Idei de decorare de Crăciun

Artizanat cu copii în vârstă de 4 ani pentru Crăciun – idei interesante de artizanat, instrucțiuni simple și multă distracție garantată

obiecte de artizanat cu copii de 4 ani coace prăjituri cu copiii decorează pentru designul Crăciunului decorațiuni de brad

Copiii la vârsta de 4 ani devin din ce în ce mai încrezători și independenți în abilitățile lor motrice și vor să facă o mulțime de lucruri pe cont propriu. Ei învață incredibil de repede, mai ales atunci când sunt încurajați să o facă. Fetelor și băieților de 4 ani le place să picteze, să înfășoare, să înfășoare, să modeleze, să construiască și să se joace. Sezonul de Crăciun oferă o oportunitate excelentă de a petrece ore interesante de artizanat cu cei mici. În cele ce urmează am adunat idei grozave pentru obiecte de artizanat cu copiii de 4 ani de Crăciun, care le vor oferi adolescenților o mare distracție și îi vor provoca. Veți fi apoi uimiți de rezultatele remarcabile.

Tinker brad drăguț din conuri cu copii de 4 ani de Crăciun

meșteșuguri cu copii de 4 ani conuri de brad de Crăciun decorează pompe

Întrebarea cu privire la ce poate fi jucat cu copiii de 4 ani vă va preocupa cu siguranță din când în când. În această perioadă a anului nu poți să te descurci doar cu artizanatul pomului de Crăciun. Colectați conuri de pin în diferite dimensiuni împreună cu copilul dvs. și folosiți-le pentru a crea brazi miniaturi frumoși și frumoși. Obțineți vopsea maro și verde pentru ambarcațiuni și lăsați copilul să picteze conurile și o farfurie sau farfurie rotundă din lemn.

meșteșuguri cu copii de 4 ani materiale de Crăciun pompe de brad stele din plăci de zăpadă artificială

Lipiți conurile pe farfurie și lăsați-i pe cei mici să se aburească creativ. Acum, ornamentele trebuie atașate. Pomponii, perlele sau sclipiciul taie o siluetă fină. În cele din urmă, pulverizați mini-creaturile cu zăpadă artificială și lăsați sprayul să se usuce complet. Copiii pot pune acum decorațiunile de Crăciun lucrate manual în propria lor cameră.

Realizarea unui glob de zăpadă cu copii de 4 ani

jucărie cu copii de 4 ani crăciun zăpadă glob de zăpadă design hârtie farfurie tablă din polistirol

Pentru a se potrivi cu frumosul peisaj de iarnă de afară, copiii pot proiecta un glob de zăpadă drăguț pe care să-l poată configura ca decor la domiciliu sau pe care să-l ofere. În plus, dacă globul de zăpadă conține un desen drăguț al copilului tău, va deveni fără îndoială un suvenir încântător. Dragul tău poate crea, de asemenea, un glob de zăpadă atât de încântător din hârtie, creioane colorate, zăpadă artificială cu bilă din polistiren și plăci de plastic de unică folosință. Desenează un cerc și ajută-l pe copilul tău să deseneze diverse motive de iarnă pe el și apoi colorează-le după conținutul inimii lor.

tinere glob de zăpadă cu farfurii de hârtie pentru proiecte de Crăciun vopsea DIY copii

Lipiți baza globului de zăpadă neagră în partea din spate a imaginii și puneți niște zăpadă din polistirol în centrul imaginii. Acum tot ce trebuie să faceți este să lipiți placa de plastic pe frumosul glob de zăpadă. Cel mai bine este să lăsați globul de zăpadă întins pentru a împiedica lipirea bilelor de poliester de marginile plăcii de plastic. Dacă doriți, puteți lipi un arc pe spatele mingii lucrate manual și îl puteți folosi pentru a crea un ornament.

glob de zăpadă tinker cu copii de 4 ani pictură de Crăciun imagine peisaj de iarnă

Decorațiuni de brad Tinker cu copii de 4 ani

jucărie cu creioane de ceară copii 4 ani uscător de păr decora bile de brad

Pentru adolescenți este întotdeauna o mare plăcere să realizeze decorațiuni de brad grozave și individuale. Am selectat câteva idei minunate și ușor de implementat pentru ornamente de Crăciun care aparțin pur și simplu unei petreceri de Crăciun de succes. Prima noastră sugestie ar fi o minge originală de pom de Crăciun, care este frumos colorată și grozavă. Cu un copil de 4 ani, creioanele sparte trebuie să fie din abundență în casa ta. Cu aceste resturi poți crea un ornament unic cu dragul tău. Pentru a crea o astfel de minge unică de pom de Crăciun cu copii de 4 ani, veți avea nevoie de următoarele materiale:

bile de Crăciun umplibile

Creioane

Răzuitor sau decojitor

uscător de păr

Meșteșuguri de Crăciun cu copii de 4 ani – decorare cu creioane

meșteșuguri cu copii de 4 ani creioane de ceară de Crăciun decorează bile de brad

Mai întâi frecați creioane de ceară fin și umpleți așchii în bilă. Acum încălziți mingea cu uscătorul de păr scuturând ornamentul în mod repetat, astfel încât așchii din creion să fie distribuiți uniform. Sprijinul dvs. este foarte important în acest proiect, deoarece mingea devine foarte fierbinte. Cel mai bine este să țineți mingea și copilul dumneavoastră la uscătorul de păr. Mănușile de bucătărie fac mișcarea puțin mai dificilă, dar oferă protecție împotriva căldurii.

