Halloween

Faceți-vă costumul de miercuri Addams pentru Halloween – idei și sfaturi

Miercuri Addams face-it-yourself costum-coafură

Dacă sunteți în căutarea unui costum simplu, dar eficient pentru Halloween, atunci ați ajuns în locul potrivit. Familia Addams este o serie populară pentru o familie excentrică, fantomatică, care descrie o inversare satirică a familiei nucleare americane perfecte. De ani de zile, membrii familiei Addams sunt idei populare pentru un costum de carnaval. Personajele înfricoșătoare se potrivesc perfect pentru Halloween. Consultați acest articol pentru idei minunate și sfaturi pentru un costum pentru fiica familiei – miercuri Addams. Sugestiile sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru fetele mai mici și sunt foarte ușor de imitat.

Recreați look-ul de miercuri Addams pentru Halloween

Miercuri Addams christina-ricci-outfit-halloween-idea

Miercurea este aproape întotdeauna amară, nu zâmbește niciodată și foarte rar își arată emoțiile. Ea este descrisă ca o nebună nefastă, dar într-un mod plin de umor. Ea deține mai multe păpuși decapitate și favorizează păianjenii ca animale de companie. Cele mai vizibile trăsături ale sale sunt pielea palidă, hainele negre și coafura cu două porci. Cea mai faimoasă portretizare a fetei a fost interpretată de actrița americană Christina Ricci.

Fă-ți singur costumul de miercuri Addams

Miercuri Addams costum-halloween-rochie-accesorii

Aspectul fiicei familiei Addams este perfect pentru un costum de Halloween de ultim moment, deoarece este foarte ușor de imitat. Nu aveți nevoie de costume speciale, scumpe, puteți găsi chiar și haine potrivite în garderoba proprie. Tot ce aveți nevoie pentru un costum de succes de miercuri Addams este rezumat mai jos.

Rochie și încălțăminte – sfaturi și alternative

miercuri-addams-costum-costum-rochie-pantofi

Mai presus de toate, pentru a obține costumul exact de miercuri, aveți nevoie de haine întunecate, de modă veche, colanți negri și pantofi negri. Cel mai bine este să alegeți o rochie neagră cu guler alb și mansete albe care să nu aibă un decolteu mare. Nici nu ar trebui să fie prea scurt, ci ar trebui să ajungă puțin sub genunchi. În ceea ce privește pantofii, aveți de ales, atâta timp cât sunt negre și închise. Este totuși recomandabil să nu porți tocuri înalte, pentru că miercurea este un copil până la urmă.

miercuri-addams-costum-simplu-halloween

Dacă nu dețineți sau doriți să cumpărați haine, puteți copia ținuta pentru Halloween cu o fustă și un pulover. În acest caz, însă, este important ca ambele piese să aibă aceeași culoare și să fie realizate dintr-o țesătură similară. Costumul ar trebui să dea impresia că este o rochie. Cel mai simplu mod de a proiecta gulerul și mansetele rochiei este să porți o cămașă albă sub pulover.

miercuri-addams-costum-rochie-neagră

Ca o alternativă excelentă, poți folosi chiar și mica ta rochie neagră pentru aspectul fiicei familiei Addams. Dacă rochia nu are mâneci, pune doar un cardigan negru peste ea. Ar trebui să-l condimentezi pur și simplu cu un guler alb și mansete din țesătură albă, iar combinația se transformă rapid în ținuta de miercuri. Colanții groși și negri completează perfect aspectul și vă vor ține la cald la sfârșitul lunii octombrie.

Instrucțiuni de coafură

Dacă ați găsit deja rochia potrivită sau o alternativă potrivită, atunci ar trebui să vă gândiți acum la păr și machiaj. Fiecare costum de Halloween poate fi completat cu o coafură adecvată, specifică personajului ales. Miercuri Addams nu-și poartă niciodată părul lung deschis, ci l-a legat în două cozi simple. Părul lor este de obicei negru, astfel încât femeile și fetele cu păr blond au nevoie de o perucă potrivită. Pentru a face împletiturile de miercuri, în primul rând o parte laterală și o parte a părului în jumătate. Apoi împletiți fiecare jumătate într-o împletitură lungă în partea de jos și legați-o cu o cravată de păr.

Idei de machiaj și sfaturi

Machiajul de Halloween bine făcut este o parte importantă a oricărui costum. De obicei, miercuri Addams nu se machiază pentru că este o fetiță. Chiar și așa, vă puteți recrea pielea palidă cu o fundație palidă. Eyelinerul negru și rimelul negru creează un contrast deosebit cu pielea deschisă. Dacă doriți să faceți aspectul un pic mai gotic, puteți opta pentru un ruj întunecat. Dacă doriți, de asemenea, să vă proiectați unghiile pentru a se potrivi cu Halloween-ul, atunci o ojă de culoare simplă, neagră sau roșie este cea mai bună în acest caz..

Accesorii asortate pentru costum

miercuri-addams-costum-halloween-fata-văr-itt

Nuanțele unui costum sunt, desigur, accesoriile. Completează imaginea de ansamblu și asigură un aspect perfect. Miercuri, Addams sunt cele mai potrivite pentru accesorii înfiorătoare, cum ar fi una dintre păpușile lor fără capete sau animalele lor păianjen. Obiectele care nu apar în film, dar care au totuși un mare factor înfricoșător, sunt potrivite și ca supliment la costum. Un sfeșnic antic sau un craniu mare se potrivesc perfect cu el.

O altă posibilitate ar fi să faci un alt personaj din film, cum ar fi vărul Itt. Este o rudă păroasă a familiei Addams care vine ocazional să o viziteze. Deoarece nu este uman, ci constă doar din păr, poate fi ușor de jucat ca supliment la costumul pentru fete de miercuri Addams. În exemplul nostru, vărul Itt este făcut dintr-un coș pentru bomboane de Halloween.

Tinker cu vărul Itt

addams-family-halloween-accessories-cousin-itt

Veți avea nevoie de următoarele materiale pentru proiect:

  • Cupa de Halloween
  • frânghie
  • lână bej
  • bandă robustă
  • o pălărie de top negru
  • ochelari negri
  • lipici fierbinte
  • foarfece

Înlocuiți mânerul coșului cu o frânghie groasă. Acum derulați spătarul unui scaun cu lână, trageți-l în jos și apoi tăiați un capăt. Apoi lipiți capătul în buclă de coș. În acest fel, ar trebui să acoperiți întregul coș cu lână, astfel încât să arate ca vărul Itt. Asigurați-vă că banda este ascunsă în spatele lânii. În cele din urmă, lipiți cilindrul deasupra cu adeziv fierbinte și puneți ochelarii în față pentru a recrea fața. Accesoriul original este gata.

Costumele familiei Addams pentru întreaga familie

addams-family-costumes-halloween-family

Familia Addams este perfectă ca idee de costum de grup pentru întreaga familie. Părinții se pot îmbrăca în Gomez și Morticia, iar copiii ca Miercuri, Pugsley și Pubert. Dacă și alți membri ai familiei vor să participe, ei pot alege între Fester, Bunica, Lurch sau chiar Vărul Itt. Sperăm să vă bucurați să vă îmbrăcați de Halloween!