Gradinarit

Plantarea mormintelor toamna – idei pentru decorarea potrivită cu flori

plantarea mormintelor toamna idei potrivire-flori-plante-wustelblume

Pierderea unei persoane dragi este întotdeauna un eveniment trist. Din acest motiv, rudele decedatului încearcă să înfrumusețeze cât mai mult locul odihnei sale veșnice pentru a păstra în minte amintiri bune. Încercăm să lăsăm o bucată de suflet cu cei din jurul nostru care nu mai sunt între noi.

Când este cel mai bun moment pentru a planta mormântul? Mulți oameni intenționează să planteze morminte în toamnă, dar care flori și plante sunt potrivite pentru asta? Întreținerea și proiectarea corespunzătoare a amplasamentelor de morminte pot fi o sarcină ușoară pe baza următoarelor sfaturi.

Plantarea mormintelor toamna – sfaturi utile

plantarea mormintelor toamna idei potrivite-flori-plante-anuale

Cu toamna chiar după colț, ne gândim la ce plante sezoniere pot fi folosite pentru a decora un loc de mormânt. Acest ghid vă poate ajuta să găsiți sugestii și sfaturi pentru flori și plante care vor prospera în lunile de toamnă. Completați locul în care semenii voștri se odihnesc cu culoare.

Metoda preferată pentru plantarea mormintelor în toamnă este alegerea florilor, plantelor și eventual a copacilor mici care sunt decorați cu pietre sau alte obiecte potrivite. Ce plante trebuie selectate pentru zonele acestei specii, astfel încât să se poată crea o plantare de morminte permanentă și rezistentă toamna? Plantele perene potrivite sunt o opțiune potrivită.

plantarea-mormintelor-în-toamnă-idei-plante-potrivite-pentru-flori

Un pas important înainte de a planta ceva în Fridehof este să obțineți compost pentru sol, deoarece poate fi greu acolo. Pentru ca florile să crească bine, acestea trebuie să fie pregătite pentru acest tip de suprafață a solului. Probabil că nici nu veți putea să udați sau să buruieni la fel de des. Câțiva centimetri de mulci ar fi o soluție ușor de întreținut după plantarea mormântului în toamnă. Acoperiți spațiile verzi de pe locul mormântului cu plante rezistente și rezistente la invaziile de rozătoare. Günsel târâtor, frunze colorate, planta episcopală și urzică aurie sunt exemple de plante care se pot rădăcini bine în peluza din jur..

Dacă doriți să faceți alegeri bune pentru plantarea mormintelor în toamnă, atunci aceste reguli simple ar trebui respectate:

  • Alegeți plante perene pentru plantare.
  • Îmbunătățiți aspectul cu plante care acoperă solul ca un covor.

Flori potrivite pentru plantarea mormintelor toamna

plantarea mormintelor toamna idei de potrivire-flori-plante-panseluțe

Simbolismul floral a fost creat în timpul epocii victoriene. Fiecare floare avea una sau mai multe semnificații. O parte a acestei comunicări non-verbale simbolice este încă relevantă astăzi. Florile de pe mormânt pot transmite dragoste și tristețe, precum și speranță pentru cei plecați. Iată câteva exemple de flori pe care le puteți folosi pentru plantarea mormântului dvs. de toamnă.

Plantele cu flori pot fi plantate într-un cimitir pentru a lumina zona pentru cei care vizitează. Puteți utiliza anuale și plante perene pentru acest lucru, atât timp cât condițiile o permit. Cu toate acestea, reglementările cimitirului respectiv sunt importante. Uneori acest lucru limitează înălțimea plantelor și utilizarea anumitor recipiente. Deci, cel mai bine este să faceți unele cercetări în avans înainte de a cumpăra plantele pentru proprietate.

Plantele perene

plantarea-mormântului-în-toamnă-idei-potrivite-cu-flori-plante-perene

Florile de umbră cu două frunze și violetele sunt flori de modă veche, cu creștere redusă, care sunt din nou în tendință. Pervinsul este o plantă cu flori care poate fi utilizată în zone stâncoase sau înconjurate de copaci. Crizantema este, de asemenea, rezistentă și poate fi folosită ca plantă perenă pentru plantarea mormintelor în toamnă, în unele locuri.

