Frumuseţe

Ridicați-vă genele și promovați creșterea genelor frumos formate

Faceți gene ridicându-vă cu mijloace naturale și simple

Una dintre cele mai recente și în prezent cele mai populare tendințe de frumusețe este probabil ridicarea genelor, cunoscută și sub denumirea de ridicare a genelor sau ridicarea genelor. Poate ai mai auzit de asta, dar nu știi exact ce este? Practic ideea este să obții gene curlate pentru a accentua frumusețea naturală. Utilizarea rimelului nu mai este atunci absolut necesară (dar poate fi folosită în continuare pentru întărire) și puteți alunga ondulatorul de gene complet în dulap. Pe de o parte, puteți avea genele îndoite în studioul de cosmetică, dar acest lucru poate fi costisitor pe termen lung. O altă opțiune ar fi să iei lucrurile în mâinile tale. Vă explicăm exact cum funcționează ridicarea profesională a genelor și cum puteți face dvs. ridicarea genelor cu mijloace naturale.

Ridicarea genelor – ce este?

Ridicați geanele singur sau în studioul de cosmetice pentru gene curbate

Am menționat deja că ridicarea genelor genelor este despre îndoirea genelor. Dar ce este ridicarea genelor, cum funcționează și ce se face exact în studioul de cosmetică pentru a „ridica”, a modela și a îndoi genele? În principiu, acest lucru se explică rapid: după curățarea temeinică a genelor și a zonei ochilor pentru a îndepărta machiajul rezidual sau grăsimile, genele inferioare sunt acoperite mai întâi, astfel încât să nu se lipească accidental de linia superioară a genelor în timpul procedurii..

Ce este ridicarea genelor și cum se face

Apoi, un tampon din silicon este atașat la capac direct peste linia superioară a genelor. Apoi se aplică un adeziv special pe acest tampon, care are următoarea funcție: Genele sunt acum pieptănate ușor în sus cu o perie și ar trebui să se lipească de tampon pentru a-și menține forma netedă. Pentru ca genele netezite să rămână așa, se aplică un ser lângă vârfurile genelor, cu care sunt fixate. După 10 minute, se adaugă o a doua soluție care are aceeași funcție și anume fixarea genelor.

Sfaturi și trucuri despre cum să vă ridicați genele

Dacă doriți, puteți avea și genele colorate pentru a le accentua. Cu sau fără colorare, soluția trebuie să aibă efect din nou pentru o vreme și apoi este îndepărtată, după care tamponul de silicon este, de asemenea, îndepărtat cu apă simplă. Întreaga procedură durează între 45 și 90 de minute. Prețurile pot varia. În funcție de timpul de creștere a genelor, care este individual pentru toată lumea, ridicarea genelor poate dura între 6 și 8 săptămâni. Deci crește ca un perm. Dacă doriți să modelați din nou genele, este necesară o vizită la studioul de cosmetică. Sau nu-i așa? Ce zici de dacă ridici singur genele? Acestea sunt posibilitățile:

Faceți gene ridicându-vă cu mijloace naturale

Ulei din semințe de struguri pentru îngrijirea naturală a genelor

Recunoaștem că rezultatul probabil nu va fi la fel de impresionant ca după o vizită la cosmeticiană. Dar cu câteva remedii naturale, puteți stimula creșterea genelor și puteți observa o diferență mare în doar câteva săptămâni. Genele devin mai pline și mai lungi, ceea ce, desigur, le face mult mai impresionante chiar și atunci când nu sunt machiate. În acest fel, puteți face sau primi o ridicare a genelor singuri fără eforturi mari și, mai presus de toate, costuri și într-un mod blând. Dacă doriți să vă ridicați geana singur acasă, puteți utiliza următoarele produse:

Faceți genele să vă ridicați cu ulei de ricin

Uleiul de ricin favorizează creșterea părului și hrănește genele

Uleiul de ricin, cunoscut și sub numele de ulei de ricin, este cunoscut în special pentru proprietățile sale de promovare a creșterii. Puteți folosi proprietățile sale îngrijitoare în avantajul dvs. dacă doriți să vă ridicați singur genele. Puteți cumpăra cu ușurință uleiul în farmacie și este cel mai bine folosit seara înainte de culcare. În primul rând, fața este bine curățată ca de obicei. Spălați-vă ochii pentru a îndepărta orice machiaj și murdărie. Acum aplicați uleiul pe gene. Lăsați-l să acționeze peste noapte. Deci are suficient timp pentru a-și dezvolta efectul. Dimineața, probabil, veți găsi că pleoapele sunt încă puțin uleioase. În acest caz, pur și simplu îndepărtați uleiul cu o minge de bumbac și apă caldă sau cu detergentul facial obișnuit pe care îl folosiți pentru a vă spăla fața dimineața. După câteva săptămâni, veți observa deja o diferență în plinătatea genelor, cu condiția să utilizați uleiul de ricin în mod regulat.

Aloe Vera în loc de ridicare chimică a genelor

De asemenea, puteți face ridicarea genelor cu ulei de semințe de struguri sau aloe vera. Aceste două cure minune sunt disponibile și în farmacie și sunt utilizate în același mod ca și uleiul de ricin.

bacsis: Puteți utiliza, de asemenea, o periuță de dinți pentru copii neutilizată sau o perie de rimel spălată pentru a aplica orice ulei de îngrijire pentru gene rapid, ușor și, mai presus de toate, într-un mod țintit. Pur și simplu cufundați peria în ulei și folosiți-o pentru a „machia” genele prin perierea lor, ca și cum ați aplica rimel.

Ridicarea genelor DIY

Îndoiți și modelați permanent genele cu ridicarea genelor

Dacă genele tale au devenit mai pline și mai lungi după câteva săptămâni, este posibil să nu mai simți nevoia să le ondulezi. Cu toate acestea, dacă nu este cazul și totuși doriți să vă ondulați genele, puteți face acest lucru cu ondulatorul de gene vechi și bun. Folosește-l ca de obicei la linia genelor și fii uimit de rezultat! Dacă faceți genele ridicându-vă singuri după o îngrijire îndelungată a genelor, vă va garanta că veți fi uimiți de rezultat și totul fără o vizită la studioul de cosmetică. Și dacă doriți să fie deosebit de dramatic, puteți aplica și un strat sau două de rimel după aceea.

Ridicați-vă genele și îndoiți genele fără un ondulator de gene

Nu vă ridicați genele cu tampoane de urechi încălzite

Nu aveți la îndemână un ondulator de gene? Alternativ, puteți utiliza un tampon simplu pentru urechi și puteți ridica singur genele. Da, ai citit corect. Pentru a face acest lucru, bățul este încălzit puțin cu o brichetă. Nu vă apropiați prea mult de stick, astfel încât plasticul să nu se topească. După aceea, așteptați un moment și lăsați tamponul de bumbac să se răcească puțin. Acum frecați-l peste gene de mai multe ori, așa cum ați face cu rimel, până când sunteți mulțumit de rezultat. Un uscător de păr poate fi folosit și dacă nu ai bricheta la îndemână. Cu aceasta, puteți încălzi tamponul sau usca direct genele în timp ce le înfășurați.

Ridicați și îndoiți genele cu un uscător de păr și aer cald

Atenţie! Dacă doriți să faceți singur ridicarea genelor, ar trebui să considerați că acest tratament cu căldură nu este recomandat pentru utilizarea de zi cu zi și trebuie selectat numai în cazuri excepționale. La fel ca părul de pe cap, genele sunt sensibile la căldură. Deoarece firele de păr sunt foarte subțiri și fine, sunt și mai sensibile. Dacă tratamentul este prea frecvent, genele se pot rupe sau chiar cădea.