Halloween

Costum de Halloween pentru barbati – idei creative pentru a te imbraca cu barba

Găsirea unui costum de Halloween cu barbă poate fi uneori o sarcină dificilă. De asemenea, este greu să te machiezi de Halloween sau să porți o barbă falsă. Aproape toți monștrii sau fantomele populare sunt fără barbă. De exemplu, când ai văzut ultima dată un vampir cu barbă? Din acest motiv, am realizat pentru dvs. mai jos o listă actualizată de idei pentru toți fanii Halloween-ului cu barbă. Lăsați acest lucru să vă inspire să descoperiți o astfel de ținută care să se potrivească părului tău facial masculin.

Costum de Halloween asortat pentru barbati

costum de Halloween asortat pentru idei cu barbă

În fiecare Halloween se caută cel mai bun costum de Halloween pentru bărbați cu barbă. Din fericire, ideile și inspirația sunt peste tot, deoarece televiziunea, filmele și mai ales celebritățile și cultura pop oferă personaje cu barbă plină pentru Halloween. Vă puteți transforma rapid barba în orice număr de astfel de aspecte fără a cumpăra neapărat un costum scump pentru aceasta. În plus, nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani pentru a purta o astfel de ținută de Halloween. Unele idei de costume pentru bărbații cu barbă sunt rapide și ușor de implementat. Probabil că le puteți asorta cu lucruri pe care le-ați lăsat întinse acasă.

Costum de Halloween de cherestea pentru purtător de barbă cu cămașă în carouri și dovleci

Planificarea unui costum de barbă de acest gen poate părea limitată, dar de fapt deschide o lume cu totul nouă de posibilități. De la un tăietor de lemne la un viking nordic, există multe opțiuni clasice de care bărbații cu barbă pot profita. În plus, barba dvs. poate fi 100% naturală pentru a vă face aspectul și mai autentic, sau puteți folosi o barbă falsă pentru o astfel de ocazie. Prin urmare, barba poate fi un accesoriu perfect cu care un costum poate fi identificat și mai bine. Apoi, ieșiți din mulțime în acest Halloween și folosiți-vă părul facial ca parte a unei ținute înfricoșătoare. Pentru cei care doresc să pună puțin mai mult timp și răbdare în el, culorile bărbii pot fi folosite pentru a obține un aspect uimitor.

Deghizează-te în demon sau în diavol

Machiază-te și deghizează-te în demon sau diavol pentru machiajul de Halloween

Un astfel de costum oferă multă flexibilitate creativă. Combinația potrivită de ținută și croială de barbă te poate face să te simți de-a dreptul diabolic. În plus, puteți crea un aspect demonic sau diabolic din vechea școală cu mustața și capra. În caz contrar, încercați doar să lăsați propria imaginație să se elibereze. Nu ne putem imagina mulți diavoli care poartă roz sau galben. Roșu și negru sunt, prin urmare, alegerile mai bune. Cu toate acestea, în acest caz, o ținută constând dintr-o jachetă de piele și coarne poate fi adaptată la fel de bine.

Costum de Halloween pentru barbati ca un gnom de gradina

Costum de gnom de grădină ca un cuplu cu o cămașă albastră și o combinație de curea cu o pălărie ascuțită

Nu numai că este un costum extraordinar pentru bărbații cu barbă, ci și ținuta perfectă pentru cupluri sau familii. Luați o cămașă albastră, o centură mare cu cataramă aurie, o pălărie roșie ascuțită și pantofi ascuțiți când găsiți o pereche și plecați. Toată lumea cunoaște gnomii de grădină și te pot face să arăți destul de înfiorător. Crearea unui costum de genul acesta este și o briză. Crește-ți barba în alb. Luați o cămașă mare albastră sau un top care merge cu pantaloni gri. Completați-l cu o pălărie în formă de con.

