Halloween

Cum să faci o mătură de vrăjitoare și idei despre cum să decorezi cu ea pentru Halloween

Căutați idei de decorațiuni pentru Halloween, dar numai dovleceii sau păianjenii obișnuiți au devenit prea plictisitori pentru dvs.? Atunci avem ideea perfectă pentru tine! Ce zici de mătura unei vrăjitoare pentru o schimbare – sau mai multe? După cum veți vedea într-o clipă cu ideile noastre de decorare pentru Halloween, acestea fac o impresie foarte bună atât în ​​interior, cât și în exterior. Desigur, puteți cumpăra o mătură cu un design de Halloween sau puteți reproiecta o mătură finită în funcție de ideile dvs. Cu toate acestea, astăzi am dori să vă arătăm cum puteți face o mătură de vrăjitoare și să vă oferim câteva sugestii creative despre modul în care o puteți folosi pentru decorare.

Mătura vrăjitoare Tinker - Instrucțiuni simple pentru o mătură DIY ca decor de Halloween

Deoarece cel mai probabil nu veți mătura cu mătura, nu este de asemenea nevoie să folosiți peri densi atunci când faceți mătura vrăjitoarei. Deci este suficient dacă indicați perii cu câteva crenguțe sau ierburi. Pentru stilul de mătură, puteți cumpăra unul finit în magazinul de feronerie după bunul plac și apoi proiectați-l cu bandă adezivă sau alte materiale în orice culoare.

Faceți mături de vrăjitoare și folosiți-le pentru a decora Halloweenul cu dovleci

Dar credem că o ramură strâmbă în mod natural se potrivește deosebit de bine cu mătura unei vrăjitoare și îi conferă atingerea finală. Dar asta depinde în cele din urmă de ideile tale pentru decorul de Halloween. De asemenea, puteți face mături și măturătoare de diferite dimensiuni. De exemplu, periile de mână mici sunt minunat potrivite pentru proiectarea unei coroane de uși pentru Halloween sau pentru decorațiuni de masă. Deci ai o alegere liberă!

Mătura vrăjitoare Tinker – instrucțiuni simple

Măturile creative de vrăjitoare realizează cu beteală, crenguțe sau paie în diferite dimensiuni

Următoarele instrucțiuni servesc drept bază. Prin urmare, mătura poate fi adaptată în orice dimensiune și din diferite materiale, astfel încât să puteți adapta modelul la propriile idei. În general, puteți face o mătură de vrăjitoare după cum urmează:

  • Mătură sau ramură subțire
  • Material pentru peri, cum ar fi crenguțe subțiri sau iarbă ca în exemplu, lână sau chiar beteală pentru mături extravagante
  • Șir sau fir pentru legare

Faceți mături de vrăjitoare din crenguțe subțiri - instrucțiuni simple pentru realizarea decorațiunilor de Halloween

Luați materialul de peri și întindeți-l în fața voastră. Apoi așezați vârful de mătură deasupra și înfășurați materialul în jurul beței. Dacă folosiți crenguțe atunci când faceți singuri mătura vrăjitoarei, o puteți lega direct cu șnur sau sârmă și apoi tăiați-o puțin, dacă este necesar. Dar ierburile sunt potrivite și pentru perii de mătură mai densi. Pentru aceste și alte materiale moi, faceți următoarele:

Mătura vrăjitoarei se amestecă cu iarbă și ramură ca o mătură - proiect rapid de bricolaj

Răspândiți din nou materialul în fața voastră. Așezați mânerul deasupra acestuia, cu partea lungă îndreptată inițial în aceeași direcție cu capetele părului care vor indica mai târziu în jos (adică în direcția greșită, ca să spunem așa). Înfășurați-le în jurul tulpinii și legați-le strâns. Apoi îndoiți iarba, lâna sau beteala în jos și legați din nou cablul sau sârma. În acest fel, capetele superioare sunt ascunse.

bacsis: Dacă folosiți material moale, cum ar fi beteală sau lână pentru peri, atunci când creați singuri mătura vrăjitoarei, aceste materiale ar trebui să fie legate mai sus pe bețică, astfel încât să poată servi drept suport. În cel de-al doilea ghid de imagine puteți vedea aproximativ cât de departe ar trebui să iasă tulpina.

