Halloween

Aplicarea machiajului ca maimuță sau gorilă – idei grozave pentru costumul de maimuță pentru Halloween sau carnaval

costum de gorilă machiaj maimuță costum mască copil mic ca maimuță idei costum de carnaval de Halloween îmbracă pictura feței

Machiajul de gorilă este foarte cool, mai ales dacă ai idei interesante pentru costumul tău de maimuță de carnaval sau cauți o idee drăguță, nu înfricoșătoare de machiaj pentru Halloween. Puteți apoi, de exemplu, să vă machiați copilul ca o maimuță. Crearea unei măști de gorilă DIY nu este o sarcină ușoară, iar majoritatea oamenilor recurg la obiecte de carnaval gata făcute în timpul sezonului de carnaval. Cu toate acestea, dacă aveți un costum de maimuță pentru femei sau bărbați sau dacă doriți să experimentați această distracție împreună cu copilul dvs. acasă, machiajul de maimuță sau gorilă este o variantă distractivă.

Aplicarea machiajului ca maimuță sau gorilă – fii creativ acasă

costum de maimuță machiaj gorilă bărbați idei costum de carnaval de carnaval costum de îmbrăcat pictură pe față alb negru gri

Copiilor le place să se îmbrace în maimuțe sau gorile, la fel și adulții. Cu ajutorul culorilor poți imita atât de multe ființe încât de fiecare dată ai o nouă posibilitate. De asemenea, probabil că ați observat deja că pictura feței de acest fel încurajează întotdeauna creativitatea la tineri și bătrâni.

machiaj gorilă machiaj costum maimuță copii ca maimuță idei costum carnaval carnaval costum pictură față

Deci, în această postare ne vom ocupa de machiajul gorilelor și costumele de maimuță, care sunt un subiect interesant pentru Halloween, deoarece aceste animale sunt printre cele mai populare pentru copii. În ghidul nostru util veți găsi nu numai idei pentru costumele copiilor, ci și sugestii și sfaturi potrivite pentru părinții lor.

Informații importante despre pictura feței

machiaj gorilă machiaj costum maimuță copil ca maimuță idei costum carnaval halloween costum pictura feței

Înainte de a începe pictura, verificați dacă copilul sau copiii prezintă alergii sau infecții ale pielii. Deși o vopsea de față pe bază de apă profesională este netoxică și foarte testată, nu pictați niciodată fața cuiva dacă suspectați o problemă a pielii. Deci, dacă aveți dubii, încercați să tamponați puțin în interiorul încheieturii mâinii și lăsați-l să stea timp de aproximativ 60 de minute pentru a vedea dacă apare o reacție.

machiaj gorilă machiaj costum maimuță copil idei pentru adulți costum carnaval carnaval costum pictura feței

Vopseaua de față pe bază de apă este excelentă și pentru vopsirea corpului. Folosiți perii pentru a picta inele pe degete, ceasuri de mână și brățări, precum și tatuaje uriașe. Efectele pot fi uluitoare.

Scurt ghid pas cu pas pentru pictura feței

pictură de față materiale de pictură corporală bureți vopsele recipiente

 1. Mai întâi, asigurați-vă că vopselele pentru față sunt pe un prosop curat și că aveți suficientă apă pentru a spăla perii și bureți între machiajul gorilelor..
 2. Înainte de a începe, nu este nevoie să aveți nicio cremă sau un produs cosmetic hidratant aplicat pe piele. Vopseaua de față pe bază de apă este cea mai bună pentru pielea curată și uscată.
 3. Ține-ți părul departe de față cu o bandă pentru cap sau agrafe.
 4. Aplicați întotdeauna culoarea de bază mai întâi cu un burete umed. De asemenea, asigurați-vă că nu este prea umed, stoarcând excesul de apă. În caz contrar, rezultatul poate fi vag.

gorilă machiaj idei copil carnaval Halloween carnaval costum costum pictura feței

 1. Pentru a obține o culoare mai profundă, lăsați primul strat să se usuce și apoi aplicați următorul.
 2. Pentru modele care au o varietate de culori deschise și întunecate, încercați să utilizați mai întâi cea mai deschisă, dacă este posibil.
 3. Când utilizați o perie, păstrați contururile uniforme și lucrați în linii solide. Evitați tentația de a schița și, cu practica, veți putea face machiajul gorilei rapid.

Păstrați pictura

vopsirea feței materiale pentru vopsirea corpului bureți vopsele containere perie îngrijire eliminați

De asemenea, pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să respectați câteva reguli de bază.

 1. Păstrați lucrurile de machiaj pentru gorile într-un loc răcoros, ferit de lumina soarelui. Asigurați-vă în permanență că consumabilele și recipientele dvs. sunt curățate la sfârșitul fiecărei sesiuni. Păstrați lucrurile în stare uscată și curată, cu capace. Ștergeți în mod regulat excesul de umiditate de pe suprafață.
 2. Pensulele trebuie clătite bine cu apă fierbinte și lăsate să se usuce înainte de a le pune. Bureții trebuie, de asemenea, spălați corespunzător și depozitați într-un loc uscat.
 3. Vopselele pentru față care sunt utilizate de mai mult de optsprezece luni ar trebui să fie aruncate încet. Periile foarte murdare sau deteriorate pot afecta, de asemenea, rezultatul dorit și, prin urmare, trebuie înlocuite.

Cum să alcătuiești o față simplă de maimuță sau pe tine însuți ca gorilă

costum de maimuță machiaj gorilă idei doamne costume de carnaval de carnaval costum de îmbrăcat pictură pe față alb negru gri

 1. Începeți mai întâi cu baza amestecând vopsea maro închis sau negru cu ceva alb. Folosiți un burete pentru a crea o mască care acoperă cea mai mare parte a frunții și obrajilor.
 2. Cu o vopsea de culoare maro închis și o pensulă, puteți contura apoi machiajul de gorilă care va fi creat. Asigurați-vă că acestea acoperă în mod corespunzător pielea goală de pe frunte și aduceți conturul în obraji. După aceea, luați vopsea albă și vopsiți zonele din jurul gurii și bărbie.
 3. Apoi, folosind o perie subțire și vopsele de negru, puteți adăuga blana în jurul marginii maro deschis sau întunecat a măștii. Trei sau mai multe linii orizontale negre sau gri pe nas pot fi adăugate pentru mai multă textură.
 4. Folosiți o perie mică pentru a face o linie subțire pe exteriorul nărilor cu vopsea neagră pentru față. Creați o gură de maimuță adăugând lovituri pe exteriorul gurii și întunecați buzele într-o nuanță adecvată.
 1. machiaj gorilă machiaj costum maimuță copil ca maimuță idei costum carnaval carnaval costum pictură față

În același mod, vă puteți compensa pentru dvs. sau pentru copilul dumneavoastră ca personaj preferat din filme precum un piratino sau chiar un cangur.