Halloween

Jocuri de Halloween – 7 idei cu copii în interior și în aer liber

jocuri de halloween baieti fete costume baloane bomboane

Halloween-ul este un eveniment distractiv și captivant pentru toți copiii. Acest festival va fi deosebit de unic cu mare, înfiorător, dar amuzant Jocuri de Halloween. Am căutat câteva idei despre modul în care puteți imita și desfășura cu ușurință și ieftin aceste jocuri de Halloween împreună cu copiii dvs., astfel încât cei mici să se poată lăsa aburi și să se distreze mult.

Jocuri de Halloween – faceți Frankenstein Bowling singur

jocuri de Halloween cutii-piramidă-colorată-Frankenstein-bowling

Ai crezut că aruncarea conservelor poate fi înfricoșătoare? Frankenstein Bowling este unul dintre cele mai populare jocuri de Halloween. Puteți face cu ușurință Halloweenul Frankenstein Bowling. Aveți nevoie de zece cutii sau cani goale, o minge de tenis și materiale de artizanat, astfel încât să puteți evoca un aspect sumbru de demon, ochi sângeroși de vampir sau o mumie pe cutie. Cutiile deja vopsite sunt stivuite una peste alta pentru a forma o piramidă.

Jocuri de Halloween – bowling de la jocuri de monstru

jocuri de Halloween sticle de plastic-pictate-colorate-bowling

Îndreptați mingea către fețele înfricoșătoare, toată lumea poate arunca de trei ori. Jucătorul care a eliminat cele mai multe cutii câștigă jocul. Puteți ascunde o surpriză de Halloween într-una din cutiile de jos. Aruncătorul care lovește cutia poate, desigur, să păstreze prezentul. Sunteți binevenit să utilizați sticle de plastic goale pe care le vopsiți cu vopsea în loc de cutii.

   Jocul de împachetare a mumiei

jocuri de Halloween roll-toilet-paper-swaddling-outdoors-girl

Acest joc dinamic și distractiv este foarte simplu și este jucat de două echipe. Fiecare echipă primește suluri de hârtie igienică și fiecare alege un copil pentru a fi mumificat. După lovitura inițială, fiecare mumie trebuie să fie înfășurată corespunzător. Ochii, gura și nasul trebuie să rămână neacoperite. Fiecare copil este responsabil pentru înfășurarea anumitor părți ale corpului.

Să fii o mumie învelită este foarte distractiv

jocuri de Halloween copii-mumie-toaletă-ambalaj-hârtie

Nu vă faceți griji, acest joc nu se va termina în haos, deoarece nu există hârtie igienică permisă pe podea. Un copil din fiecare echipă este responsabil pentru ridicarea hârtiei căzute. Câștigătorul este mumia care a fost cea mai rapidă care a fost complet mumificată.

Jocuri înfricoșătoare de Halloween – cursa globilor oculari

jocuri-halloween-pirat-curte-băiat-cursă-glob-ocular

Pentru cursa globilor oculari, copiii au nevoie de două mingi de tenis de masă, două linguri și pixuri pentru a colora bilele precum globii oculari. În acest joc, se formează două echipe cu același număr de jucători. Fiecare echipă primește o lingură pe care sunt așezați globii oculari. De îndată ce pista de curse cu punctul de cotitură a fost stabilit, începe.

Jocuri de Halloween pentru grupuri

jocuri de halloween băieți monstru lingură cursă glob ocular

Jucătorul trebuie să parcurgă distanța cu mingea pe lingură fără ca globii oculari să cadă. Dacă acel jucător își pierde mărul ochiului, el trebuie să înceapă din nou la început. După fiecare rundă de succes, globul ocular este transmis următorului membru al echipei. Echipa care își readuce jucătorii la țintă câștigă primul joc.

Jocuri tipice de Halloween – Apple Diving

jocuri-halloween-mere-vas-apa-mar-scufundare

Scufundările în Apple sunt unul dintre jocurile tradiționale de Halloween, ușor de configurat și totuși foarte distractiv. Pluti merele într-un castron mare plin cu apă. Fiecare dintre jucători trebuie să încerce să scoată un măr din apă fără să-și folosească mâinile. Dacă doriți să faceți jocul mai dificil, scoateți din timp tulpinile din mere. Scufundarea cu mere este un joc care se joacă cel mai bine în aer liber, deoarece apa se poate revărsa.

Dezgustător-jocuri înfricoșătoare de Halloween – cutia groazei

jocuri-halloween-horrobox-păianjen-țesut cosmetic-cutie-țesătură-țesături-ochi

Cutia de groază, numită și Horrobox, este unul dintre jocurile de Halloween care reflectă cu adevărat starea de spirit a festivalului și se simte dezgustător și înfiorător. Acest joc este potrivit pentru copii de la aproximativ 6 ani. Aveți nevoie de o cutie de carton goală, o cutie de pantofi sau o cutie goală de țesut cosmetic. Tăiați o gaură în carton suficient de mare pentru ca mâinile copiilor mici să se potrivească. Puteți decora sau vopsi cutia după gustul dvs. De exemplu, lipiți păianjeni mari în cutia de groază și vopsiți o față fantomă în jurul găurii care reprezintă deschiderea gurii.

