Frumuseţe

Obținerea dinților albi – ce variante sunt potrivite pentru succes?

dinții albi primesc sfaturi de frumusețe-remedii la domiciliu-dentist

Toată lumea visează la dinți albi ca zăpada. Pentru că oricât ne pasă de dinți, decolorarea din diferite alimente din viața noastră de zi cu zi nu poate fi oprită. Din fericire, însă, există mai multe modalități prin care vă puteți albi dinții. Sfaturile pe care am dori să vi le prezentăm în acest articol vă vor explica modul în care le puteți utiliza obține dinți albi poate sa. Sunt enumerate diverse opțiuni, de la variante pentru dinți albi cu remedii casnice până la dentist.

Obțineți dinți albi fără albire

dinții albi devin sfaturi de prevenire decolorate-dinți sănătoși

Înainte de a recurge la albire mai extremă sau de a merge direct la medicul dentist, puteți încerca remedii casnice simple pentru a obține dinți albi. Mai presus de toate, acest lucru vă economisește foarte mulți bani și poate avea succes dacă dinții dvs. sunt ușor decolorați. De asemenea, puteți fi ajutat rapid cu diverse articole din farmacie. Așa că încercați mai întâi aceste sfaturi pentru dinții albi. Dar rețineți că, de obicei, nu se poate observa o diferență după prima măsură.

Obțineți dinți albi cu bicarbonat de sodiu

dinții albi au praf de copt-dinți-perie-idee

Poate ați auzit înainte că bicarbonatul de sodiu este foarte bun dacă doriți să obțineți dinți albi. Avantajul este că acest produs este de obicei disponibil deja în gospodărie și este, de asemenea, foarte ieftin. O alternativă la aceasta este bicarbonatul de sodiu. Deoarece efectul este minim, cel puțin la început, nu trebuie să riscați să exagerați. O dată pe săptămână este suficient. În caz contrar, bicarbonatul de sodiu vă poate deteriora dinții, ceea ce nu este scopul albirii. Pentru a obține dinți mai albi cu bicarbonat de sodiu, umeziți mai întâi periuța de dinți. Apoi introduceți-le în bicarbonat de sodiu, astfel încât să fie acoperite toate perile. Folosiți-l pentru a vă spăla dinții timp de 2 minute. În cele din urmă, clătiți-vă gura cu apă curată. Dacă nu îți place gustul bicarbonatului de sodiu, poți folosi și apă de gură în acest scop.

Cum ajută bicarbonatul de sodiu??

Alb-dinți-obține-pastă-de-dinți-periuță-de-dinți-aplicare-dăunătoare

Motivul pentru care tratamentul nu trebuie făcut prea des este că bicarbonatul de sodiu macină stratul superior al dinților, deteriorând dintele la intervale prea scurte. Prin măcinarea dinților, aceștia devin mai albi după periaj, dar de obicei acest lucru nu durează definitiv. Doar un strat superior al dintelui decolorat este îndepărtat, dar dintele în sine nu este luminat. După câteva săptămâni, dinții vor arăta așa cum au făcut-o înainte. Suprafața, adică smalțul dinților, devine mai aspră. La rândul său, acest lucru face dinții mai susceptibili la decolorare suplimentară, deoarece aderă mai bine la suprafața aspră. Deci, dacă doriți să obțineți dinți permanent albi, această variantă nu este perfectă. Mai ales dacă aveți aparate dentare, această variantă a sfaturilor este de a evita obținerea dinților albi. Bicarbonatul de sodiu poate slăbi adezivul și îl poate lăsa sub bretele. Veți găsi dificil sau imposibil să îndepărtați acest lucru de acolo pentru moment.

Cum obțin dinții albi cu suc de lămâie și sare

Dinții albi-obțin-suc-de-lămâie-acru-dăunător

Ca alternativă la praful de copt, puteți obține dinții mai albi cu sare. Regulile și, de asemenea, pericolele pentru sănătatea dinților sunt aceleași ca la bicarbonat de sodiu. Ca să nu vă faceți griji cu privire la gustul sărat, puteți amesteca sarea în pasta de dinți. De asemenea, puteți obține dinți albi dacă utilizați suc de lămâie, dar nu în combinație cu pastă de dinți. Rețineți că acidul citric atacă smalțul dinților. Din acest motiv, această variantă trebuie evitată dacă este posibil. Dacă totuși doriți să obțineți dinți albi folosind suc de lămâie, repetați procedura cât mai rar posibil. Cu ambele variante de albire a dinților, vă recomandăm să vă spălați dinții după aceea, ca de obicei. Acest lucru va elimina orice reziduu din sucul de lămâie sau sare.

O clătire cu ulei

alb-dinți-obține-ulei-spălat-ulei-de-nucă-de-cocos-protecție-smalț dinți

Uleiul poate forma un film protector în gură și, mai precis, pe dinți, care previne decolorarea prin legarea bacteriilor. Se spune că Gwyneth Paltrow folosește acest truc. Uleiul de cocos poate fi folosit pentru ca totul să nu aibă un gust atât de neplăcut. Trebuie să păstrați uleiul în gură cel puțin 15 minute, astfel încât să poată fi tras prin dinți și absorbit. După aceea, scuipă-l fără să clătești.