Anuale pentru plantarea mormintelor toamna

plantare-morminte-în-toamnă-idei-potrivite-plante-florale-anual

Florile și plantele care cresc până la o înălțime de 40-60 cm sunt ideale pentru plantarea mormintelor toamna. Creșteri mai mari ar putea copleși o piatră funerară mică sau pot acoperi literele de pe ea. Geranium sunt plante anuale rezistente, care pot crește bine într-un cimitir. Dacă sunt turnate, pot fi puse în pământ în toamnă. Geraniums pot fi, de asemenea, plantate cu lobelia albastră și petunii albe. Gălbenele, zinnia, balsamul, caliciul, salvia și panseluța adaugă culoare și textură plantării mormintelor toamna.

Arbuști înfloriți

plantare-morminte-toamnă-idei-potrivire-flori-plante-tufișuri înflorite

Trandafirii, azaleele, rododendronii și spirea pot fi plantați ca arbuști înfloriți pe locul mormântului dacă cimitirul are un serviciu de întreținere a peisajului. Cu toate acestea, tufișurile pot scăpa de sub control dacă nu sunt îngrijite. Nu toți înfloresc toamna, dar există câteva soiuri rezistente. Hortensiile înalte de un metru pot înfrumuseța locul. Pernele albastre grecești pot fi așezate pe margine sau într-un loc unde există o zonă comună de relaxare pentru vizitatori.

Trei fraţi pătaţi

plantarea-mormântului-în-toamnă-idei-potrivite-cu-flori-panseluțe

Dacă nu ați plantat semințe înainte de toamnă, atunci în ultimele câteva săptămâni de vară puteți lumina locul mormântului cu panseluțe. Aceste plante anuale sau perene prosperă în zonele ușoare de iarnă și sunt ideale dacă zona mormântului se află într-o secțiune umbrită a cimitirului. Deoarece panseluțele vin într-o varietate de culori, puteți combina violet, galben și roz pentru un design frumos de mormânt.

Gălbenele

plantare-morminte-în-toamnă-idei-plante-potrivite-gălbenele-

În mod surprinzător, gălbenele strălucitoare, cu aspect fericit, înseamnă doliu. La apusul soarelui înclină capul în jos. Aceste plante anuale înfloresc de la începutul verii până la primul îngheț, când cele ofilite sunt îndepărtate la timp. Potrivit vechii tradiții mexicane, florile de portocal servesc drept far pentru a ghida sufletul decedatului.

violet

plantarea-mormântului-în-toamnă-idei-potrivite-cu-flori-violete

Aceste flori mov sunt o alegere excelentă pentru a adăuga puțină culoare la locul mormântului, deoarece sunt ușor de întreținut și necesită puțină lumină. Violetele pot fi, de asemenea, plantate decorativ în jurul copacilor sau de-a lungul mormântului în orice moment al anului.

Crini pentru plantarea elegantă a mormintelor toamna

plantarea-mormântului-în-toamnă-idei-potrivite-cu-flori-plante-crini

Aceste flori sunt alegeri bune pentru plantarea mormintelor în toamnă, deoarece sunt de lungă durată și au un miros plăcut. Acest lucru vă permite să decorați marginile unui loc de înmormântare și, de asemenea, să le plantați în ghivece care pot fi plasate oriunde. Crinii sunt disponibili într-o varietate de culori.

vesnic verde

plantarea-mormintelor-în-toamnă-idei-potrivite-cu-flori-plante-violete

Kleines Immegrün are flori albastre de lavandă cu cinci petale, care cresc sub formă de rotiță. Această floare simbolizează amintirile și este plantată lângă memorialele, urnele și mormintele. Perena înflorește la sfârșitul verii sau toamna și amintește de prospețimea primăverii. Plantați varianta pitică, deoarece veșnicele mai mari sunt mai invazive.

Flori artificiale

plantarea-mormântului-în-toamnă-idei-potrivite-cu-flori-plante-trandafiri-crini

Plantele vii în mod natural sunt, în principiu, o opțiune mai bună pentru plantarea mormintelor în toamnă. Nu toată lumea are ocazia să planteze zona mormântului cu ușurință. Din acest motiv, mormântul poate fi înfrumusețat cu flori artificiale în anumite cazuri. Elementele decorative de acest fel pot fi achiziționate într-o mare varietate de modele. Puteți folosi pietricele și figuri special realizate pentru design. Florile artificiale nu sunt însă o soluție permanentă, deoarece își pierd rapid forma și se estompează sub razele soarelui.