Frumusețe, machiaj

Cum să scapi de cearcănele de sub ochi – sfaturi și sfaturi pentru gospodărie

Eliminarea sfaturilor și ideilor despre cercurile întunecate

Datorită numeroaselor produse cosmetice care ar trebui să întărească și să hidrateze pielea și să o aprovizioneze cu colagen, majoritatea femeilor reușesc să-și mențină pielea tânără și proaspătă. Dar, din păcate, viața cotidiană stresantă sfidează adesea acest lucru și se ocupă de el cearcăne sub ochi, pentru care nu există încă un produs magic. Cercurile întunecate de sub ochi și petele care te fac să arăți obosit și stresat tot timpul sunt greu de combatut.

Scapă foarte repede de cearcăne

Acoperind corect cercurile întunecate

Chiar dacă pot fi ușor acoperite cu machiaj sau cu un corector, sunt un semn că ar trebui să schimbăm anumite obiceiuri sau chiar să le rupem, și că, cât mai curând posibil. Până atunci, avem câteva sfaturi utile de uz casnic pentru dvs., care vă vor ajuta rapid și ușor cearcăne sub ochi poate scăpa de.

Scăpați de cearcănele de sub ochi – vârful 1. Dormiți mai mult

unul-ar trebui-să-dormi-suficient-împotriva-cercurilor-întunecate de sub ochi

Pentru a putea să se reîncarce cu energie și pentru a se putea odihni bine, corpul are nevoie de 8 ore de somn. Dacă acestea nu sunt garantate în mod regulat, apar cearcăne. Acest lucru se datorează faptului că sunt un semn de oboseală și lipsă de somn. S-ar putea să fii o bufniță de noapte, dar uită acest obicei dacă ești cearcăne sub ochi vreau să scap de. Schimbați-vă treptat obiceiurile de somn. Există trucuri pe care le poți folosi pentru a te culca mai devreme și pentru a obține cantitatea de somn de care ai nevoie: fă lucruri care te obosesc, cum ar fi să bei un pahar de lapte cald cu miere și scorțișoară înainte de culcare sau să faci niște exerciții pentru a te ajuta corpul. De asemenea, ar trebui să păstrați telefonul mobil departe de pernă. La fel de utile sunt iluminatul redus și un parfum de lavandă pe care îl distribuiți în dormitor. Doar incearca!

Pliculețe de ceai împotriva cearcănelor sub ochi

Scapă de cearcăne cu pliculețe de ceai

Acele genți minunate pe care le are toată lumea în dulapul bucătăriei absorb culoarea închisă și calmează pielea, ceea ce ajută la ușurarea umflăturilor din jurul ochilor. Deci, dacă descoperiți că aveți ochii pufosi dimineața, luați două pungi de ceai, umeziți-i cu apă rece și așezați-i pe ochii închiși pentru a scăpa de cercurile întunecate.

Cuburi de gheață împotriva cearcănelor

Scapă de cearcăne cu cuburi de gheață

Acest truc ajută și la ochii pufosi. Răceala reduce umflarea și îmbunătățește circulația sângelui în această zonă.

Felii-de-ananas-împotriva-cearcănelor-întunecate

Bucăți de ananas

O altă variantă cu care poți scăpa de cercurile întunecate sunt feliile de ananas. Fructul delicios, după cum știți, este bun pentru siluetă, dar și un remediu pentru piele. Tot ce trebuie să faceți este să puneți inelele de ananas pe ochi timp de aproximativ 5 minute și veți fi uimiți de efectul impresionant pe care îl au.

Felii de castravete-cuburi de gheață-împotriva-cearcănelor-întunecate

Castravetele verde ajută și împotriva cearcănelor de sub ochi

ceaiul verde-protejează-împotriva-cearcănelor-întunecate

Ceaiul verde și efectele sale magice

cercuri-întunecate-locuri-groase

Machiați vârful-cearcănelor sub ochi

Instrucțiuni pentru machiajul ochilor: sfaturi de machiaj pentru un look de petrecere