Halloween

Idei de Halloween pentru bărbați: costume și machiaj inspirate din 5 seriale populare de televiziune

Ești un fan al seriilor TV? Există personaje masculine de neuitat care sunt atât de iconice încât imaginea lor rămâne cu noi pentru totdeauna. Pe măsură ce Halloween-ul se apropie, poți pune laolaltă o deghizare pentru personajul tău preferat! Indiferent de genul pe care îl preferați – sci-fi, acțiune sau fantezie – îl veți găsi în galeria noastră de imagini cu idei de Halloween pentru bărbați! În cele ce urmează vă vom arăta 5 personaje din renumite seriale TV și vă vom oferi sfaturi despre cum vă puteți crea propriile costume și machiaj.

Cum să te îmbraci ca Floki de la Vikings?

bărbații alcătuiesc Halloween Floki

Iată un aspect simplu de Halloween pentru bărbați cu barbă: Floki – curajosul războinic și excentric constructor de bărci, cel mai bun prieten al lui Ragnar Lothbrok din emisiunea TV „Vikingii” de pe canalul de istorie! Floki, interpretat de actorul Gustaf Skarsgård, și aspectul său întruchipează stilul medieval. Pentru a te transforma în acest personaj TV, ai nevoie de un costum de viking. Aceasta constă în principal din următoarele părți: o cămașă cu mânecă lungă verde închis, o armură medievală din piele cu aspect uzat, pantaloni din piele de căprioară maro, o pelerină cu glugă și pantofi din piele. Completează-ți ținuta cu manșete din piele și o curea pe care el poate purta toporul.

machiaj de Halloween pentru bărbați cu barbă

Care este semnificația machiajului lui Floki?

bărbații de Halloween doar se machiază

De fapt, toate personajele din seria „Vikingii” au un stil foarte special bazat pe ceea ce purtau adevărații vikingi, inclusiv tatuajele lor cu simbol nordic, coafurile jucăușe împletite și, în unele cazuri, machiajul ochilor negri Kajal, precum al lui Floki.

idei de machiaj de Halloween bărbați pur și simplu Floki

Make-up artistul Tom McInerney din echipa Vikings a explicat că Floki reprezintă cultura păgână. Acesta este modul în care vikingii și-au exprimat legătura profundă cu zeii vremii lor. Potrivit altor interpretări, scandinavii purtau machiajul ochilor pentru a arăta mai înfricoșător. Unii fani cred că ar putea fi un tribut adus zeului nordic Loki și alții că este un semn din cap către Ochiul lui Horus – și, deși au designuri similare, acest lucru ar fi inexact din punct de vedere istoric, deoarece acestea sunt două culturi foarte diferite. (și este puțin probabil ca regizorul și echipa sa să se inspire din egipteni pentru spectacol).

Preot viking care se machiază de Halloween

Halloween face bărbații ușor

Într-un scurt videoclip de pe YouTube, Tom McInerney arată cum să-ți faci machiajul ca Floki în 3 pași simpli:

  1. În primul rând, căptușiți ochii cu creionul de ochi negru.
  2. Apoi faceți două linii verticale sub fiecare ochi și apoi ungeți fiecare linie în jos cu degetul.
  3. Repetați același lucru pe marginea exterioară a ochiului.

Floki machiază instrucțiuni simple cu eyeliner lichid

Gerald von Riva din „The Witcher”

costum de halloween bărbați cu păr pe jumătate

A doua idee de Halloween pentru bărbați este să te îmbraci ca Geralt din serialul TV „The Witcher” de la Netflix. Costumul celebrului vrăjitor (interpretat de Henry Cavill) cu părul alb constă fie din armuri de piele medievale în negru cu multe nituri sau, alternativ, dintr-o cămașă medievală cu gât adânc și pantaloni de piele. Pentru a crește efectul autentic, puteți îmbătrâni artificial cămașa și o puteți decora cu „pete de sânge”. Vrăjitorului îi place să poarte cămașa cu mânecile suflecate. Un alt accesoriu important este colierul său cu pandantiv de cap de lup. Puteți purta, de asemenea, o centură de sabie sau o tolba din spate din piele pentru a completa aspectul.

