Gradinarit

Crearea unei grădini stâncoase – utilizarea versatilă a bolovanilor

Proiectați plante de arbori de piatră naturală

Mulți oameni tind să subestimeze diversele utilizări ale bolovanilor din grădină. Există convingerea că bolovanii sunt scumpi și că au nevoie de mult spațiu liber în grădină. Într-adevăr, aceasta este o idee de proiectare rentabilă. Dacă aveți un Creați o grădină de stâncă puteți găsi câteva informații aici.

Creați o grădină de stâncă – de unde să obțineți bolovanii?

Creați bolovani stil Feng Shui

Bolovani și pietre mai mici pot fi găsite la companiile de amenajare a teritoriului sau la dealerii de piatră. De obicei, pietrele mici sunt vândute pe lut / greutate. Bolovanii mai mari pot fi, de asemenea, cântăriți individual. De obicei, negustorii de piatră pot livra pietrele la cerere. În orice caz, trebuie să vă gândiți cum veți trage singuri pietrele în jurul grădinii. Stânci mai mici pot fi transportate de doi bărbați, altele mai mari trebuie mutate cu o tehnică specială de ridicare. Dacă aveți un Creați o grădină de stâncă trebuie să clarificați aceste detalii în avans.

Crearea unei grădini stâncoase – posibile utilizări

aspect exotic care aprinde luminile solare

Cum și de unde puteți obține unul Creați o grădină de stâncă poate sa? Pietrele și apa merg foarte bine împreună. Deci, dacă aveți o cascadă în grădină sau un iaz de grădină, puteți folosi pietrele ca accente. Dacă aveți o grădină pe deal, puteți folosi bolovani mari pentru a preveni alunecarea pământului. Este important să îngropați parțial pietrele în pământ și să vă asigurați că acestea nu alunecă. Deoarece proiectarea grădinii pe o pantă poate fi destul de complicată și pietrele / pietre deosebit de mari / pot răni oamenii, este foarte recomandat ca o companie specializată să fie încredințată sarcina. În orice caz, ce poți face singur – înconjoară un șemineu cu pietre. Pietrele mari pot acționa ca bănci. Grădina în stil japonez folosește pietre de piatră ca decor. Puteți combina pietre mari și mici pentru a obține un efect maxim. Puteți găsi mai multe surse de inspirație în imaginile de mai jos.

Crearea unei grădini stâncoase – idei

Design de decorare sculptură în piatră

Foc de foc în grădină

amenajarea pietrelor bolovan zonă de relaxare mobilier de grădină

Grădină pe deal

Vase suspendate idei de design pietre

Mobilier din bolovani – bancă

Plăci de gresie terase de grădină podea

Piscina cu pietre ca decor

Plăcile de piatră decorative din piatră creează o terasă