Halloween

Idei de decorare a petrecerii de Halloween în alb și negru și sfaturi meșteșugărești

idei de decorare petrecere halloween desert masă copaci dovleci cupcakes

Pentru proprietarii de case contemporane care doresc ca decorațiunile lor să fie la fel de elegante ca întregul lor interior, această caracteristică ar putea fi răspunsul. Decorațiunile și culorile tradiționale de Halloween nu sunt pentru toată lumea. Dacă îți place ceva mai șic, optează pentru cele strălucitoare idei de decorare petrecere de Halloween alb-negru! Veți crea un efect uimitor de sumbru.

Idei de decorare a petrecerii de Halloween – dovleci albi și negri cu modele originale

idei de decorare petrecere halloween pictura dovleac model alb-negru

Desigur, dovleceii nu ar trebui să lipsească la o petrecere de Halloween. Și din moment ce există și dovleci albi ca zăpada, nimic nu stă în cale dacă prețuiți faptul că decorarea petrecerii este proiectată în alb și negru. Mai sus puteți privi câteva idei de inspirație și de decorare de petrecere de Halloween pe care le puteți folosi pentru a picta dovleacul pentru a crea un decor unic de petrecere.

Idei de decorare a petrecerii de Halloween – decorați dovleceii cu panglici

idei de decorare petrecere halloween bucle de panglici artificiale de dovleac

Puteți decora atât dovleci artificiali, cât și reali, în acest fel. Aceasta este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unor idei mai elegante de decorare a petrecerii de Halloween. Tot ce aveți nevoie este niște panglici și arcuri destul de negre și dovleci albi. Cel mai bine este să lipiți curelele pentru a nu aluneca.

Decor pentru petrecerea de Halloween din cranii

Căutați cranii, atașați-le șnur, apoi creați un astfel de decor cu pendul. Este potrivit atât pentru petreceri în interior, cât și în grădină. După cum puteți vedea, nu aveți nevoie decât de puțină imaginație pentru a veni cu idei excelente de decorare a petrecerilor de Halloween.

Faceți o coroană de ușă simplă pentru Halloween

idei de decorare petrecere halloween coroană de ușă țesături albe păianjeni negri

Poate chiar știi deja cum să faci această coroană de flori. Ai nevoie de o mulțime de benzi albe de țesătură, un inel din orice material și un păianjen pentru decorare. Legați bucățile de țesătură în jurul inelului unul după altul. Un nod simplu este suficient aici. Continuați să faceți acest lucru până când reveniți la început. În cele din urmă, decorați cu câțiva păianjeni sau orice alt decor care vă place.

Ideea de decor dintr-o coroană de pene negre

Idei de decorare petrecere Halloween alb-negru coroană de primăvară

Idei de decorare a petrecerii de Halloween alb-negru – Suporturi de lumânări gustoase pentru o petrecere elegantă de Halloween

Idei de decorare petrecere de Halloween alb-negru suporturi de lumânări din sticlă

Lumina lumânărilor este o necesitate absolută în „seara dinaintea Zilei tuturor sfinților”. Lumina electrică pur și simplu nu are același efect misterios. Aceste minunate suporturi pentru lumânări din sticlă sunt realizate cu alb-negru de bun gust Idei de decorare a petrecerii de Halloween a fost împodobit pentru a crea un punct focal sumbru, dar elegant.

Ai nevoie: Câteva sfeșnice de sticlă, cani sau chiar borcane cu gem, acces la internet și o imprimantă, hârtie pergament albă, foarfece și bandă dublă.

PASUL 1: Măsurați cu atenție înălțimea și circumferința fiecărui sfeșnic de sticlă pe care îl decorați.

PASUL 2: Scanați sau descărcați o ilustrare alb-negru gratuită pe computer. Utilizați un program de editare a imaginilor, cum ar fi Adobe Photoshop, pentru a ajusta dimensiunea și orientarea suporturilor pentru lumânări.

PASUL 3: Odată ce dimensiunile imaginii sunt setate, imprimați-le pe hârtia albă pergament. Și lăsați cerneala să se usuce complet înainte de a utiliza modelele.

PASUL 4: Tăiați hârtia pergament la înălțimea exactă a fiecărui suport de lumânare, dar lăsați o suprapunere de 2 sau 3 inci în jurul circumferinței.

PASUL 5: Înfășurați hârtia pergament bine în jurul fiecărui suport pentru lumânări și fixați suprapunerile cu bandă dublă.

În cele din urmă, adăugați lumânări sau lumânări parfumate la felinarele voastre înfiorătoare de Halloween

Idei de decorare pentru petreceri de Halloween alb-negru – genți „Trick or Treat”

Idei de decorare a petrecerilor de Halloween alb-negru, instrucțiuni de artizanat

Iată o idee pe care ai purta-o și după Halloween. Aceste genți elegante în alb și negru sunt ideale pentru „trucuri sau tratamente” și sunt foarte ușor de proiectat și de realizat singur.

Pentru acest proiect veți avea nevoie de: geantă albă de lenjerie, internet și o imprimantă, transferuri de călcat, foarfece și fier de călcat.

PASUL 1: Scanați sau descărcați o imagine fără drepturi de autor la alegerea dvs. (pdclipart.org este un site web bun pentru ilustrare)

PASUL 2: Reglați dimensiunea și orientarea imaginii de pe geantă. Dacă designul dvs. include cuvinte, va trebui să le întoarceți folosind un program de editare a imaginilor, cum ar fi Photoshop.)