Realizați ornamente pentru pomul de Crăciun cu ornamente de inimă pentru copii de 4 ani

Copiii vor găsi cu siguranță că este minunat dacă puteți crea ornamente colorate pentru pomul de Crăciun din bomboane. Dacă transformi bomboanele într-un decor atât de minunat în culorile tipice de Crăciun, poți crea acasă o atmosferă specială în cel mai scurt timp.

Materiale necesare:

Tăietoare pentru cookie-uri

Menta

Hârtie pergament

scobitoare

bandă

Decorațiunile de pom de Crăciun cu tăietori de prăjituri modelează bomboanele topite stea inimii

Pulverizați interiorul tăietoarelor cu spray de gătit și așezați-le pe o foaie de copt cu pergament. Apoi, lăsați-l pe dragul dvs. să aranjeze mentele într-un strat în tăietoare de biscuiți. Dacă aveți goluri mari, le puteți umple cu bomboane mărunțite. Puneți foaia de copt în cuptor pentru câteva minute și lăsați bomboanele să se topească la 170 de grade. Nu ar trebui să înceapă să clocotească, așa că nu le lăsați prea mult timp în cuptor.

Faceți-vă propriile decorațiuni de Crăciun cu copii de 4 ani, ornamente, tăietoare de biscuiți, bomboane

Lăsați formele frumoase să se răcească timp de două minute și apoi ungeți o scobitoare sau o frigarui de lemn cu ulei. Folosiți-l pentru a face o gaură în partea superioară a ornamentului. Scoateți cu atenție tăietorul pentru biscuiți și filetați panglica. Nu așteptați mai mult de 15 minute, pentru că atunci micile opere de artă sunt deja prea dure și se pot rupe.

decorațiuni de Crăciun ornamente cu mărgele de stele tineri cu copii de 4 ani Crăciun

De asemenea, puteți face ornamente drăguțe și colorate cu copii de 4 ani din următoarele materiale:

cutie de carton

CULOARE galbenă

pensulă

Ziar sau placă de hârtie ca protecție pentru suprafața de lucru

Mărgele de ponei

Lipici meșteșugăresc

foarfece

creion

bandă

Tinker decoratiuni de Craciun cu copii 4 ani ornamente stelute culoare carton

Copiii de această vârstă pot realiza singuri acest proiect de artizanat simplu și atractiv. Tot ce trebuie să faceți este să decupați cutia într-o formă de stea și să admirați frumoasele decorațiuni de Crăciun pe care mâinile mici le pot evoca. Lăsați-i să picteze steaua cu vopsea, răspândiți lipici de ambarcațiuni pe ea și atașați mărgelele.

poinsettia tinker cu copii 4 ani culoare de mărgele de Crăciun

Proiectează felicitări de Crăciun cu copii

Tricotat cărți de Crăciun culoare bule folie ștampilă Tricotat cu copii de 4 ani Crăciun

Următorul nostru proiect de bricolaj cu copii de Crăciun, cei mai mici se pot desfășura, în cea mai mare parte, independent. Efectuarea de felicitări de Crăciun poate fi foarte distractivă, mai ales atunci când adolescenților li se permite să adauge multă culoare lucrărilor lor de artă. Veți avea nevoie de următoarele materiale pentru cardul de Crăciun al pomului de Crăciun:

diferite vopsele acrilice

burete

Carduri goale / hârtie de construcție

Folie cu bule

cutie de carton

foarfece

Lipici

pensulă

obiecte de artizanat cu copii de 4 ani, materiale de artizanat pentru proiectarea felicitării de Crăciun

Ajută-l pe copilul tău să proiecteze ștampila grozavă de Crăciun. Tăiați un triunghi din folie cu bule. Lucrați cu atenție, având grijă să nu tăiați baloanele mici. Apoi tăiați un triunghi ceva mai mare din carton gros și lipiți folia cu bule pe ea cu bulele îndreptate în sus. Lasă-ți iubita să distribuie diferite culori pe burete. Acum ștampila este apăsată pe tamponul de cerneală și plasată pe cardul gol. Acum încurajează-ți copilul să aplice ușor presiune peste tot pentru o presiune clară.

jucărie cu copii de 4 ani înveliș cu bule de Crăciun carte de Crăciun

Copilul dvs. se va bucura de tot procesul și va fi mândru de cardul pe care l-au creat el însuși. În cele din urmă, nu uitați să atașați o stea mică la vârful copacului. Dacă doriți să extindeți marea activitate meșteșugărească și să o faceți mai complicată, permiteți copilului dvs. să facă singură ștampila. Poate compuneți textul împreună și cereți copilului dvs. să-și pună inițialele cu mâna. Sunteți binevenit să creați o amprentă diferită pentru fiecare carte, făcându-l pe copilul dvs. să picteze bule de aer individuale cu o pensulă într-un model colorat specific.