Ben Bergmann, alias Maul Cosplay, alunecă adesea în rolul lui Geralt von Rivia

instrucțiuni pentru bărbați de Halloween

„Maul Cosplay” (alias Ben Bergmann) este considerat unul dintre cei mai buni și probabil cei mai populari cosplayeri Witcher. Aparițiile sale ca Geralt von Rivia sunt absolut de top datorită machiajului original și costumelor extrem de detaliate. Dacă doriți să arătați și cel puțin la fel de spectaculos, consultați videoclipul:

Ideea pentru costumul de Halloween pentru cupluri: Geralt von Riva și cu Yennefer von Vengerberg

Halloween alcătuiesc bărbați cu barbă

Două împletituri de accent fac peruca să pară mai naturală

idei de machiaj de Halloween bărbați cu barbă

Coafura vrăjitoarei este ușor de imitat

bărbați costum de Halloween

Cicatricea mare de pe ochiul stâng este un element important al aspectului

costume de halloween pentru bărbați

Lentilele de contact galbene completează aspectul

machiajul feței bărbați de Halloween

Rorschach din seria HBO “Watchmen” – potrivit pentru bărbați și femei

bărbații deghizează Halloween

Anul acesta, costumele cu acoperire a feței sunt foarte populare datorită Corona. Și din acest motiv, costumul cunoscutei figuri comice Rorschach este perfect pentru petrecerea de Halloween de anul acesta. Rorschach (numele real Walter Joseph Kovacs) este un vigilent violent și nemilos care este condus de absolutismul moral. Poartă o mască cu pete de cerneală în mișcare și schimbare constantă, care seamănă cu un test Rorschach propriu-zis (o metodă de testare proiectivă utilizată în diagnosticul psihologic).

Costumul Rorschach este foarte ușor de asamblat

fă-ți singur costumele de Halloween pentru bărbați

Ținuta cultă a lui Rorschach include un trench maro cu o pălărie fedora asortată, mănuși din piele, o eșarfă gri sau albă, pantaloni maro și pantofi negri din piele. Cel mai important element al costumului său este masca sa presărată cu cerneală.

Faceți o mască Rorschach dintr-un tricou vechi

Bărbații deghizați de Halloween te fac singuri

Dacă doriți să imitați acest aspect crud de la Rorschach, puteți fie să vă confecționați o mască Rorschach dintr-un tricou vechi, fie să vă machiați fața în alb și negru.

Masca Rorschach fă-ți instrucțiuni

Acest scurt videoclip explică cum să faceți masca singură cu țesătură albă și vopsea neagră. Există și un pic de cusut, dar este perfect realizabil, chiar și pentru bărbați. Pălăria va ascunde oricum cusăturile.

Vopsirea feței Rorschach

idei de machiaj barbati de halloween

Faceți fotografii cu ochii închiși pentru un efect suplimentar

idei de machiaj de Halloween bărbați

Machiajul lui Rorschach arată foarte spectaculos

costum de halloween bărbați bricolaj

Modelele trebuie să fie simetrice, dar nu perfecte

idei de Halloween pentru bărbați ușor

Chipul zâmbitor galben (cu un strop roșu de sânge) este unul dintre cele mai faimoase simboluri din cartea de benzi desenate Watchmen și apare de mai multe ori în momente importante 

Halloween simplu arată bărbați

Marcus din noul serial HBO Sci-Fi “Raised by Wolves”

costum de Halloween pentru bărbați Marcus

Marcus, interpretat de Travis Fimmel, este un personaj principal în noul serial de televiziune HBO “Raised by Wolves”. Numele său adevărat era Caleb, dar el și soția lui Mary au fost operați de un android pentru a-și asuma identitatea lui Marcus și Sue, un cuplu mitraic și, în locul lor, la bordul unei nave spațiale, Ache “Heaven”, pe pământ.

