Frumuseţe

Cele mai bune parfumuri de vară care se potrivesc cu fiecare ocazie

parfum-vara-aroma-2014-cea-mai-buna-lista

Vara, activitățile noastre ating apogeul – mergem în vacanță, ne grăbim la plajă, ne întâlnim cu prietenii, participăm la nunți sau alte evenimente sau pur și simplu organizăm un grătar în curtea din spate. Și la fel ca în cazul ținutei, un anumit parfum nu se potrivește oricărei ocazii. Ar trebui să alegem cu atenție hainele, precum și parfumul sau apa de toaletă, astfel încât să ne simțim confortabili și să nu ne simțim inconfortabili peste tot.

Cele mai bune parfumuri de vară pentru fiecare ocazie

parfum-de-vară-cea-mai-bună-selecție-idee-BBQ-lgn

Care sunt cele mai bune Mirosuri de vară pentru 2014? Alegerea unui parfum nu este o chestiune de gust, care depinde de nevoile personale, starea de spirit și specificul pielii. Guruii din industria parfumurilor știu cu siguranță ce criterii ar trebui să îndeplinească parfumul bun și popular la nivel mondial pentru a câștiga popularitate pe piață și pentru a se consacra ca un brand puternic. Astfel, sub evaluarea profesioniștilor, cad arome specifice care ar putea să nu mulțumească pe toți, cu excepția majorității consumatorilor de parfumuri.

Selecția celor mai bune parfumuri de vară

parfum tata-harper-office-green-bottle

Tata Harper este o companie de eco-cosmetice care nu are loc pentru produse sintetice și chimice. Folosește doar ingrediente netoxice care nu deranjează și calmează pielea. Produsele ecologice sunt proiectate și pregătite de o echipă industrială împreună cu experți Tata.

Colecția lui Tom Ford este concepută pentru femei și bărbați în același timp 

top-ford-neroli-portofino-parfum-de-vara

Tom Ford este un designer de modă american și regizor de film. A lucrat cu Gucci înainte de a-și crea propria serie Tom Ford și de a face filmul Un singur om.

 Buna mamă pământ

mireasma-cu-pamant-bun-cea-mai-buna-de-nunta

Acest parfum este inspirat de o zicală a lui Charlie Chaplin: „Pământul bun este bogat și poate obține totul pentru noi” – din filmul „Marele dictator”, 1942.

 Un set de parfumuri de la Nova 

parfum-set-travel-brand-picnic-summer

 Mirosurile Nova

nova-brand-midnight-walk-the-best-fragrance

 Propunerea L’Occitane

parfum loccitane-francez-sailing-blue

 Un ulei de parfum de la Le Labo

iasomie-17-al-frescă-cele-mai-bune-parfumuri-de-vară

 Eau Moheli pentru femei și bărbați 

eau-moheli-best-parfumes-summer-festival

 Fă parfumul nu războiul 

cele mai bune-parfumuri-piata-fermieri-piata

Piele albă de la Tom Ford

tom-ford-white-suede-parfum-parfum-vara