Decorați pomul de Crăciun cu decorațiuni parfumate de scorțișoară

faceți ornamente de brad ornamente coaceți cookie-uri decorați cu copii

Aceste ornamente cu scorțișoară îți fac casa să miroasă ceresc. Copilului dumneavoastră îi va plăcea să facă decorațiuni de Crăciun din scorțișoară. Pentru a face acest lucru, trebuie să amestecați cantități egale de scorțișoară și sos de mere și să frământați într-un aluat neted, nelipicios. O cană din fiecare dintre cele două ingrediente face aproximativ 18 tăietoare standard pentru biscuiți. Copilul tău se va distra deja mult în timp ce frământă. Lasă-l pe dragul tău să desfășoare o treime din aluat între două straturi de folie de plastic.

scorțișoară suc de mere prăjituri de copt tăierea manualelor cu copii de 4 ani Crăciun

Apoi îndepărtați stratul superior de folie alimentară și lăsați adolescenții să decupeze motivele de Crăciun. Folosiți un pai pentru a face o gaură pentru panglică la un moment dat. Coaceți ornamentele de Crăciun la 200 de grade până când sunt uscate și tari. Lasă-i să se răcească. La decorare, copiii pot desigur să se elibereze creativ.

Faceți lut de modelat auriu cu copii de 4 ani pentru Crăciun

Asigurați-vă lut de paiete de aur monede tinere lanț cu copii de 4 ani pentru Crăciun

Să te joci cu modelarea lutului și să faci din ea diferite figuri este o adevărată plăcere pentru cei mici. Formarea aluatului cu mâinile are un efect pozitiv asupra abilităților motorii și promovează creativitatea copiilor. Dacă îi includeți pe cei mici în producția lutului de modelat, aceștia se vor distra și mai mult jucându-se. Aici veți găsi rețete grozave despre cum să faceți lut colorat pentru modelat acasă. Pentru a se potrivi cu starea de spirit festivă, îl puteți transforma în chit de aur spumant. Apoi, puneți copilul dumneavoastră să lucreze pulbere de sclipici, paiete de aur, pălării mici și perle în masa de frământare. Dragul tău poate apoi să elimine articolele și să exploreze imprimeurile sau să creeze diferite figuri și să le decoreze.

Proiecte DIY de iarnă – proiectează un brad cu surprize

jucărie cu copii de 4 ani cadouri de brad de Crăciun

Acest pom de Crăciun deține mici surprize și dulciuri pentru copiii tăi și arată frumos decorativ. Pentru a face bradul veți avea nevoie de:

Hârtie de țesut în roșu și verde

Pahare de hârtie în roșu și verde

Benzi elastice

Hârtie meșteșugărească

Pistol de lipit fierbinte

foarfece

cheie

creion

Placă de carton / spumă

Umplerea mărfurilor (jucării mici, urși gummy, ciocolată etc.)

obiecte de artizanat cu copii de 4 ani care fac brad cu cadouri

Lăsați copilul să umple ceștile cu delicii de Crăciun sau jucării. Tăiați cercuri din hârtia de șervețel și așezați-le pe deschiderea paharului de hârtie. Înfășurați o bandă de cauciuc și cana pentru a ține cercul de hârtie în poziție. Folosiți adezivul fierbinte pentru a lipi cupele pe farfurie în formă de brad. Tăiați un bușten din hârtie și lipiți-l pe farfurie. Copilul dvs. își va băga acum degetul prin hârtia de țesut în fiecare zi și așteaptă cu nerăbdare surpriza din interior.

Decorați articole vestimentare de Crăciun alături de copii

meșteșuguri cu copii 4 ani tricou de Crăciun decora sclipici de brad

Pentru și mai multă dispoziție, puteți decora un tricou simplu, de o singură culoare, cu urmașii dvs. Un brad strălucitor arată minunat pe un fundal alb și se face repede. Mai întâi așezați o bucată de carton între cele două straturi de țesătură din tricou, astfel încât motivul selectat să aibă contururi frumoase și drepte. Acum proiectați un pom de Crăciun din benzi de bandă de pictor și aplicați clei pe spațiile albe. Copilul dvs. poate, desigur, să-și asume această sarcină. Se agită generos pudra de sclipici verde și auriu deasupra. În cele din urmă, scuturați excesul de pulbere și îndepărtați benzile adezive.