Pirat cu barbă ca Jack Sparrow sau Barba Neagră

pirat cu barbă, cu un trabuc aprins în gură, ca un costum de halloween pentru bărbați

Să te îmbraci ca un pirat nu este cu siguranță nimic special, deoarece costumele de pirați pentru Halloween au fost sugerate de o mie de ori ca idee. Cu toate acestea, pentru o idee de costum de ultimă oră pentru băieții cu barbă, puteți obține un plasture pentru ochi și un capac de craniu la aproape orice magazin de costume. Deci, este plăcut să aveți această opțiune când sunteți apăsat pentru timp. De asemenea, cei mai buni pirați sunt cei cu barbă. Un pirat malefic este, de asemenea, atât de ușor și clasic de ales. Chiar nu aveți nevoie de multe accesorii pentru a face această idee o realitate.

pirat bărbătos negru cu tovarășul său la costumul de Halloween pentru purtătorii de barbă

Jack Sparrow este o alegere excelentă pentru cei gata să aranjeze o capră puternică. Angajamentul deplin față de siluetă ar însemna și împletirea părului bărbiei, dar nu este obligatoriu. Adăugați la asta un batic, cămașă albă și pălărie de pirat, iar acest costum este complet. Barba Neagră s-a remarcat împreună cu dușmanii și prietenii săi pentru aprinderea lumânărilor pe barbă și păr. Dușmanii lui au spus că arăta de parcă ar fi fost mereu pe foc și fumând ca și cum ar fi fost din Iad. Puteți reproduce probabil acest lucru cu niște vapori simpli de țigări electronice.

Costum de Halloween pentru barbă Khal Drogo

costum khal dorgo din jocul tronurilor ca ținută pentru bărbați cu barbă

Deși seria cultă „Game of Thrones” s-a încheiat, mulți fani încă păstrează personajele în inimile lor. Nu căutați mai departe, deoarece Khal Drogo, cu aspectul său îngrozitor, este o idee excelentă pentru un costum de Halloween cu barbă. Pentru a face acest lucru, întunecați-vă ochii și pictați câteva dungi pe piept. Adăugați niște curele mari din piele în jurul taliei, niște brățări din piele și o sabie mare și aproape ați terminat.

un cuplu îmbrăcat în khal drogo și daenerys targaryen khaleesi din seria cultă

Dacă aveți și părul atât timp cât Jason Momoa din serie, legați-l într-o coadă joasă și adăugați niște suporturi mici de coadă de cal pentru a vă despărți barba. Adu-ți propriul Khaleesi sau folosește Halloween-ul ca ocazie perfectă de a-ți găsi regina. Deci, nici nu puteți greși cu un personaj tematic din Game of Thrones pentru Halloween 2020.

Costum rock star sau ZZ top

trupa de rock zz top performând cu barbă lungă

Doi dintre membrii trupei ZZ Top au barbă lungă pe care o cunoaștem și o iubim cu toții – Billy Gibbons și Dusty Hill. În mod ironic, bateristul se numește Frank Beard (Bart). Pentru cei dintre voi cu barbă lungă cu adevărat epică, un costum ZZ Top poate fi punctul culminant al distracției cu barbă de Halloween. Doi dintre acești trei rockeri clasici au avut cele mai mari barbă din istoria muzicii de ani de zile. Dacă doriți să creați singur aspectul, puteți fi la fel de legendar la petrecerea de Halloween. Așadar, aceasta este șansa ta de a demonstra că fiecare femeie este nebună după un bărbat îmbrăcat ascuțit. Fie că vă inspirați de la băieții de la ZZ Top sau de icoanele metalice ale părului din anii 80, aspectul rock star este întotdeauna elegant. Pentru a face acest lucru corect, apucați o geacă de piele, o mulțime de bijuterii și un batic și pregătiți-vă să faceți mișcări ritmice viguroase cu capul toată noaptea.