 Proiectează și umple caseta de groază

jocuri-halloween-cutie-groază-cutie-carton-păianjen-mumie-curbis

Lăsați-vă imaginația să fugă și puneți în cutie ustensile care sunt dezgustătoare și care trebuie simțite de copii. Spaghetele fierte și reci sunt viermi, strugurii curățați pot fi globi oculari, conopida este creierul, boabele de porumb pot fi dinți de liliac. Roșiile fierte sunt o inimă sângeroasă, iar bețele de covrig sunt oasele vrăjitoarei. Jeleul și nămolul, blănurile etc. se simt dezgustătoare. Puteți utiliza o mare varietate de articole. Dacă doriți să faceți jocul cât mai înfricoșător posibil, simțiți o mănușă de cauciuc cu apă și puneți-o în congelator. Mâna înghețată va fi punctul culminant al jocului.

Jocuri de Halloween afară – dovleci bătători

jocuri-halloween-băieți-baloane-portocaliu-stomp-afară

Pumpkin Pounding este unul dintre jocurile populare de Halloween ușor de realizat, necesită puțin material de construcție și este foarte distractiv pentru micii monștri. Veți avea nevoie de baloane portocalii, bomboane tari precum acadele, monede și jucării mici. Toate obiectele trebuie să fie suficient de mici pentru a se potrivi prin deschidere. Toate baloanele sunt umflate și distribuite pe sol.

Baloane cu surprize

jocuri-halloween-balon-cadou-natura-portocaliu-mainile copiilor

Premiile ascunse nu numai că îi încântă pe cei mici, dar păstrează și baloanele într-un singur loc pentru a nu zbura. Copiii tăi trebuie să ștampileze baloanele cu picioarele, astfel încât să explodeze și micile premii să fie luate.

 Jocuri interesante de Halloween pentru adolescenți – vânătoarea de fantome

jocuri-halloween-petrecere-adolescent-dovleac-paie-scara-baieti-fete

The Ghost Hunt este un joc de Halloween potrivit pentru copii mai mari și adolescenți. Aici este necesară creativitatea părinților și este necesară susținerea și participarea cartierului. Jocul este un tip de vânătoare de comori documentat cu fotografii și desfășurat în aer liber. Cu puțină pregătire, copiii tăi vor avea amintiri minunate despre noaptea de Halloween după aceea.

Fotografie vânătoare de comori în aer liber

jocuri-halloween-decor-casă-pânză de păianjen-dovleci-negru-pisică

Aveți nevoie de două camere sau telefoane mobile cu camere, două liste identice de sarcini, o pungă cu materiale suplimentare, precum note, pixuri, role de hârtie igienică și, desigur, cât mai multe premii pentru a câștiga.

Vecinii participă la joc în noaptea de Halloween

Halloween-jocuri-petrecere-Halloween-noapte-costume-ușa-din-vecin

Informați-vă vecinii și lăsați diverse obiecte care trebuie găsite în grădinile vecine. Faceți o listă a sarcinilor care trebuie îndeplinite de cele două echipe. Am realizat pentru dvs. o listă de eșantioane de sarcini care pot fi extinse sau scurtate după cum este necesar.

Casele decorate înfricoșătoare susțin atmosfera de Halloween

Halloween-jocuri-casa-decorare-schelet-lilieci-fantome-mături

  • Găsiți o casă care să arate înfiorător
  • Găsiți casa numărul 13 și faceți-o fotografie
  • Convingeți trecătorii sau vecinii să fie înveliți în hârtie igienică

Faceți jocul mai interesant prin diferite sarcini

jocuri-halloween-pisica-neagra-scara-gradina-dovleac-iarba

  • Găsiți o pisică neagră și faceți-o fotografie
  • Cereți cartierului ojă neagră și pictați o unghie ca dovadă
  • Formează numărul 6 de trei ori cu corpurile tale și fă-i o poză

Dovlecii ca parte inseparabilă a nopții groazei

jocuri-halloween-dovleci-lumina-pridvor-scaune-casa

  • Fotografiază un dovleac înfricoșător
  • Notează o rețetă pentru supă de dovleac
  • Găsiți și aduceți usturoi și bomboane de Halloween

Ambele grupuri sunt trimise la fiecare 10 minute. Când sarcinile sunt terminate, fotografiile sunt privite împreună și punctele sunt acordate. Stabilește numărul de puncte în funcție de criterii precum sarcina realizată, foarte amuzant, în special înfricoșător etc. Echipa cu cele mai multe puncte poate alege mai întâi unul dintre cadouri.