Gradinarit

Ideea interesantă pentru proiectarea grădinilor facilitează grădinăritul

pentru a gusta lasagna într-un mod nou

Grădina lasagna – ce înseamnă asta? Este posibil să nu fi auzit de asta până acum. Da, acesta este unul nou e, mod interesant de a vă proiecta grădina și de a modela paturile de grădină. Cu toate acestea, grădinăritul cu lasagna este mult mai ușor decât alte metode de grădinărit, deoarece nu necesită săpare sau cultivare. Tot ce trebuie să faceți este să formați butași pe sol și apoi să-i plantați în butași. Puteți face acest lucru în grădina dvs. de flori, precum și în grădina de legume. Atâta timp cât obțineți butași proporționați corespunzător, puteți avea o grădină bogată. În timp, butașii vor dispărea, dar veți avea un sol bogat și fertil.

Ideea pentru proiectarea grădinilor – sfaturi importante pentru grădina lasagna

Ideea pentru proiectarea grădinii ia în considerare informațiile importante lasagne

Ce poți pune în ramuri? În ramurile grădinii lasagna veți găsi lucruri precum tăieturi, frunze uscate din copaci toamna, paie, ziar, carton sau deșeuri vegetale din bucătărie, zaț de cafea, frunze de ceai și buruieni. Aici puteți folosi tot ceea ce altfel ați arunca pe grămada de compost și tot ce crește de fapt în mod natural. Dacă locuiți lângă o pădure sau dacă aveți multă iarbă pe parcurs, puteți chiar să o folosiți. Dacă nu sunteți un fan al produselor ecologice, vă recomandăm să vă rugați vecinii să păstreze tăieturile din fermele lor.

Proiectează o grădină lasagna. Mai întâi, creați-vă grădina de lasagna în mintea dvs., așa cum vă imaginați. Vei fi cu asta Ideea pentru amenajarea grădinilor fii complet mulțumit. Asigurați-vă că creați trotuare între paturi. Acest lucru vă va facilita îndepărtarea buruienilor și udarea grădinii. Puteți pune butașii direct pe sol sau le puteți forma cu cărămidă sau lemn. Puteți folosi și anvelope, deși acest tip de grădinărit funcționează cel mai bine și mai ușor acolo atunci când aveți un container mai mare. Puteți forma astfel de paturi pe marginea ierbii din partea dreaptă sus sau puteți crea alte zone greu accesibile. Puteți încerca chiar pietriș dacă doriți să transformați acea zonă într-o grădină.

Căutați o idee nouă și interesantă pentru proiectarea grădinilor?

Ideea pentru amenajarea grădinii, originală, interesantă, multe decorațiuni

Structura ramurilor. Prima ramură ar trebui să fie un strat de carton sau ziar. Acest lucru împiedică pătrunderea ierbii sau buruienilor în patul de lasagna. Umeziți acest strat în partea de jos, astfel încât să rămână mai bine împreună. A doua ramură ar trebui să fie pe straturi alternative de produse „maro” și „verzi”. Elementele maro sunt lucruri precum frunze moarte, paie și ziare. Produsele verzi sunt plante, buruieni și articole de compost. Ar trebui să puneți un strat maro și apoi un strat verde până când ajungeți la înălțimea pe care doriți să o aibă patul. Straturile ar trebui să aibă o grosime de aproximativ două până la trei centimetri.

Beneficiile grădinii lasagna. Grădinăritul cu lasagna este una dintre cele mai ușoare și mai bune metode Ideea pentru amenajarea grădinilor pentru toți începătorii. Puteți modela un pat aproape oriunde, instantaneu. Nu este necesară săpătura sau prelucrarea solului, deci nu trebuie să așteptați ca cineva să o facă pentru dvs. sau să vă sacrificați timpul pentru a o face singur. Puteți planta imediat. Oricum ar fi, veți avea o grădină bogată. Stratul maro va menține bine umiditatea din sol. Ar trebui să crească mai puține buruieni, deoarece primul strat împiedică creșterea buruienilor. Grădina este aproape în întregime compost, deci nu este nevoie să adăugați alte îngrășăminte. Solul dvs. va fi bogat și moale, ceea ce îl face foarte ușor de lucrat dacă decideți să vă întoarceți la grădinăritul tradițional.

Această idee de proiectare a grădinii arată o metodă foarte simplă

Proiectare gradina oameni gradinarit nu dificil tip lasagna

Grădina lasagna este una grozavă Ideea pentru amenajarea grădinilor mai ales pentru grădinarii novici. Este o metodă simplă de grădinărit, atât în ​​planificare, cât și în plantare. Paturile cu metode de grădinărit lasagna sunt foarte versatile la plantare. În acest fel, materialele naturale pot fi folosite pentru a îmbogăți solul și a-l proteja în același timp de buruieni. Grădina lasagna este, de asemenea, o modalitate de a scăpa de materialul viu și de curte moartă.

Și iată un ultim sfat special pentru dumneavoastră: gunoiul de grajd este ideal pentru grădinărit cu lasagna. Se află bine între straturile verzi și maro și servește drept compost în sine. Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați gunoi de grajd în grădina dvs. de lasagna, îl puteți folosi ca strat suplimentar. Vă dorim multă distracție și ore plăcute în grădina dvs. cu lasagna!

Primul strat trebuie să fie din carton sau ziar

Elementele de compost pentru designul grădinii aruncă aruncarea

Grădinăritul cu lasagna – o metodă ușoară pentru toți începătorii   Ideea pentru amenajarea grădinii, mai multe paturi se formează frumos

Pare interesant și original  Ideea originală interesantă metodă simplă pentru începători

Plante, buruieni și articole de compost pentru o grădină cu lasagna

Ideea pentru amenajarea grădinilor plante pentru așternut scândură din lemn

Cu siguranță ți-ar plăcea această idee interesantă pentru proiectarea grădinilor

Idei de flori cu lemn sau cărămizi