Rick Grimes din „The Walking Dead”

costum de zombi ca costum de Halloween pentru Rick cu barbă cu pistol și cămașă cu sânge

Dacă căutați personaje TV cu barbă pentru Halloween, Rick din „The Walking Dead” este un favorit actual al culturii pop. Luați o cămașă cu nasturi maro deschis, curea de armă, cizme de cowboy și blugi și murdăriți-vă părul pentru o experiență reală. Adăugați câteva arme false și puteți „ucide” niște zombi pe drum. Totuși, veți constata și pentru dvs. că multe alte personaje din serie oferă o inspirație excelentă pentru costumele de Halloween pentru bărbații cu barbă.

Costum John Wick ca costum de Halloween pentru barbă

costum John Wick în negru cu airsoftgun ca costum de Halloween pentru barbă

Un costum personalizat, părul lung până la umeri și o capră cu aspect rău sunt tot ce trebuie pentru a crea unul dintre cele mai bune personaje de film de acțiune din ultimul deceniu. De asemenea, te îmbraci ca Keanu Reeves și cine nu vrea să semene cu acest actor? Toată lumea de la petrecere va avea cu siguranță grijă să trateze puii sau animalele de companie cu o amabilitate suplimentară cât timp sunteți acolo. Deci, ceea ce ar fi recomandat dacă doriți să arătați ca John Wick este să luați mai întâi un costum negru ca bază a costumului. Veți avea nevoie apoi de o vestă cu cinci nasturi, o cravată solidă neagră, o cămașă neagră, pantofi de rochie negri, o păpușă de câine umplută și, în cele din urmă, o armă airsoft.

Purtarea costumului Ragnar ca viking cu barbă plină

costum ragnar pentru halloween se îmbracă în vichingă lothbrok

Dacă doriți să arătați ca Ragnar Lothbrok, vă va fi ușor să spuneți dacă sunteți pregătit pentru mărime. Cu toate acestea, pentru aceasta veți fi gata să vă confruntați cu o luptă care se apropie de voi, la fel cum face faimosul actor blond cu vikingii. De exemplu, dacă sunteți interesat să copiați aspectul acesteia, veți avea nevoie de armuri din piele, o tunică medievală, o centură inelară renascentistă medievală, o brățară țepoasă. Posibil pantaloni negri cu dantelă, o blană cu dungi, un scut medieval și o pereche de cizme negre completează ținuta. Deci, ca viking, cu greu poți greși la Halloween, deoarece acesta este un costum potrivit. Părul blond și barba blondă vor face ca totul să pară destul de real. Cu toate acestea, puteți completa aspectul cu orice tip de armă, cum ar fi o sabie sau un topor.

Îmbracă-te ca un vârcolac sau un vărul

tânăr cu barbă alcătuit ca vârcolac

Ai fost vreodată numit vârcolac tot anul din cauza bărbii tale groase sau a faptului că nu ai vrut să te bărbieresti? Acum este momentul să profitați de acest lucru și să deveniți unul. Dacă combinați un costum de vârcolac cu barbă, este posibil să nu aveți nevoie nici de o mască. Ai deja o abundență de păr pe față. Purtați o cămașă de flanelă ruptă, blugi și urechi mai lungi și aveți un costum de genul acesta.

om cu părul lung și creț îmbrăcat ca vârcolac pentru Halloween

Dacă sunteți, de asemenea, în a face lucruri mai drăguțe cu barba, Wolverine este o alegere excelentă pentru a utiliza tăietorul pentru barbă sau tunderea. Tot ce aveți nevoie este un bluză, un trabuc, niște gel de păr și lame gigantice. Acestea ar trebui să iasă în interiorul și în afara gleznelor. Crezi că ultima parte ar putea fi puțin dificil de realizat? Probabil ai dreptate. Cu toate acestea, o pereche de mănuși vopsite cu tulpini de gheață pot funcționa destul de bine ca lamele ascuțite. Dar simți-te liber să devii creativ cu ea.