Simbolul lui Dumnezeu soare roșu pe fundal alb

Mitraii sunt fanatici religioși care se închină unui singur zeu pe nume Sol. Marcus și colegii săi din Mithraic poartă îmbrăcăminte albă și simbolul lui Sol – un soare roșu – ca pandantiv sau emblemă pe colier pe îmbrăcăminte. Așadar, pentru a pune acest costum de Halloween la un loc, aveți nevoie de o haină albă, o jachetă sau alt top cu acest simbol fie pe piept, fie lângă inimă.

Marcus și Sue se arată cu coafuri de mullet

costume de halloween idei barbati

Coafurile din anii 80 fac acum o mare revenire. Așadar, de ce să nu te tunzi cu mul? Marcus poartă, de asemenea, o barbă mai scurtă pe laturi și puțin mai lungă pe bărbie. De asemenea, trebuie să acordați ceva timp înainte de petrecerea de Halloween, bineînțeles, astfel încât părul dvs. să poată crește suficient.

Puteți face o mască de Halloween care seamănă cu pansamentele dvs. după operația facială

masca de Halloween pentru bărbați

Asociațiile au forme geometrice care apar futurist-tehnologic-abstract

idei pentru bărbați de Halloween Marcus Crescut de Lupi

James Delaney de la „Tabu” – ideal pentru bărbații cu barba Henriquatre

costum de Halloween pentru bărbați idei

James Keziah Delaney nu este doar un bărbat, este el însuși diavolul. Delaney este interpretat de Tom Hardy în serialul de dramă BBC One Taboo. Se crede că este mort timp de 10 ani până când se întoarce misterios din Africa pentru a moșteni rămășițele moștenirii sale, imperiul corupt al transportului maritim al tatălui său. În timpul șederii sale în Africa, a văzut și a făcut lucruri de dispreț care l-au marcat pentru totdeauna. James Delany descoperă o conspirație întunecată a familiei în timp ce încearcă să răzbune moartea tatălui său.

idei de deghizare pentru bărbați de Halloween

James Delany poate fi un lup în haine de oaie, dar hainele sale au cu siguranță stil. Pentru a te îmbrăca în Delaney, ai nevoie de o cămașă gri cu mânecă lungă, combinată cu o vestă de chelner negru și pantaloni negri. Există, de asemenea, o haină lungă, cu două piepturi, cu guler de blană. O pălărie superioară neagră și mănuși de piele negre sunt acompaniamentul perfect pentru acest look. Ca accesoriu, puteți purta, de asemenea, un pistol în mână sau într-un toc pentru curea.

Are tatuaje tribale africane pe tot corpul

bărbați simpli deghizați de Halloween

James poartă barba Henriquatre, iar părul îi este tuns scurt. Există câteva cicatrici în jurul ochiului stâng de pe față. James are tatuaje tribale negre pe tot corpul; pe piept, gât, stomac, brațe și coapse, dar acestea sunt acoperite în mod adecvat cu îmbrăcăminte. Pentru un efect deosebit de autentic, puteți picta două linii paralele pe gât cu vopsea neagră și astfel puteți face referire la tatuajele africane ale lui James.

De asemenea, vedem adesea un triunghi roșu sub ochiul drept

costum de halloween pentru barbati cu barba

De asemenea, pune machiaj pe cicatrice sub ochiul stâng

bărbați deghizați de Halloween

Pe afișul sezonului 1, el poartă, de asemenea, vopsea tradițională africană, care ar merge bine și cu Halloween-ul

vopsea de Halloween pentru bărbați

Nu ați văzut încă unele dintre serialele prezentate? Apoi aruncați o privire la ele și aveți grijă cu spoilere!