Tinker și design mături vrăjitoare

Faceți mături de vrăjitoare negre și decorați cu arcuri

Puteți lăsa măturile finite așa cum sunt sau le puteți proiecta, de asemenea. Desigur, culorile tipice de Halloween sunt deosebit de potrivite. Folosiți vopsea spray sau, dacă ați cumpărat o mătură cu peri densi, vopsea acrilică pentru a o vopsi. Sclipiciul este, de asemenea, o idee minunată care vă va oferi o mătură de vrăjitoare de Halloween mai plină de farmec. Pur și simplu presărați sclipici pe vopseaua care este încă umedă sau pe adezivul spray pe care l-ați aplicat în prealabil.

Mătura vrăjitoarei meșteșugărește și decorează cu arcuri, pisici, fantome și sticle de otravă

Arcurile sau motivele de Halloween, cum ar fi fantomele, liliecii, dovleceii sau păianjenii din hârtie, precum și pânzele de păianjen pot decora mătura și o pot face ceva foarte special. Puteți pune o pălărie de vrăjitoare pe bețișor de mătură sau puteți folosi mânerul ca un cârlig de haine și să atârnați roba vrăjitoarei pe ea. Nu există absolut limite pentru creativitatea ta.

Decor cu o mătură

Proiectează bețișor de mătură cu panglici și peri cu sclipici

După ce v-ați jucat mătura vrăjitoare, cu siguranță doriți să decorați cu această mătură vrăjitoare! Sunt posibile numeroase variante în funcție de mărimea măturii! Mătura poate sta în picioare, atârna și, de asemenea, întinde: De exemplu, așezați-o în fața ușii din față sau în colțul unei camere și sunteți binevenit să combinați mai multe. În grupuri, măturile vrăjitoarelor arată la fel de frumos și dau, de asemenea, impresia că are loc o întâlnire a vrăjitoarelor.

Măturile vrăjitoare Tinker ca decor pentru masa de luat masa - atârnă pe tavan cu o pisică neagră

De asemenea, ne place foarte mult ideea de a atârna mătura deasupra mesei, creând o atmosferă excelentă în timpul meselor. Dar mătura unei vrăjitoare poate fi atârnată și de perete sau de ușa din față. Și sub formă de perii de mână, adesea împodobesc chiar și o coroană de ușă de Halloween, o cămin sau o fereastră. Ai planificat o petrecere? Ce zici de pensule mici cu peri de hârtie care servesc drept cărți de locuri cu numele oaspeților? Decorarea poate fi atât de ușoară și distractivă!

Am reunit câteva idei creative despre cum puteți folosi mătura pentru Halloween de mai jos. Imaginile cu mătură de vrăjitoare pot servi drept inspirație pentru propriile dvs. proiecte.

Idei de decor pentru Halloween

Combină mături de casă cu dovleci albi și pânze de păianjen

Mătura de Halloween poate fi folosită de minune pentru aranjamente interesante pentru a crea un decor de Halloween foarte individual. Fie că sunt dovleci, corbi și pânze de păianjen ca în exemplul de mai sus sau felinare, pantofi de vrăjitoare și chiar usturoi – pe lângă motivele tipice de Halloween, puteți, desigur, să încorporați motive de toamnă în decor.

Mătură neagră pe verandă și alternativă de coroană de ușă

Mătură neagră pe perete și ca alternativă la coroana ușii

Pe verandă, măturile primesc cu căldură oaspeții și copiii în timpul mutării și pot fi pur și simplu sprijinite de un perete liber. Dar, de asemenea, ca alternativă la coroana clasică, rotundă a ușii, o perie mică de mână poate fi utilizată minunat și combinată cu alte elemente.

