Halloween

Mâncare de petrecere de Halloween – 10 idei ușoare cu covrigi și bastoane de covrig

Idei alimentare de petrecere de Halloween-covrigi sărate-bufniță-fantome

Acea Mancare de petrecere de Halloween nu ar trebui doar să aibă un gust bun, ci ar trebui, de asemenea, să fie coordonate cu subiectul. Tratările pot varia de la urât și înfiorător la dulce și amuzant. Și în special copiii ar fi încântați de aceste gustări frumos decorate! Astăzi vă vom prezenta câteva idei despre cum puteți face pânze de păianjen, dovleci, fantome și bufnițe reci din covrigi și bastoane simple.

Mâncare de petrecere de Halloween pentru copii

Mancare de petrecere de Halloween copii-gustari-idei-covrigi dulci-sarati

Aceste delicii de Halloween făcute din covrigi sărate se prepară rapid și ușor! Nici nu trebuie să coaceți sau să folosiți tehnici speciale, doar înmuiați covrigii în ciocolată topită și decorați cu bomboane, ochi de zahăr, confetti de zahăr sau stropi de zahăr. De asemenea, perfect pentru pregătirile de ultim moment!

Asigurați-vă mâncarea de petrecere de Halloween – fantome

Covrigi fantomă pentru petrecerea de Halloween

Fiecare fantomă constă dintr-un covrig, trei confetti de zahăr negru și ciocolată albă. Pentru aproximativ 18 fantome aveți nevoie de o ceașcă de ciocolată topită pentru scufundare și de o jumătate de ceașcă într-o pungă de conducte. Mai întâi înmuiați covrigul în ciocolata topită cu o furculiță și așezați-l pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Cum se fac fantome covrigei

Halloween-petrecere-mâncare-fantomă-instrucțiuni-covrig sarat-glazură-albă

Așezați tava în frigider timp de aproximativ 5 minute și lăsați ciocolata să se usuce. Apoi umpleți găurile cu punga de conducte și lipiți confetti de zahăr. Puneți tava la loc în frigider pentru încă 5 minute.

Faci bufnițe cu covrigi și ciocolată neagră

petrecere de Halloween mâncare bufniță ciocolată covrigi sărate

Bufnițele sunt un motiv frumos pentru mâncarea de petrecere de Halloween, care nu ar trebui să arate înfricoșător. Fiecare bufniță este formată dintr-un covrig, doi ochi de zahăr, două semințe de floarea-soarelui colorate și ciocolată neagră topită. Pentru aproximativ 18 bufnițe aveți nevoie de o ceașcă de ciocolată topită pentru scufundare și de o jumătate de ceașcă pentru umplerea într-o pungă de conducte.

Instrucțiuni pentru bufnițe covrigei

Petrecere de Halloween mâncare bufniță-instrucțiuni-ciocolată cu lapte

Mai întâi înmuiați covrigii în ciocolata topită cu o furculiță și așezați-i pe o foaie de copt sau o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se pune la frigider aproximativ 5 minute. Umpleți cele două găuri superioare ale covrigei cu punga de conducte umplută cu ciocolată. De asemenea, faceți urechi și nas așa cum se arată în imaginea de mai sus. Lipiți ochii de zahăr și ciocul semințelor de floarea-soarelui și lăsați-i să se usuce din nou în frigider.

Strigăt de Halloween

Mâncare de petrecere de Halloween covrigi-țipete-fețe-ciocolată-neagră

Puteți pregăti acest covrig “speriat” în același mod! Dar pentru asta ai nevoie de ochi mai mari, acoperiți cu zahăr, de parcă ar fi deschiși cu șocul.

Mancare de petrecere de Halloween – gustari mumii

petrecere de Halloween mâncare mumii covrigi idei

La fel ca zombii, mumiile sunt motive populare pentru Halloween și sunt perfecte pentru mâncarea noastră de petrecere de Halloween. Fiecare mumie este făcută dintr-un covrig, doi ochi de zahăr și ciocolată albă topită. Așezați covrigul pe o tavă tapetată cu pergament. Puneți o jumătate de cană de ciocolată topită într-o pungă de unică folosință.

Cum se toarnă glazura

halloween-petrecere-mâncare-mumie-covrigi sărate-glazură-alb-ciocolată

Mutați punga orizontală la stânga și la dreapta peste covrig pentru a dezvălui bandajele de tifon ale mumiilor. În timp ce ciocolata este încă topită, lipiți ochii de zahăr și așezați tava în frigider timp de aproximativ 5 minute.

Mini dovleci 

halloween-petrecere-alimente-dovleci-covrigi sarati-portocaliu-glazura

Toamna este timpul dovlecilor. Oamenilor le place să facă vaze de dovleac, felinare, o supe de dovleac și de ce nu mini dovleci din covrigi? Ideea perfectă pentru cei nerăbdători, pentru că totul nu durează nici 10 minute.

