dispoziție bună. Pe lângă mirosul plăcut, combinația evocă și un aranjament vizual armonios în nuanțe calde de bej-maro.

Set cadouri lumânări Yankee Candle parfumuri de Crăciun

Drepturi de imagine: Notino

Dacă nu puteți decide doar un singur parfum sau dacă doriți să adăugați din când în când varietate, puteți alege un set de mai multe lumânări de Crăciun care împrospătează încăperea. Lumânările parfumate de înaltă calitate cu uleiuri esențiale de la marca americană Yankee Candle sunt disponibile într-un astfel de set, de exemplu. Ambalate elegant într-o cutie cadou, sunt perfecte și ca cadou de Crăciun.

Atmosferă de Crăciun cu lumânări parfumate: trebuie să fiți atenți la acest lucru atunci când manipulați lumânări aromate de Advent

bastoane aromate parfumate lumânări vara în aer liber producător american

Lumânarea, o lampă de ceară cu una sau mai multe fitile, are o flacără deschisă. Pentru a evita accidentele, manipularea în siguranță a lumânărilor joacă un rol crucial. Aici este necesară o precauție specială, în special în cazul familiilor cu copii mici sau animale. Aceste sfaturi vă vor ajuta:

creați o atmosferă de Crăciun cu lumânări parfumate extract de vanilie sticlă cu vârf alb

1. Asigurați-vă că nu există substanțe inflamabile lângă lumânări.

2. Copiii și animalele de companie nu ar trebui să aibă acces sau să ajungă la lumânări.

3. Lumânările aprinse nu trebuie lăsate niciodată nesupravegheate.

4. Nu lăsați niciodată lumânări aprinse lângă o fereastră deschisă.

5. Asigurați-vă că fitilul este întotdeauna mai scurt de 1,5 cm.

6. Aveți întotdeauna un extinctor în apropiere atunci când manipulați lumânări, grătare cu cărbune sau gaz, șeminee, cuptoare pentru pizza etc..

Scufundați-vă în lumea parfumurilor din perioada premergătoare Crăciunului cu parfumuri de casă

cumpărați bețișoare de tămâie pentru uleiuri esențiale de atmosferă de Crăciun

Desigur: cu un decor Lumânări de Crăciun Tema, magia festivalului poate fi savurată complet. Familiile cu copii mici sau animale de companie pot opta în orice caz pentru o alternativă din motive de siguranță. Lumânările electrice, bețișoarele de tămâie și lămpile de parfum oferă o variantă practică și sunt, de asemenea, tovarăși minunați în serile ploioase. Dacă alegeți această variantă, cel mai bine este să cumpărați uleiuri esențiale. Esențele artificiale pot provoca reacții alergice la persoanele sensibile. De altfel, atunci când oaspeții sunt așteptați, un odorizant poate elimina cu succes vaporii de gătit, fumul de țigară și mirosul majorității animalelor de companie.

Lumânările de Crăciun și companiile creează o atmosferă confortabilă, relaxează simțurile și trezesc anticiparea pentru meniul gustos de Crăciun. De asemenea, arată minunat și pot da interiorului o notă festivă. Când este înfășurat frumos, un set de lumânări parfumate poate face un cadou frumos.

atmosfera de Craciun lumanari parfumate camera parfum combinatie mar scortisoara cuisoare

Dar nu numai lumânările în sine sunt potrivite ca cadouri, ci și accesorii utile. Aceasta include, de exemplu, un stingător de lumânări elegant, cu care fiecare lumânare poate fi stinsă în siguranță și ușor, fără a-ți arde degetele și fără fumul care se răspândește altfel în cameră atunci când o sufli. Cu siguranță un cadou foarte special pentru toți iubitorii de lumânări. Un alt accesoriu util sunt foarfecele speciale cu care fitilul lumânării poate fi ușor scurtat. Astfel, puteți asigura un timp mai lung de ardere și lumânările se ard mai uniform. Aceste foarfece de fitil trebuie folosite de fiecare dată când lumânarea este aprinsă pentru a scurta fitilul la puțin mai puțin de 1 cm.