Mături de vrăjitoare Tinker ca decorațiuni de masă cu etichete de nume pentru petrecerea de Halloween

Mătura vrăjitoarei clipește cu hârtie ca decor de masă cu cărți de nume pentru petrecerea de Halloween

După cum sa menționat deja, puteți face mături mici de vrăjitoare și le puteți folosi ca decorațiuni de masă la o petrecere. Depinde de dvs. dacă îl folosiți pentru a proiecta centrul mesei (chiar și o mătură mare arată grozav atunci când este așezată pe lungime pe masă) sau pentru a atașa etichete de nume și apoi pentru a le plasa pe fiecare farfurie. Oricum ar fi, această idee originală va face cu adevărat o mare impresie și îi va face pe toți cu dispoziția potrivită.

Decor rustic de Halloween pentru perete cu un semn și dovleci din țesătură

Decorați peretele pentru Halloween cu mătură și semn

Oricine îi place un fler rustic și apreciază acest stil de Halloween va face exact alegerea potrivită cu o mătură de Halloween de casă. Materialele naturale se vor adapta de minune la restul decorului rustic și îi vor oferi chiar tușele finale. Combinați obiecte antice cu lemn și câteva decorațiuni din țesături (nu sunt acești dovleci doar simpatici?) Și distracția de Halloween poate începe!

Chipul tinkerului pe mătura vrăjitoarei

Decor amuzant pentru Halloween cu față pe mătură și pălărie de vrăjitoare

Cu puțină imaginație puteți crea o decorație amuzantă de Halloween cu mătura oferindu-i o față. Puneți o pălărie de vrăjitoare pe el, lipiți o pereche de ochi googly și apoi faceți o gură și un nas din orice material, cum ar fi spuma de cauciuc, hârtie sau țesătură. Desigur, această idee de decorare nu este deosebit de înfricoșătoare, dar copiii sunt garantați că o vor iubi!

Culori de Halloween cu diferență: culori pastelate pentru decorațiuni de petrecere și mături din tul

Măturile vrăjitoarelor lucrează manual în mod diferit - idee cu culori de tul și pastel pentru un decor de petrecere elegant

Doriți să utilizați alte culori anul acesta, dar nu sunteți sigur cum vor funcționa? Exemplul de mai sus este o dovadă că vă puteți abate de la reguli fără a vă distrage atenția de la subiectul real. Deci, ce zici de a face o mătură de vrăjitoare din tul și de a folosi culori pastelate atât de prietenoase? Apoi proiectați restul decorațiunilor de petrecere în același mod. Dacă utilizați suficiente motive tipice de Halloween, schema de culori fantezie nu este o problemă!

Mătură mică pentru masă cu brațe de vrăjitoare

Mături mici de vrăjitoare Tinker ca decor eficient de masă

Proiectați ușa din față cu două mături

Două mături încrucișate pe ușă pentru un simplu decor de Halloween

Mătura de vrăjitoare purpurie clipește cu lână

Ideea pentru o mătură mov din lână - decorați masa de Halloween cu un felinar și un dovleac

Atașați mai multe mături la ușa din față

Decorați ușa din față cu o mătură pentru Halloween

Mătură cu fundă și buchet de Halloween pentru exterior

Mătură rustică combinată cu un buchet de Halloween pentru verandă sau terasă

Faceți peri din frunze de palmier

Mătura vrăjitoarei clipește cu frunze de palmier - idee creativă de artizanat și decor pentru toamnă și Halloween

Mături în negru și mânere de mătură înfășurate cu panglici

Ideea pentru decorul de Halloween de pe ușa din față a verandei

Idee pentru decorarea de Halloween în grădină – mături cu lumini de zână

Proiectați paturi de grădină pentru Halloween cu mături strălucitoare cu lumini de zână

Închideți halate de vrăjitoare, pălării de vrăjitoare și mături pe hol

Design de hol cu ​​haine de vrăjitoare, pălărie de vrăjitoare și mătură

Măturile vrăjitoare pot fi proiectate și utilizate într-o varietate de moduri

Decor cu o mătură de Halloween - idei creative de decor pentru zona de intrare

Desenați mături pe o tablă și atârnați perii de mână pe șemineu

Decor de coș de fum cu tablă și mătură înregistrată și perie de mână de atașat

Măturile de Halloween ca element pentru coroana ușii

Faceți o perie de mână și folosiți-o ca decor pentru coroana ușii de Halloween