Frumuseţe

Exercițiile de yoga regulate și simple ajută la ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală

Ridicarea sânilor sfaturi și trucuri utile Ridicarea sânilor

În acest articol veți găsi idei minunate și exerciții de yoga Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală conduce dacă se face în mod regulat. Știați că yoga este bună nu numai pentru talie, șolduri, abdomen, coapse, întinerire externă și pierderea în greutate, ci și pentru sân. Yoga a fost ușor de strâns.

Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală – exerciții de respirație

Operația de ridicare a sânilor pentru a respira corect este importantă exerciții asanas

Modelați-vă sânii fără intervenție chirurgicală dureroasă și costisitoare. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să petreceți o jumătate de oră pe zi pentru a face sânii mai frumoși. Am fi bucuroși să vă arătăm cum!

Începeți cu încălzirea generală a corpului și apoi „complexul solar”. După 3-4 repetări începeți cu tehnica „Pranajana” (respirație).

Cel mai bun pentru eficient Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală este „Kapalabhati” sau „respirația alternativă”. Acest lucru se face în mod ideal în poziția „lotus” sau așezat pe un scaun turcesc. Aveți grijă să nu vă îndoiți spatele.

Începeți cu „kapalabhati”. Inspirați adânc și încet, prin nas, încercând să vă umpleți stomacul cu aer. Expirați rapid pentru a putea auzi acest lucru, contractându-vă mușchii abdominali în timp ce mergeți. Repetați întregul proces de 20 de ori. Dacă nu vă amețiți, faceți 3 serii de 20 de repetări, pas cu pas.Fă pauze între serii, respirând normal. Dacă ați învățat deja bine tehnica, încercați să vă concentrați gândurile sub nivelul cordonului ombilical.

Acest tip de respirație funcționează foarte bine împotriva durerilor de cap, a insomniei și a vederii slabe.

Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală – ce este respirația alternativă?

Ridicați sânii respirație corectă respirație alternativă asanas apus

Continuați cu „respirație alternativă”. Deschideți mâna dreaptă și îndoiți degetele arătătoare și mijlocii. Strângeți cavitatea nazală dreaptă cu degetul mare și cea stângă cu al 4-lea deget.

Respirați prin cavitatea nazală stângă timp de 2 secunde.

Ține-ți respirația, strângând ambele nări timp de 8 secunde.

Expirați prin nara dreaptă, strângând stânga timp de 4 secunde.

Faceți exercițiul alternând cele 2 nări.

Este o serie. Faceți 3 dintre acestea. Dacă vă simțiți amețit, începeți să respirați normal între seturi sau opriți exercițiile.

Alte avantaje ale exercițiilor de yoga în afară de asta Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală – Antrenamentul regulat protejează împotriva stresului și previne bolile mintale. Elimină nervozitatea, iritabilitatea etc..

Treceți la asanele care sunt bune pentru piept. Pozițiile recomandate sunt doar cele cu o poziție îndoită înapoi. Prin urmare, faceți doar cele care vă plac. Luați pauze după fiecare exercițiu.

Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală – exerciții yoga utile

Exerciții de ridicare a sânului exerciții de yoga înfrumusețează sânii asana

Primul exercițiu pentru Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală , cel pe care vi-l propunem este cobra. Aceasta este asana întineririi. Este foarte potrivit pentru probleme cu coloana vertebrală. Netezeste ridurile, imbunatateste postura generala, modeleaza sanii, talia, bazinul si coapsele.

Puneți mâinile sub umeri, fruntea pe podea. Împingeți capul înainte. Omoplii înapoi, ridicarea capului, fese tensionate. Continuați cât de confortabil este. Ar trebui să faceți exercițiul cu picioarele larg separate, astfel încât să vă poată lucra mai bine pieptul. Expirați și faceți exercițiul de încă 3-4 ori.

Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală – poza yoga „arc”

Antrenarea ridicării sânilor are un efect pozitiv frumos asupra sânilor

Stai pe burtă pentru a păstra „arcul” pentru Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală închide. Respirați calm în timpul exercițiului. Îndoiți genunchii, puneți mâinile pe picioare și ridicați-vă picioarele și capul. Așa că stați între 10-30 de secunde. Dacă puteți, încercați să vă legănați corpul în această poziție. Dacă este posibil, faceți-o de 5 ori, cu pauze.

Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală – poziția yoga de pește

Exerciții de ridicare a sânilor Asanas Strângeți sânii ajutoare naturale

Următoarea asana pentru Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală este „peștele”. Dezvoltă cel mai bine pieptul, sânul și gâtul.

Așezați-vă mâinile sub fese, cât mai departe posibil spre coapse. Inspirați în timp ce ridicați pieptul și înclinați capul înapoi. Ridicați pieptul cât mai mult posibil. 3/4 din greutate este pe mâini, 1/4 pe cap. Vă rugăm să rețineți: întinderea este în zona pieptului, nu în zona lombară. Faceți o scurtă pauză după exercițiu.

Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală – postura de yoga „Roata”

Ridicarea sânilor yoga corp suflet puternic sfaturi tonifiate

Acum vine „roata”. Această poziție pentru Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală este dificil, dar are efecte de vindecare de două ori mai bune decât primele 2 asane. Pentru a influența mai bine pieptul, ar trebui să simțiți mai multă presiune în mâini decât în ​​picioare. Poziția de pornire: în decubit dorsal, cu genunchii îndoiți sau punți (Sethu Bandhasana). Puneți mâinile aproape de umeri, cu palmele în jos. Până la urmă mergeți în vârful picioarelor. Apoi ridică pieptul și pune capul pe podea. Pentru persoanele cu mușchi mai puțin puternici ai brațelor, aceasta este poziția finală. Apoi extindeți brațele aproape complet (ținând coatele foarte ușor îndoite) și extindeți picioarele cât mai mult posibil.

Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală – poza yoga „Camila”

Chirurgie de ridicare a sânilor yoga în aer liber îmbrăcată în alb

Asana finală pentru Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală nici nu este ușor. Exercițiul se numește „Camila” și necesită să fi însușit foarte bine primele 2 exerciții.

Împingeți cutia toracică înainte la coloana toracică, cu care cotul împinge înapoi (bun pentru flexibilitate în umăr și partea superioară a spatelui). Lăsați-vă încet înapoi până când mâinile sunt pe podea, pe picioare sau pe glezne.

Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală – încă câteva exerciții

Ridicarea sânilor postura yoga complicată natură aer curat

Și la final încă câteva exerciții pentru Ridicarea sânilor fără intervenție chirurgicală cu elemente de yoga pe care le poți face.

Îngenunchează-ți călcâiele și imaginează-ți că există o frânghie în fața ta. Ridică mâinile în sus ca și cum ai trage o frânghie. Faceți asta și mișcați-vă mâinile până când ajungeți chiar în partea de jos a frânghiei. Ține-ți spatele drept. Trebuie să simțiți presiune în zona pieptului.

După aceea, puteți rămâne în aceeași poziție și vă puteți imagina împingând o minge. Extindeți brațele înainte, în fața dvs. și strângeți mingea ca și când ați dori să o spargeți. După aceea, odihnește-te un minut.

Apoi puneți-vă mâinile unul împotriva celuilalt și apăsați cât de tare puteți. Ia din nou o pauză.

După aceste exerciții, relaxați-vă. Intinde-te pe spate cu picioarele usor drepte. Așezați brațele lângă corp, cu palmele în sus. Trebuie să fii foarte confortabil pentru a putea relaxa fiecare mușchi.

Când ați realizat acest lucru, gândiți-vă la rezultatul pe care l-ați obținut. Faceți exercițiile în mod regulat și veți obține rapid sânul dorit.