Alimente naturale pentru dinții albi

curatarea-dintilor-albi-alimente-curatarea-dintilor de mar

Mulți care doresc să primească dinți albi recurg și la alte alimente. Mărul ar trebui să funcționeze foarte bine aici. Deși este adevărat că îndepărtează placa și unele bacterii de pe dinți, un efect de albire nu poate fi confirmat. Dar, din moment ce merele sunt sănătoase, le puteți folosi în mod regulat pentru a vă curăța dinții între ele. Dar nu uitați că conține acizi și zaharuri. Prin urmare, mărul nu este potrivit ca înlocuitor pentru spălarea dinților. De asemenea, este un mit că căpșunile albesc dinții. Dacă fructul este frecat peste dinți, se spune că face dinții mai albi. Dar acest fruct conține și acizi naturali care, dimpotrivă, atacă chiar dintele.

Este similar cu curcuma. Pudra ar trebui să elimine decolorarea, dar acest lucru nu este dovedit. Opiniile de aici sunt duble. Dacă totuși doriți să o încercați, amestecați puțină pulbere cu apă și veți primi o pastă de dinți. Folosiți o periuță de dinți veche, deoarece condimentul va decolora părul.

Obțineți dinți mai albi cu produse de la farmacie

alb-dinți-obține-dungi-albire-idee-acasă

Este la fel de ieftin, dar mai eficient, să folosiți anumite articole din farmacie dacă doriți să obțineți dinți albi. Aceasta include așa-numitele benzi de albire, precum și pixurile și periuțele de dinți cu ultrasunete. Fâșiile sunt folosite de două ori pe zi și rămân pe dinți câte jumătate de oră. Succesul poate fi văzut după doar câteva aplicații. Cu această tehnică, vă puteți bucura de dinți albi strălucitori timp de șase luni complete. Pixurile de albire sunt la fel de eficiente. Este un gel care se aplică pe dinți cu o perie. Timpul de expunere este de doar un minut. Unii învelesc și dinții cu folie de aluminiu. Periuța de dinți cu ultrasunete nu are un efect de albire directă, ci mai degrabă o curățare profundă. Crăpăturile prezente din dinți acumulează resturi care fac dinții să pară decolorați. Cu toate acestea, periuța de dinți are capacitatea de a elimina astfel de particule de la sine. Acest lucru dezvăluie albul natural al dinților. Deci, este un bun adaos la alte produse dacă doriți să obțineți dinți albi. De altfel, nu trebuie să utilizați produsele de albire pe gâturile deschise ale dinților. Înainte de a face orice pentru a contracara singur decolorarea dinților, vă recomandăm să consultați medicul dentist.

Obțineți dinți albi la dentist

alb-dinți-obține-sfatul-tratament-dentist-înălbitor

A avea dinții decolorați la dentist este cea mai scumpă, dar și cea mai eficientă opțiune. Costurile de albire sunt cuprinse între 500 și 1000 de euro. La dentist, selectați mai întâi nuanța potrivită pentru albirea dinților. Gelul pe care dentistul îl folosește apoi pentru a vă albi dinții conține peroxid de hidrogen. Acest agent asigură albirea permanentă a dinților, deoarece poate pătrunde în interiorul dinților și elibera acolo radicali de oxigen, care sunt responsabili de decolorare. Efectele secundare sunt uneori vizibile, dar sunt extrem de ușoare și prezente pentru o perioadă scurtă de timp. De fapt, apa este retrasă din dinți în timpul tratamentului. Acest lucru eliberează tubulii din dinte, ceea ce face dinții mai sensibili la alimentele calde și reci și la alți stimuli. În acest timp ar trebui să evitați cu siguranță colorarea alimentelor precum cafeaua, vinul roșu sau afinele. Cu toate acestea, această sensibilitate trece după un timp scurt, de îndată ce apa este stocată din nou în dinți. Curățarea regulată a dinților la dentist este de asemenea recomandată pentru a evita decolorarea reînnoită. Nu obțineți doar dinți albi, sau mai degrabă păstrați-i. Acest lucru previne, de asemenea, cariile dentare. În unele cazuri, costurile pentru aceasta pot fi acoperite cel puțin parțial de către compania de asigurări de sănătate. Cu toate acestea, ar trebui să vă informați în prealabil.

Folosiți o atelă dentară

alb-dinți-obține-atela-gel-albire-idee-tehnică-dentară-vârf

O atelă dentară este utilizată acasă, dar este realizată de tehnicianul dentar în numele medicului dentist. Puneți un gel pe atelă și lăsați-l să acționeze peste noapte, urmând instrucțiunile medicului dentist. Calea ferată costă între 200 și 300 de euro. În plus, gelul trebuie achiziționat și. Alternativ, șinele sunt oferite în magazine. Pentru ca acestea să poată fi adaptate la dinții dvs., acestea sunt concepute pentru a fi flexibile. Din nou, vă recomandăm să consultați medicul dentist în prealabil.