Garderobe și mobilier de hol, proiectare și întreținere grădină

Creează un paradis în grădina ta mică

design uimitor de grădină

Fiecare grădină poate fi o sursă de plăcere supremă, indiferent de mărimea ei. A Grădină mică vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a ieși și a vă bucura de aerul proaspăt și de soare. Și cea mai bună parte este că aceste distracții sunt gratuite cât mai curând posibil Grădina ta mică au plantat. Odată ce treaba este terminată, vine timpul să vă scoateți șezlongul preferat și să vă relaxați!

Ideea japoneză de proiectare a grădinii „Zen”

amenajare grădină japoneză

Avantajul o mică grădină este că, odată ce ați stabilit aspectul și designul, este relativ ușor de întreținut. Nu vă fie teamă atunci când vă proiectați mica grădină. Exemplele de aici arată lucrurile fantastice care pot fi realizate într-un spațiu relativ mic. tu Grădină mică, La fel ca orice altă grădină, ar trebui să includă o zonă pentru prieteni relaxați și distrați. O verandă sau un patio mic îndeplinesc această cerință importantă. De asemenea, trebuie să vă aflați în zone umbrite confortabile Grădina ta mică dacă doriți să păstrați capul răcoros când soarele este cel mai fierbinte. Copacii oferă umbra naturală perfectă, dar dacă nu aveți copaci maturi, o alternativă foarte bună ar fi să atârnați un baldachin atractiv peste zona dorită. Alternativ, dacă aveți suficient spațiu, puteți construi un mic foișor.

Design minunat de patio în grădina mică

Idee de design de patio într-o grădină mică

Dacă aveți mica gradina design, trebuie să luați în considerare ce design se potrivește spațiului disponibil și ce tip de grădină. Dacă aveți un stil de viață foarte ocupat, probabil că veți alege o grădină ușor de întreținut, cu excepția cazului în care cunoașteți pe cineva care să aibă grijă de dvs. după grădina dvs. Grădinile cu întreținere redusă sunt de obicei așezate pe structuri solide, mai degrabă decât pe plantații complexe. Inspirația ideală pentru acest lucru ar fi una japoneză  ‘Gradina Zen, în care plantele sunt reduse la minimum. Semnificația este apoi plasată pe alte elemente, cum ar fi apa și piatra. Grădina zen pentru relaxare și meditație este concepută astfel încât să fie o oază de liniște și liniște odată stabilită.

Grădină mică cu un design fabulos

minunată idee de design de grădină

Dacă sunteți un grădinar pasionat și iubiți plantele, atunci veți beneficia la maximum Grădina ta mică face pentru a-ți răsfăța pasiunea. Nu vă uitați doar la sol pentru a vă crea plantarea. Creați diferite niveluri cu paturi ridicate și jardiniere mari. Aceasta devine o dinamică vizuală pentru mine.mica ta gradina Adăuga. Gândiți-vă cum să obțineți înălțime în echipamentul dvs. și, eventual, să utilizați secțiuni de tip rețea independente pentru a defini zonele de grădină sau încăperile. Dacă nu aveți spațiu pentru acestea, folosiți jardiniere decorative agățate pe pereții casei pentru a vă întinde plantele în sus.

Există nenumărate posibilități de a fi într-un paradis personal Grădina ta mică pentru a crea, deci de ce să mai așteptați, începeți să-l proiectați.

de Jaz

Pardoseli în grădină – gresie și pietre naturale

Proiectarea solului în grădină

Ideea de design pentru o mică grădină

Design pentru gradina mica

Grădină mică cu iaz

mică grădină - minunată idee de design

Grădină mică cu podea din lemn

Pardoseli din lemn în grădina mică

Proiectarea casei de copaci în grădina mică

Casă în copac într-o mică grădină

Echipamente mici de grădină – terasă, iaz, pietre naturale albe

idee de echipament de gradina mica

Joacă cu culori frumoase în grădină

gradina colorata deisgn

Ideea de design labirint

Ideea labirintului

 16 pași pentru a crea o grădină japoneză