Frumuseţe

Faceți-vă propriul peeling al corpului – produse cosmetice naturale pentru pielea moale

Rețete peeling corporal-face-it-yourself-ciocolată-cafea

Toată lumea vrea să arate atractiv – și o igienă personală bună este importantă, astfel încât ceilalți să ne perceapă pozitiv. În cele din urmă, kilogramele și propria noastră piele nu joacă exact rolul principal – este mult mai important să ne simțim bine. Vom ghici cinci rețete – astfel încât să puteți Кfaceți-vă peelingul corpului și faceți ceva bun pentru corpul vostru.

Faceți propriul peeling al corpului – detoxifiați cu sare de mare pe pielea grasă

Peelingul-corpului-face-it-yourself-sare-de-mare-ulei-pentru-copii-reteta-impotriva-tenului-gras

Dacă v-ați decis deja un plan de cură de detoxifiere, merită să vă răsfățați pielea în acest timp. Un peeling corporal cu sare de mare este recomandat în special femeilor cu piele grasă sau mixtă.

Ingrediente – 1 cană de sare de mare, ½ căni de ulei pentru bebeluși

Preparare – amestecați ingredientele într-un castron și lăsați-le în cameră timp de 24. Apoi amestecați din nou amestecul și masați-l pe piele și spălați-l bine.

Faceți-vă propriul peeling al corpului – creșterea energiei cu citrice

Rețete peeling-do-it-yourself-corp-portocale-sare

Cu citrice vă veți curăța temeinic pielea. Piele moale și fermă cu această rețetă / pentru femeile cu piele normală și mixtă /:

Ingrediente – 1 cană de sare de mare, ½ cană de zahăr, ½ cană de ulei de cocos, 10 picături de ulei de grapefruit, 10 picături de ulei de portocale dulci, 5 picături de ulei de lămâie.

Pregătire – amestecați sarea de mare și zahărul într-un borcan mic de zidărie, topiți uleiul de cocos la foc mic, apoi adăugați celelalte uleiuri. Adăugați uleiurile în sare de mare și zahăr / dar nu amestecați! /. Masați corpul cu amestecul și spălați-l.

Faceți-vă propriul peeling al corpului – răsfățați-vă cu cafea și zahăr brun

Peelingul corpului-face-it-yourself-cafea-zahăr-piele-blând

Răsfățați-vă cu un exfoliant corporal din cafea și zahăr brun! Potrivit pentru tenul gras, mixt și normal / uscat.

Ingrediente – 2 căni de cafea proaspăt măcinată, ½ cană de zahăr / maro sau alb /, 3 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de extract de vanilie. Se amestecă toate ingredientele / se adaugă ultimul ulei de măsline /, se masează corpul cu amestecul și se spală.

Asigurați-vă propriul peeling al corpului – rețetă cu migdale și portocale

Peelingul corpului - face-o-tu-rețetă-cosmetice naturale-migdale

După decojirea cu migdale și portocale, pielea este deja pregătită pentru anotimpurile de primăvară și vară. oprit.

 Asigurați-vă propriul peeling al corpului – rețetă cu zahăr și cacao

Îndepărtarea corpului-face-it-yourself-zahăr-cacao-sensibil-piele-aplică-idei

Cu un exfoliant corporal cu zahăr și cacao, pielea dvs. se va simți proaspătă și moale. Ingrediente – ½ cană zahăr, ½ cană zahăr brun, ½ cană ulei de rapiță, ¼ cană cacao Preparare – se amestecă toate ingredientele / se adaugă uleiul ultimul / se amestecă. Masați corpul cu amestecul și spălați-l.