gospodărie

Ascundeți numerar și obiecte de valoare – cele mai bune ascunzișuri din apartament

Ascundeți obiectele de valoare împotriva spărgătorilor și a furtului de bijuterii

Din cauza ultimei crize financiare și a ratelor scăzute ale dobânzii la economii, tot mai mulți germani își păstrează o mare parte din bani în numerar, în majoritatea cazurilor acasă. Cu toate acestea, aproape nimeni nu este pe deplin asigurat împotriva spargerii și numărul spargerilor din Germania a crescut de câțiva ani. Cu toate acestea, dacă ați decis să păstrați niște bani și alte obiecte de valoare în apartament, ar trebui să găsiți sau să proiectați o ascunzătoare bună sau chiar mai multe ascunse. Veți găsi unele dintre cele mai bune locuri din casă pentru a găsi bani și Ascundeți obiectele de valoare poate sa.

Unde nu ar trebui să ascundem bani și obiecte de valoare în niciun caz?

Ascunderea obiectelor de valoare sub saltea-nesigur-ascundere-numerar

Dacă doriți să vă ascundeți bine obiectele de valoare, considerați mai întâi situația ca un spărgător. Hoții nu se așteaptă în niciun caz să vă găsească banii doar întinși pe masă. Cu siguranță v-ați gândit în prealabil la toate locurile ascunse posibile și nu vă puteți păcăli ușor. Există câteva locuri ascunse bine cunoscute care ar trebui cu siguranță căutate și evitate, cum ar fi sub saltea, în sifonierul din dormitor sau în spatele cisternei din baie.

Ascunderea obiectelor de valoare – camerele copiilor ca ascunzătoare sigură

Ascundeți obiecte de valoare apartament-cameră pentru copii-mai multe-locuri ascunse

Camera copiilor este o ascunzătoare mai sigură decât, de exemplu, camera de zi sau dormitorul. Majoritatea spărgătorilor sunt mai predispuși să găsească bijuterii sau bani în dormitor și mai puțin probabil să cerceteze creșa. Ascunzișurile bune aici se află în jucării vechi cu care cei mici nu se mai joacă cu sau între hainele nepurtate din dulap. Cu toate acestea, obiectele de valoare ar trebui ascunse în așa fel încât copiii să nu le poată găsi accidental.

Creați-vă propriul mobilier cu un compartiment secret și ascundeți obiecte de valoare

Ascundeți obiectele de valoare panou de placaj cu sertare ascunse

O ascunzătoare bine cunoscută, dar dificil de recunoscut, sunt sertarele cu compartimente secrete. Puteți face chiar și dvs. un compartiment secret simplu dintr-o foaie de placaj și îl puteți instala în orice comodă sau chiar în dulapurile de bucătărie. Dacă sertarul este umplut cu alte obiecte, cu siguranță nu veți observa un compartiment secret bine făcut.

Instalați prize de perete greșite, cu spațiu de depozitare

Obiectele de valoare ascund bijuteriile plate-false-cu-perete-false

Puteți chiar ascunde obiecte de valoare în perete făcând o gaură în perete și acoperindu-l cu o priză falsă de perete. Acesta este un ascunzător perfect pentru obiecte de valoare mici și, desigur, și pentru numerar.

Păstrați obiectele de valoare într-o carte goală

ascunderea-valorilor-la-acasă-carte-goală-ascundere-bijuterii-numerar

Deși ascunzătoarea dintr-o carte este bine cunoscută, ea poate fi, de asemenea, cu adevărat practică. De exemplu, dacă aveți mai multe cărți pe raft, puteți face acest lucru în avantajul dvs. și puteți ascunde cartea obiectelor de valoare adânc printre celelalte. În majoritatea cazurilor, spărgătorii nu au prea mult timp la dispoziție și nu pot deschide fiecare carte.

Ascundeți bijuteriile și obiectele de valoare în spatele unei picturi murale

ascunzând-obiecte de valoare-bijuterii-plate-în-spatele-muralului

O pictură murală simplă poate fi, de asemenea, transformată într-o ascunzătoare bună prin adăugarea unei cutii la ea. Cu cât corpul este mai subțire, cu atât ascunzișul este mai neobservat. Cu toate acestea, ideea este destul de nepotrivită pentru a ascunde numerar, deoarece spărgătorii ar putea verifica și picturile murale.