Dovleac mic făcut din covrigi

petrecere de Halloween alimente dovleac covrigi glazură

Fiecare dovleac este făcut dintr-un covrig, un M verde&Fabricat din bomboane M și glazură de culoare portocalie. Pentru glazură, cel mai bine este să nu amestecați ciocolata albă cu colorant alimentar, ci să cumpărați prăjituri gata topite în portocaliu. Acestea pot fi topite la cuptorul cu microunde sau peste o baie de apă.

Scufundați covrigul în ciocolata topită cu o furculiță, lăsați excesul de ciocolată să se scurgă scurt și așezați covrigul pe hârtie de copt. În timp ce ciocolata este încă topită, puneți M verde&Lipiți mânerul M și așezați tava în frigider timp de aproximativ 5 minute.

Ciocolata stropeste in culori de Halloween

Petrecere de Halloween mâncare-idei-zahăr stropeste-portocaliu-galben

Pentru cei care nu au timp sau răbdare să împodobească fastuos mâncarea de petrecere de Halloween, se recomandă covrigii acoperiți cu stropi de zahăr. Fiecare covrig este scufundat în ciocolată albă sau maro topită și apoi presărat cu stropi de zahăr. Utilizați stropi de zahăr în culori de Halloween, cum ar fi galben și portocaliu. Acestea intră și în propriile lor când se folosește ciocolată albă.

Cupcakes de schelet pentru copii

Halloween-petrecere-mancare-briose-copii-schelete-amuzante

Aceste schelete cu oase zăngănitoare nu sunt deloc înfricoșătoare și ar face să zâmbească orice copil. Acestea pot fi atașate la cupcakes sau brownies cu un stick de tort și să stea în poziție verticală. Înmuiați covrigii în ciocolată albă topită și lăsați-i să se așeze pe hârtie de copt. Înfășurați 3-5 covrigi de ciocolată pe un stick de tort și lipiți-le în brownie. Vopsiți fețele pe marshmallows, fixați-le pe tulpină și gata!

Faceți-vă păianjeni cu gogoși

Halloween petrecere mâncare gogoși-păianjen-mnms-bomboane

Mini păianjenii cu gogoși cu picioarele de covrig sunt o idee strălucită pentru mâncarea de petrecere de Halloween pentru copii! Nu numai că sunt delicioase, sunt perfecte și pentru decorarea mesei de Halloween. Aveți nevoie de mini gogoși, covrigi, smântâni și ciocolată topită în pungi.

Instrucțiuni pentru păianjenii gogoși

petrecere-Halloween-mâncare-păianjen-copii-gogoși-covrigi-picioare

Păianjenii cu gogoși sunt foarte ușor de asamblat și sunt, de asemenea, potriviți pentru copii mici. Mai întâi tăiați covrigii în două cu un cuțit, lăsând semicercuri curbate. Apoi, lipiți-le în mini gogoasa – câte patru pe fiecare parte. Nu în ultimul rând, lipiți Smarties-urile cu niște ciocolată topită pe gogoașă ca ochi colorate.

Realizarea de pânză de păianjen cu glazură

petrecere de halloween-mâncare-covrig-sărată-glazură-păianjen-alb

Alături de lilieci și bufnițe, păianjenii și pânzele de păianjen sunt un motiv popular pentru Halloween și sunt ușor de descris datorită formei lor simple. Pentru a picta o pânză de păianjen trebuie să faceți mai întâi o cruce, apoi să trageți linii diagonale prin centru și apoi să conectați liniile cu arcuri interioare de la ele la exterior.

Pânză de păianjen covrig

petrecere de Halloween alimente bețișoare de sare stropi zahăr de zahăr

Dacă doriți să desenați o mini pânză de păianjen pe un covrig, atunci scenariul de zahăr este cel mai bun. Îl puteți folosi pentru a crea linii fine și chiar pentru a pune fonturi pe cookie. Dar dacă doriți să realizați pânze de păianjen mai mari, puteți folosi și pungi pentru conducte. Dacă nu aveți una, puteți lua și o pungă pentru congelator și tăiați un colț foarte mic în partea de jos.

Decorează cu păianjeni artificiali

mâncare de petrecere de Halloween bețișoare de sare de pânză de păianjen

Aranjați opt bețișoare de covrig în formă de stea pe hârtie de copt. Desenați pânzele de păianjen cu o cuvertură albă sau maro și o pungă de conducte sau pur și simplu pictați o spirală din interior spre exterior. Lasă să se întărească complet în frigider și gata!

Faceți-vă singuri bastoane fantomă

Pentru aceste bețișoare fantomă aveți nevoie de bețișoare groase de covrig, ciocolată albă și maro, hârtie de copt și pungi pentru conducte sau bețe slick. Mai întâi topiți acoperirea – în cuptorul cu microunde sau peste o baie de apă. Apoi înmuiați bețele de covrig în ciocolata albă topită și așezați-le pe hârtie de copt.

Puneți fantomele în poziție verticală într-un recipient cu sare sau zahăr

petrecere de Halloween mâncare bățuri de sare gustări fantomă pentru copii

Vopsiți fețele cu un băț de alunecare și ciocolata neagră topită. Două puncte pentru ochi, dar de preferință ovale pentru gură. Gata de ronțăit!