PASUL 3: Imprimați imaginea selectată pe hârtia de călcat (aceasta poate fi comandată de la Amazon sau disponibilă din magazinele de artizanat).

PASUL 4: Conform instrucțiunilor producătorului, călcați modelul pe geanta de pânză de Halloween.

Aceasta este o idee atât de simplă, dar foarte eficientă și cu aspect profesional. Pungile de mână vor arăta bine, de asemenea, atârnate în cameră ca parte a idei de decorare petrecere de Halloween alb-negru.

Idei de decorare a petrecerii de Halloween – ghirlande mohorâte de Halloween

Idei de decorare petrecere Halloween alb-negru ghirlandă de pene

Pentru un truc decorativ neobișnuit și elegant, acestea sunt perfecte pentru Halloween. Încercați să pulverizați o ghirlandă de frunziș fals cu vopsea neagră. Apoi puneți acest lucru ca parte a unui punct focal straniu în schema dvs. de decorare de Halloween alb-negru. Imaginea prezentată aici are frunze subțiri delicate, care arată ca pene de corb. Foarte potrivit pentru acest sezon întunecat!

Idei de decorare a petrecerii de Halloween – candelabru groaznic

Alb-și-alb-Halloween-decor-petrecere-idei-craniu-agățat

Trebuie să găsiți niște modele de plastic de hârtie sau plastic din magazinul dvs. local, piața de vechituri sau magazinul de artizanat. Alegerea este a ta. Craniile sunt prezentate aici, dar orice alte obiecte înfricoșătoare ar face la fel de bine. Apoi acoperiți-le complet în spray cu adeziv și sufocați cu sclipici negru sau alb. De îndată ce acestea s-au uscat, opera ta de artă întunecată poate fi expusă la o lampă de pe panglică, coardă sau chiar lanțuri. Un efect de candelabru super înfricoșător.

Terarii ciudate pentru idei fascinante de decorare a petrecerii de Halloween în alb și negru

Alb-și-alb-idei-de-decor-petrecere-Halloween-terariu-fă-o-singur

Pentru ceva puțin diferit și cu siguranță un subiect interesant de conversație la petrecere. Iată câteva sfaturi despre cum să creați un ecran din terarii neobișnuite și ciudate. Afișat într-o nișă, un pervaz sau pe o masă laterală pentru a vă fascina oaspeții.

Ai nevoie: Curățați borcanele cu capace, crenguțe rezistente, vopsea albă și neagră și un pistol de lipit fierbinte.

PASUL 1: Asigurați-vă că fiecare borcan și capac sunt curate și uscate înainte de utilizare.

PASUL 2: Stropiți câteva crenguțe rezistente cu alb și, când sunt complet uscate, lipiți-le pe interiorul fiecărui capac de borcan, astfel încât să se ridice drept. Ramurile trebuie să fie mai scurte decât ochelarii.

Idei de decorare petreceri de Halloween alb-negru terarii

PASUL 3: Pulverizați toate elementele groaznice pe care le veți folosi în anunț în alb sau negru.

PASUL 4: Utilizați pistolul de lipit fierbinte pentru a lipi insecte false și „specimene” pe ramuri. Asigurați-vă că decorațiunile rămân suficient de mici pentru a se potrivi în borcane atunci când sigilați terariile.

PASUL 5: Odată ce toată compoziția decorativă s-a uscat, așezați cu grijă fiecare borcan cu capul în jos peste capace și înșurubați strâns.

Pentru un afișaj cu adevărat impresionant, puteți adăuga o pasăre falsă precum corbul prezentat aici. Evident, acest lucru nu are nevoie de vopsea spray!!

Sensational dovleci de Halloween alb-negru

Alb-și-negru-Halloween-Party-Decoration-Idei-dovleci-albi

Ca o atingere senzațională, în loc să pictați dovleceii tradiționali sau portocaliul Jack O’Lanterns, încercați aceste modele alb-negru. Acestea vor fi cu adevărat funky printre ale tale Idei de decorare a petrecerii de Halloween uite.

Alb-și-alb-idei-de-decor-Halloween-dovleci-albi

În combinație cu o iluminare înfiorătoare, acestea vor fi idei de decorare petrecere de Halloween alb-negru creați în mod corespunzător un efect ciudat și foarte elegant acasă în „seara dinaintea Zilei tuturor sfinților”.

de Jaz

Dulciuri

Bomboane cu idei de decorare petrecere de Halloween alb-negru

Pahare decorate

Alb-și-negru-Halloween-petrecere-decorare-Idei-ochelari-decorați

Decor pe cămin

Idei de decorare petrecere de Halloween alb-negru

Dovleci albi și negri

Idei de decorare petreceri de Halloween de dovleci alb-negru

Coroană neagră din arcuri

Idei de decorare petrecere Halloween alb-negru sfaturi meșteșugărești

Dovleci plini de farmec

Idei de decorare petrecere Halloween alb-negru dovleci

Abajur

Abajur de idei de decorare petreceri de Halloween alb-negru

Trandafiri negrii

Idei-de-decorare-petrecere-Halloween-alb-negru-trandafiri-negri-turcoaz

Castron cu bomboane

Idei de decorare petrecere Halloween alb-negru căni de bomboane