Gradinarit

Creați o pajiște cu flori – care flori vin în grădină?

Flori-primăvară-lalele-violete

Primăvara este aproape aici și pentru grădinărit este timpul să ne gândim la ce flori sunt potrivite pentru grădina noastră. Narcisele, lalelele, violetele sunt nenumăratele flori care ne primesc întotdeauna când ieșim și când venim acasă. Sfaturi despre natură și instrucțiuni de îngrijire pentru grădinărit adecvat Creați o pajiște de flori, vă va ajuta să creați locul dorit ca un mic paradis pe pământ.

 Creați pajiște de flori – grădinărit dorit, vă rog!

Grădină-lucru-în-primăvară

Creați o pajiște cu flori și bucurați-vă de splendoarea deplină a propriei grădini în primăvară, ar trebui să luați în considerare câteva lucruri. Locațiile care nu sunt supuse pașilor grei și care sunt cât mai însorite sunt potrivite. Solurile care sunt sărace în nutrienți și în mod ideal bine drenate sunt importante. Dacă conținutul de nutrienți este ridicat, se recomandă îndepărtarea stratului superior al solului sau amestecarea în nisip sau pietriș fin pentru emaciație. Cu cât solul este mai slab, cu atât este mai ușor de întreținut o pajiște cu flori. După câțiva ani, câteva ierburi de pajiști domină locurile bogate în nutrienți, care sunt, de asemenea, răspândite în pajiștile convenționale de fermă. La însămânțare, solul trebuie să fie umed, chiar și în primele câteva săptămâni după însămânțare, zona nu trebuie să se usuce. Semințele fac diferența între succes și eșec. Ar trebui să fie alcătuită din specii de pajiști locale și native.

Creează o pajiște cu flori – care flori vin în grădina mea?

Flori-pus-sus-gard-perete-in-primavara

Crearea unei pajiști de flori va fi una dintre prioritățile noastre în primăvară. Există un număr mare de tipuri posibile de flori care pot găsi o casă frumoasă în grădina noastră. Deci, vom menționa și unele dintre ele aici. Panseluța, de exemplu, iubește umezeala solului și a fost confortabil să-și petreacă restul iernii acoperit. Perioada de înflorire apare în zilele însorite și împotriva dăunătorilor, iar pentru mai mulți nutrienți, este recomandabil să aveți în vedere acest lucru.

Unele flori cu caracteristici speciale

Echipamente de grădinărit pentru pajiști de flori

Trandafirul de Crăciun este un vestitor al primăverii, preferă locurile umbrite și este o plantă perenă. Deoarece este o floare veșnic verde de cele mai multe ori, este un must-have în fiecare peisaj.

Dalii și margarete

care-flori-vin-să-fie-plantate-în-primăvară

Florile daliei vin în multe variante diferite. Locațiile însorite sunt foarte populare pentru acest lucru și, deoarece floarea iubește căldura, unii iubitori de grădină preferă să le planteze mai întâi în cameră înainte de începerea sezonului. Când sunt expuși la căldură și umiditate, tuberculii încep să putrezească. Asa ca fii atent!

Creați o grădină de primăvară cu flori

Mirosul irezistibil al crinilor din aer ne spune că primăvara este pe cale. Cu multă lumină solară și suficientă udare, ne încântă prin tot izvorul.

 Un moment minunatfrumoase-flori-in-primavaraMAȘINI-DIFERITE-FLORI-ÎN-PRIMĂVARĂViolete-în-primăvară-în-mari-variațiipentru a crea o frumoasă grădină de floriTrandafiri-în-primăvară-în-rozNarcise-orhidee-japoneze-flori-albeNarcise-în-primăvara-grădinăritCreați zambile-albastru-grădină-pajiștelalele galbene și portocaliiGrădină-pajiște-în-primăvară-grădinăritFlori-în-culori-frumoaseCreați o grădină-pajiște-în-primăvarăCreați-o grădină-cu-flori-în-primăvarăGradinarit-cu-flori-violeteGradinarit-cu-flori-primavaraFlori de primăvară-creează-lalelecele-mai-frumoase-flori-din-primavara