gospodărie

Îndepărtează și curăță apartamentul: așa aduci o gură de aer proaspăt în casa ta!

La un moment dat nu mai puteți vedea vechea dezordine. Mobilierul care devine din ce în ce mai mulți ani strice plăcerea în propriii tăi pereți. Purtate și decolorate, nu fac o imagine frumoasă. În plus, apar întotdeauna lucruri noi pe piață care depășesc în mod clar vechiul în termeni de calitate și aspect. Există atât de multe lucruri interesante pe care vechea gunoi le ia. Și nu există timp mai bun decât acum pentru a curăța apartamentul.

Îndepărtarea apartamentului și împachetarea inutilizabilului în cutii de carton

Desigur, aruncarea obiectelor care nu mai sunt necesare necesită mult efort. Cu toate acestea, sortarea merită din multe puncte de vedere. Pe de o parte, există spațiu pentru lucruri noi și frumoase, pe de altă parte, vă despărțiți de lucrurile care vă împovără. În plus, unul sau altul poate fi comercializat profitabil, deoarece ceea ce nu-i place adesea găsește rapid un nou iubit.

Luați apartamentul și faceți loc pentru un nou început

Ștergeți obiectele vechi după mutare

Cel mai simplu mod de a face ordine și de a face loc pentru ceva nou este cel rapid și ieftin Clearing out, lichidarea gospodăriei și lichidarea afacerilor de către o companie specializată. Aceasta face treaba rapid și fiabil. Proprietarul casei sau apartamentelor se poate concentra pe noul mobilier în liniște și își poate primi proprietatea curată.

Luați apartamentul și faceți loc pentru ceva nou

Camerele goale oferă inspirație pentru o reproiectare. Este important să aveți un concept global coerent, deoarece culoarea pereților și a tavanelor, precum și a podelei și a mobilierului trebuie să se armonizeze bine între ele. Prin urmare, este recomandabil să aveți un plan precis cu dimensiunile exacte. O ambianță modernă trăiește din linii clare și se înțelege bine, fără fioruri inutile. Și din motive practice, minimalismul devine din ce în ce mai popular. Procedând astfel, reduceți mobilierul la elementele esențiale, vă eliberați de balast inutil și creați astfel mai mult spațiu liber. Mediul pare mai ordonat și, în cele din urmă, un mobilier minimalist de casă economisește, de asemenea, timp, deoarece curățarea este mai puțin efort. Ceea ce este important este rapid la îndemână. Lucruri neimportante nici măcar nu sunt acolo.

De la vechi la nou

Idei de reciclare pentru masa cu tambur de acasă

Pentru a putea crea spațiu pentru ceva nou, trebuie mai întâi să definiți conceptul de nou. Nu este atât de ușor. Pentru unii, numai ceea ce este nou este ceea ce a fost creat recent din materiale noi și care nu a mai fost folosit până acum; pentru alții, totul este nou pe care nu l-au avut înainte. Și apoi este noul care apare din vechi. Acest proces de conversie se numește „upcycling”.

De la vechi la nou Șlefuiți și vopsiți masa

Acea Upcycling-ul este în prezent la modă. Cu un pic de măiestrie, obiectele uzate pot fi transformate în cele mai mari lucruri. De exemplu, dulapurile și comoda vechi pot fi șlefuite și revopsite. Conversia vechilor cufere și dulapuri în case pentru pisici și alte lucruri este de obicei posibilă cu puțină imaginație. Mobilierul realizat din paleți euro este în prezent foarte la modă. Pentru a vă bucura de ciclism, este necesară multă creativitate, extravaganță sau o înclinație spre vintage. Deoarece există destui oameni care sunt entuziasmați de astfel de lucruri, căutarea cumpărătorilor potriviți merită adesea. Ceilalți se distrează atunci cu lucrurile vechi și vă puteți reproiecta complet.

Concluzie

Scoateți lichidarea gospodăriei înainte de a vă muta

Să scoți apartamentul este foarte eliberator. Există mai multe modalități de a scăpa de balastul inutil. Cea mai ușoară și mai rapidă modalitate de a elimina dezordinea este de către o companie specializată. Sortarea, reproiectarea și reutilizarea merită, de asemenea, în unele cazuri.