Ascunde bani în ghiveciul de flori

ascundere-obiecte de valoare-plante-plate-ghiveci-de-flori-bani-ascunzatoare

Poate toată lumea știe trucul de a ascunde cheia sub un ghiveci de flori, dar hoții știu și ei. Dar asta nu înseamnă că nu poți folosi ghiveciul de flori ca ascunzătoare. Puteți îngropa un borcan mic sau o cutie cu obiecte de valoare sau bani în solul unui ghiveci de flori și acoperiți-l cu planta. Cu cât aveți mai multe vase de plante de apartament, cu atât este mai greu pentru cineva cu bani să le găsească.

Ascundeți obiectele de valoare mici în lumânările scobite

obiecte de valoare-ascunde-acasă-lumânări-bijuterii-numerar

Lumânările groase și decorative sunt, de asemenea, bune pentru a ascunde mici bijuterii sau ceva bani. Ar trebui să scoateți lumânarea cu un cuțit, să ascundeți obiectele de valoare și apoi, cel mai bine, să acoperiți gaura cu niște hârtie și bandă.

Ascunse creative în bucătărie

ascundere-obiecte de valoare-bucătărie-ascundere-sub-mașină-de spălat vase-documente

Bucătăria are mai multe locuri ascunse greu de găsit. Obiectele de valoare mici sunt ascunse în mici castroane de zahăr adânc în dulapul bucătăriei sau în compartimente secrete din sertare. Sub unele aparate de bucătărie, cum ar fi mașina de spălat vase, există un compartiment gol care este perfect pentru a ascunde documente importante și numerar.

Ascundeți obiecte de valoare sau numerar în frigider

ascunde-obiecte de valoare-frigider-plat-bani-greșite-cutii-de-mâncare

De asemenea, ai putea ascunde numerar și câteva obiecte de valoare în frigider. Puteți vopsi realist conserve vechi sau borcane făcute din alimente și ascundeți bani în ele. Ambalarea cu folie de aluminiu ar putea acoperi, de asemenea, toate urmele de valori.

Ascundeți obiectele de valoare sub dulapul bucătăriei

ascunderea obiectelor de valoare-apartament-bucătărie-bijuterii-ascundere

De obicei, există un compartiment gol în spatele plintelor din bucătărie, care poate fi ușor folosit pentru a ascunde obiecte de valoare precum bani și bijuterii. Acesta este un ascuns sigur și creativ, deoarece majoritatea hoților nu s-au gândit deloc la asta.

Instalați o țeavă din PVC greșită în garaj și ascundeți obiectele de valoare

ascundere-obiecte de valoare-subsol-garaj-fals-pvc-tub-ascunzătoare-loc

Dacă aveți un garaj sau un subsol, puteți pune undeva o țeavă din PVC falsă și vă puteți ascunde obiectele de valoare. De obicei, spărgătorii nu caută deloc conductele, astfel încât să vă puteți păstra în siguranță obiectele de valoare.

Ascunderea obiectelor de valoare în apartament – spălătoria ca ascunzătoare

ascunde-obiecte de valoare-spălătorie-cameră-goală-detergent-sticle-spală

Spălătoria are, de asemenea, câteva locuri ascunse bune pentru obiecte de valoare. Sticlele goale de detergent, de exemplu, vă pot păstra banii în siguranță, iar un compartiment secret în coșul de rufe sau garderobă poate ascunde chiar și obiecte mai mari.

Deghizarea obiectelor de valoare acasă ca alimente

obiecte-de-valoare ascunse-plajă-cip-cutie-chei-numerar-bijuterii

Obiectele de valoare pot fi ascunse și în ambalajele pentru alimente, dar trebuie să aveți grijă ca un alt membru al familiei să nu arunce accidental ambalajul. Cu toate acestea, aceasta este o idee foarte bună dacă doriți să ascundeți obiecte de valoare pe plajă. Indiferent de cât de bun și sigur apare ascunzătoarea dvs. în apartament, ar trebui să vă rezervați întotdeauna dreptul de a vă asigura că hoții pot căuta și posibile ascunse pe Internet.